Cool Music Forum's Archiver

jun518 發表於 2014-12-25 00:49

《2014年度勁歌金曲頒獎典禮》記者會(29/12/2014)

: 《2014年度勁歌金曲頒獎典禮》記者會
嘉賓: 崔建邦、洪卓立、羅力威、許廷鏗、
             王梓軒、鄭俊弘、胡鴻鈞、羅孝勇、
             林師傑、謝偉倫、鍾舒漫、鍾舒祺、
             何雁詩、岑日珈、黃宇希、柳妍熙、
             陳綺雯、天堂鳥、SIS樂印姊妹、何哲圖、
             麥鎮東。
時間: 15:00
地點: 尖沙咀麼地道72號千禧新世界香港酒店2樓大宴會廳西翼

阿mark 發表於 2014-12-25 00:59

卡士好弱啊,弱到爆炸,今年造馬算啦,等多d公司參加

thecool123 發表於 2014-12-25 01:02

弱到爆炸 X2 {:1_164:}  竟然冇金曲金得主?

sosomusic 發表於 2014-12-25 01:04

又話第二回做!

PangChiYeung 發表於 2014-12-25 01:05

[i=s] 本帖最後由 PangChiYeung 於 2014-12-25 01:06 編輯 [/i]

我真心覺得造馬好睇過呢d師奶公投

陰鬼公一個一線都冇

kayzzz 發表於 2014-12-25 03:02

之前冇投票機制就話人造馬,依家全民投票又話唔好睇。乜都嘈。香港人真係難服侍。{:1_9:}

Bluejays 發表於 2014-12-25 05:16

[quote]之前冇投票機制就話人造馬,依家全民投票又話唔好睇。乜都嘈。香港人真係難服侍。 ...
[size=2][color=#999999]kayzzz 發表於 2014-12-25 03:02[/color] [url=http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=556103&ptid=7761][img]http://www.cmusichart.com/discuz/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

蘋果 係引導緊大眾去相信 以前係造馬,而家都係造馬。
佢地好小心永遠唔會提 轉左全民投票 呢個point。

當然,喺TVB全民投票音樂,都係變相造馬,
但如果蘋果解釋呢一點,佢就係承認緊TVB嘅影響力,蘋果當然唔會咁做。

rainbowdash 發表於 2014-12-25 09:40

記者會個cast弱到咁肉酸不如唔好搞。

CBY0710 發表於 2014-12-25 09:52

王梓軒、鄭俊弘、胡鴻鈞已變tbb一線{:1_9:}
卡士好弱{:1_10:}

實力ruby 發表於 2014-12-25 10:04

[color=Magenta]有關勁歌總選討論請在Cool Chart 到時會有post
記者會不是電視節目 不要開與電視節目無關的post[/color]

頁: [1]