標題: Sunset Or Rise - SUNSET OR RISE [打印本頁]

作者: kevinlai1621    時間: 2019-4-10 22:39     標題: Sunset Or Rise - SUNSET OR RISE

歌曲宣傳人員: chanchan0909

派台日期: 01/04/2019

https://www.joox.com/hk/single/D12tIovG40gKQCGRkQcCAQ==
作曲:SUNSET OR RISE
填詞:SUNSET OR RISE
編曲:Adrian Chan / SUNSET OR RISE
監製:Adrian Chan / 甯浩基 / 麥鏇璧 / SUNSET OR RISE

¿Es La Puesta o Salida Del Sol?
迎晨一刻睜開這雙眼 看天際的紫藍
沿途單車的鐘叫響起 光照出歡顏
La fe-e, la fe-e-e
人如其名如心有希冀 來盛放它

一日花已開啟心跳聽到嗎 (如常人)
花盡歲月出走還未有定限 (逃離平凡人群)
飛到宇宙 當敢有所想 (終會遇見月球)
憑想像 大概

La La La La Life Goes On
時常期盼心卻會慌 (wo-oh)
明晨如見不到曙光 (wo-oh)
La Fe-e

尤如神明能超脫一切 掌生與死之門
隨同黎明黃昏鳥聲響 替光與影交換
La fe-e, la fe-e-e
逃離泥濘隨心作一次 遊玩百般

一日花已開啟心跳聽到嗎 (如常人)
花盡歲月出走還未有定限 (逃離平凡人群)
飛到宇宙 當敢有所想 (終會遇見月球)
憑想像 大概

時常期盼心卻會慌 (wo-oh)
明晨如見不到曙光 (wo-oh)
La Fe-e

浮雲橫向飄過遠方 (wo-oh)
如重頭看天漸退光 (wo-oh)
La Fe-e

La Fe-e
作者: Kfmusic    時間: 2019-4-10 22:50

呢首夏天聽唔錯
作者: JayantL    時間: 2019-4-22 23:55

啱出道就同美祖合唱過
唔使旨意紅
仲要兩個都係祖粉 嘔
作者: 風見志郎    時間: 2019-4-27 10:59

超好un,每次聽都好開心
作者: kaytse    時間: 2019-4-27 18:14

超正, 一定5分

SUNSET OR RISE 真係高質到爆 首首都正
作者: chanchan0909    時間: 2019-4-27 18:43

希望 903 繼續 bam 呢首歌
通常播夠數但成日上唔到嘅都係好歌
作者: cutie_pie062    時間: 2019-5-4 19:50

Thank you for sharing!  Love it!
作者: Day.Tae    時間: 2019-5-5 18:08

啱出道就同美祖合唱過
唔使旨意紅
仲要兩個都係祖粉 嘔
JayantL 發表於 2019-4-22 23:55

幾時合唱過??
首歌好似一般般
作者: JayantL    時間: 2019-5-5 18:11

幾時合唱過??
首歌好似一般般
Day.Tae 發表於 2019-5-5 18:08

早排演藝人協會晚宴
好似唱空港定咩 唔記得咗
作者: John    時間: 2019-5-5 21:07

二人男女組合Sunset or Rise到電台宣傳富有墨西哥風味的同名新歌《Sunset or Rise》,並透露今年會推出四部曲。

提到日前於首屆演藝人協會慈善晚宴上與容祖兒合唱,二人興奮指是對方的超級Fans:「完成心願咁,覺得好難忘!」
作者: b01091018    時間: 2019-5-18 23:43

同我所知嘅拉丁曲風都幾大距離

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2