標題: 不甘畀Edan奪熒幕初吻 Anson Lo恨咀靚女 [打印本頁]

作者: samxdxd    時間: 2021-3-13 11:59     標題: 不甘畀Edan奪熒幕初吻 Anson Lo恨咀靚女

Anson Lo(盧瀚霆)@MIRROR去年在港台頒獎禮得新人金獎,接着推出新歌《EGO》,阿Lo坦承有壓力,怕配不起獎項。而早前跟隊友Edan(呂爵安)為港版《大叔的愛》拍咀嘴戲,他直言不甘心畀Edan奪去熒幕初吻,因一直幻想對手是靚女,仲話寧願揀同靚女咀嘴緊要過攞新人金獎,更度好下次MV要「自肥」咀靚女。

阿Lo奪新人金獎等獎項後,驚喜之餘亦有壓力,「個壓力係我會即刻諗返我上年做嘅每個MV,所有唱live表演,究竟我配唔配得起我身上面嗰個獎。」不過對於製作新歌《EGO》又是另一種壓力,「第一次以唔係新人身份去推出solo,呢個壓力先至係最大,大家唔會再體諒你,唱功方便畀多啲時間你啦!」

提到在港版《大叔的愛》首次談情兼有咀戲,他事前極緊張,幸好拍攝順利,「拍咗嗰場最激,我哋總共咀咗廿次,因要拍太多唔同角度,有啲係錫完反應,導演話唔使再錫,但係帶到之後情緒,我哋錫埋,所以真係為藝術犧牲!」邊個較尷尬?他大呻:「梗係我啦!益咗佢嘛!哈哈!」換女對手會更容易?他說:「對我嚟講都難,因為未試過嘛!但我不嬲諗住熒幕初吻係好浪漫!對象好靚女啦!哈哈!但竟然係咁樣,咁就一世啦!熒幕初吻永遠得一次,o依家就冇咗啦!」同靚女熒幕初吻咁緊要,如果同新人金獎二揀一呢?他好肯定話:「熒幕初吻係靚女!哈哈!攞到金獎梗係好開心,一定啦!但係初吻緊要啲!」不過他未有幻想誰是女主角,但劇情早已度好,「幻想過喺屋企,拍拖後第一次為佢煮餐飯,跟住我就錫咗佢一啖。」提議他下次拍MV,減少同Edan咀嘴陰影面積,他笑言:「你咁了解我嘅,下次MV應該有個好好滿足自己嘅劇情。」

Sources:https://hd.stheadline.com/life/ent/daily/916761/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E4%B8%8D%E7%94%98%E7%95%80Edan%E5%A5%AA%E7%86%92%E5%B9%95%E5%88%9D%E5%90%BB-Anson-Lo%E6%81%A8%E5%92%80%E9%9D%9A%E5%A5%B3%E5%AF%A7%E5%86%87%E9%87%91%E7%8D%8E
頭條日報 13/3

個人意見:拍MV咀女,建議AL可以先參考Kenny嘅隱形人攬女MV,睇下個畫面係幾咁Fail

討論重點:其實人人都知佢取向,又出呢D新聞好煩

作者: mrshadowll    時間: 2021-3-13 12:17

我本身都想po過嚟

其實我介意 裝直男的你
作者: water:)    時間: 2021-3-13 12:23

唔係攣架咩
作者: WZA111    時間: 2021-3-13 12:24

有賺啦...
作者: b01091018    時間: 2021-3-13 12:28

個人意見:樓主highlight 太多等同冇highlight
作者: fish3333    時間: 2021-3-13 12:35

係屋企煮飯同對方kiss個幕都係大叔同edan做左
作者: 小伙子.    時間: 2021-3-13 12:37

多謝提供笑話
作者: SugarFree    時間: 2021-3-13 12:38

個人意見:樓主highlight 太多等同冇highlight
b01091018 發表於 2021-3-13 12:28

anyway AL係咪以為只要講多D女,人地就會覺得佢係直
作者: kaman921    時間: 2021-3-13 12:49

笑屎禾
典解樓主咁搞笑
作者: matthewyky    時間: 2021-3-13 13:06

Lets Be true to yourself
作者: tyli    時間: 2021-3-13 13:07

Lets Be true to yourself
matthewyky 發表於 2021-3-13 01:06 PM

I just wanna be okay with the way I'm made
Wanna be brave with the steps I take
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:07

笑屎禾
典解樓主咁搞笑
kaman921 發表於 2021-3-13 12:49

睇到哂笑點lol
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:09

我本身都想po過嚟

其實我介意 裝直男的你
mrshadowll 發表於 2021-3-13 12:17

真係想嘔 有啲藝人唔係咁明顯
例如蔡一傑嗰啲可能兩邊都得
況且人哋早幾十年都已經唔怕認!
厭惡
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:10

D_u 踏低edan好過癮咁 啲咩口脗蒞
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 13:11

我本身都想po過嚟

其實我介意 裝直男的你
mrshadowll 發表於 2021-3-13 12:17

可能AL係bi呢
anyway我覺得佢其實都唔驚大家談論
如果唔係都唔會啱出道就敢去拍BL劇

好想快啲睇登神咀咀啊!
大叔的愛應該年中就有得播了
作者: fish3333    時間: 2021-3-13 13:13

D_u 踏低edan好過癮咁 啲咩口脗蒞
kenneth 發表於 2021-3-13 13:10

你係咪無follow開佢地
佢地2個不嬲都係瘋狂笑對方架咼
就係friend先可以咁玩
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 13:14

真係想嘔 有啲藝人唔係咁明顯
例如蔡一傑嗰啲可能兩邊都得
況且人哋早幾十年都已經唔怕認!
厭惡 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:09

你呢個走音AK粉又嚟料
如果AL係咁怕人知,就唔會敢拍BL劇啦
況且你點知人哋係咪bi
AL中學都有同過女仔拍拖
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:18

你呢個走音AK粉又嚟料
如果AL係咁怕人知,就唔會敢拍BL劇啦
況且你點知人哋係咪bi
AL中學都有同 ...
gocrazy 發表於 2021-3-13 13:14

以前睇蔡一傑訪問佢話佢唔介意男仔定女仔date佢
因為佢係單身
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:21

頭先隔籬post講咗
最唔尊重嗰個就係呢齣新劇嘅主呢個演者
受訪咁講咁斷背山個恐同演員話被迫同仔kiss好嘔心一啲分別都無
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 13:22

就係friend先可以咁玩 ...
fish3333 發表於 2021-3-13 13:13

你睇返發帖記錄就知條友好愛黑心AK
佢一直都扮路人踩細仔

作者: kenneth    時間: 2021-3-13 13:24

就係friend先可以咁玩 ...
fish3333 發表於 2021-3-13 13:13

無睇佢吖 唔會留意晒所有演藝人
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 13:24

頭先隔籬post講咗
受訪咁講咁斷背山個恐同演員話被迫同仔kiss好嘔心 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:21

你算吧啦,咪再扮嘢搵位踩人!
登神各自訪問個陣都係扮到好嫌棄同對方錫
小學雞cp就係互相打鬧
作者: samxdxd    時間: 2021-3-13 13:38

全文都係重點 (笑點)
作者: mrshadowll    時間: 2021-3-13 14:51

可能AL係bi呢
anyway我覺得佢其實都唔驚大家談論
如果唔係都唔會啱出道就敢去拍BL劇

好想快啲睇 ...
gocrazy 發表於 2021-3-13 13:11

我覺得佢驚
作者: mrshadowll    時間: 2021-3-13 14:52

anyway AL係咪以為只要講多D女,人地就會覺得佢係直
SugarFree 發表於 2021-3-13 12:38

花姐應該覺得係
作者: kaka1224    時間: 2021-3-13 14:55

又扮直
作者: michael344    時間: 2021-3-13 15:30

好心係hehe咪講囉
我真係完全唔介意佢係hehe

每月一篇⋯
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 16:28

又扮直
kaka1224 發表於 2021-3-13 14:55

第幾次?自製新聞真係一流!
作者: rickychan0809    時間: 2021-3-13 16:31

又扮直
kaka1224 發表於 2021-3-13 14:55

對AL觀感差左
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 16:37

我反而覺得佢high得幾好 方便望返即時quote到
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 16:42

第幾次?自製新聞真係一流!
kenneth 發表於 2021-3-13 16:28

多主觀,講一句,不需理據
把他錯處誇張化,懶理每寸偏差
途人們笑著未論真假

AL已經唱咗成首《EGO》比你聽
你都仲係咁樣亂攻擊人
唔好同你偶像走音AK一樣咁黑心啦
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 16:44

我覺得佢驚
mrshadowll 發表於 2021-3-13 14:51

如果真係咁驚比人講
佢大可以避開唔拍BL劇
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 16:48

對AL觀感差左
rickychan0809 發表於 2021-3-13 16:31

最差嘅係啲護主心切入到蒞
結果係更大嘅反效果
作者: 星夢情真    時間: 2021-3-13 17:11

兒登個口咁香 唔識貨
作者: hkwilliamsiu    時間: 2021-3-13 17:25

笑話一則。。
作者: hkwilliamsiu    時間: 2021-3-13 17:27

Anson Lo 咁直接講應該都是真機,用開玩笑令大家笑下開心一下。
作者: kk8733    時間: 2021-3-13 17:29

愛男人不是罪。。。
作者: edwardngwy    時間: 2021-3-13 17:32

Kenny個mv真係好好笑
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-13 17:35

佢唔係幾年前俾人影左張相當眾kiss另一個男dancer咩? 有無人keep左張相post出黎?

想錫女不如學0鏗, 開press con叫個鬼妹當眾嘴佢啦

Edan而家人氣高, AL做佢其中一條仔當然要食住上自high一下啦, 娛樂圈咁殘酷, 可以理解.

香港做hehe sheshe藝人真係好難, 都希望AL終有一日會出櫃啦 (maybe 2035, 佢40歲). Zelos同Locker係friends, 不如Edan叫Locker介紹Zelos俾AL? 有個出左櫃嘅藝人朋友仔應該會對AL自我hehe感覺好d.

最後送劉小慧姨姨首口不對心俾好有少女心嘅Anson Lo, 明明好enjoy kissing Edan扮咩啫, 唔enjoy唔回味點會成日提件事?

https://www.youtube.com/watch?v=Z51jJ7PeLdA

誰明白女人Anson天生口不對心 誰人還在說癡心可以自禁
人容易傷心很需要憐憫 祈求被愛要說又不敢
誰明白女人Anson天生口不對心 原來全為了討好心裏面有情人
而無論身體擁得如何近 只想兩心是近
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 17:47

佢唔係幾年前俾人影左張相當眾kiss另一個男dancer咩? 有無人keep左張相post出黎?

想錫女不如學0鏗, 開pres ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 17:35

唔洗太認真,登神cp一向都相愛相殺
佢哋各自訪問個陣都故意搞笑話唔想錫對方
但明明感情好好
作者: John    時間: 2021-3-13 18:02

喜歡霆兒
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 18:04

Zelos正好多喎 係健身教練
作者: michael344    時間: 2021-3-13 18:13

Anson Lo 咁直接講應該都是真機,用開玩笑令大家笑下開心一下。
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-13 17:27

其實大大方方承認有咩問題?
作者: hkwilliamsiu    時間: 2021-3-13 18:25

michael344 發表於 2021-3-13 18:13

我覺得去唔介意承認,所以你見佢都用半玩笑式講,但花姐應該有提點他不要講得咁直接。
作者: fish3333    時間: 2021-3-13 18:31

michael344 發表於 2021-3-13 18:13

談何容易...
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-13 18:52

唔洗太認真,登神cp一向都相愛相殺
佢哋各自訪問個陣都故意搞笑話唔想錫對方
但明明感情好好 ...
gocrazy 發表於 2021-3-13 17:47
佢哋兩個感情好好真係好明顯, 絕對同意. 雖然Edan細過AL少少同埋成日好搞笑咁, Edan對朋友, 對AL好認真好有義氣, 似AL哥哥多d. AL對Edan都好有愛.

問題係AL明明好明顯係hehe, 如果選擇唔come out/暫時唔come out住, 真係要學下0鏗、Hins同謙b咁避免公開講有關"女朋友"嘅野, 講多錯多, 只會惹人反感. 不幸地, 大多數觀眾無輪直的攣的都好憎明顯gay嘅藝人扮直.

On a more positive note, 期待大叔.
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 18:55

e句真係可以問埋軒仔, 斌女同鏗鏗, 咁多前輩都冇出櫃係咪有咩原因呢?
我地講就容易, 到時要承受壓力o個個又唔係我地
我都希望香港社會可以進步, 多d人包容唔同性向, 但見咁多人仲係恐同就知...

反OT: 睇片睇得出佢係講笑咁講, 如果佢係驚畀人討論根本就唔會肯拍e個題材la, 同埋佢仲有可能係bi, 話佢踩edan又係得啖笑, 佢地不嬲friend開互相攻擊, 建議睇返佢地之前個live留意返佢地d深情對話先la
作者: michael344    時間: 2021-3-13 19:00

e句真係可以問埋軒仔, 斌女同鏗鏗, 咁多前輩都冇出櫃係咪有咩原因呢?
我地講就容易, 到時要承受壓力o個 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 18:55

未睇過所以唔清楚!
我都希望終有一天佢可以承認!

利申 支持同性戀愛,結婚合法化
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 19:01

你所講ge”成日提”
會唔會係因為佢d訪問同期做, 全部講同一樣野, 但係訪問唔同時間出所以感覺佢成日提?
同埋好似係記者問開kiss戲佢先講
大叔的愛到而家最juicy的確係kiss單新聞, 多記者問好正常, 唔通佢可以選擇唔答?
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 19:10

頭先隔籬post講咗

見到你咁激動真係有d好笑
係咪見到e d新聞覺得如獲至寶
終於又有野可以鬧下佢?
其實你同g會員個mentality真係好似

上面回應左, 佢同edan兩個不嬲都係互相攻擊咁玩, 同埋佢幾時講過同仔kiss嘔心?佢只係講笑咁話唔甘心畀左edan啫
作者: fish3333    時間: 2021-3-13 19:13

終於又有野可以鬧下佢?
其實你同g會員個mentality ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:10

同意
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 19:21

隊型都幾齊吖

一出街 能重遇你不禁心中暗喜
一轉身 為何又有一個分身的你
這裡有你 那裡有你
每個途人亦似足從前的你

Btw 祝隻故入面嘅人星途順暢
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-13 19:30

你所講ge”成日提”
會唔會係因為佢d訪問同期做, 全部講同一樣野, 但係訪問唔同時間出所以感覺佢成日提?
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:01

可能係? My bad. 不過場激咀戲個幾月前拍同訪問完成個幾月先出咁奇怪? 或者激咀戲個幾月前拍完記者而家先問咁落後?
點都好, 希望佢有天會"底牌終揭開" (quote 勞斯.萊斯)
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 19:32

隊型都幾齊吖

一出街 能重遇你不禁心中暗喜
一轉身 為何又有一個分身的你
這裡有你 那裡有你
每個途人亦似 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 19:21

唔夠人講想屈人係g會員分身
咁樣呃埋自己, 好野
作者: kenneth    時間: 2021-3-13 19:36

唔夠人講想屈人係g會員分身
咁樣呃埋自己, 好野
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:32

第一 呢度並唔係廢癲討論區
第二 有關光頭寫畀祖國嘅詞 你領悟到啲咩 貴客自理
作者: fish3333    時間: 2021-3-13 19:36

可能係? My bad. 不過場激咀戲個幾月前拍同訪問完成個幾月先出咁奇怪? 或者激咀戲個幾月前拍完記者而家先 ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 19:30

佢全部紙媒訪問都係同一日做
真係隔左成個月先出街
作者: John    時間: 2021-3-13 19:39

其實我唔介意AL開口埋口女朋友
有乜所謂
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 19:40

可能係? My bad. 不過場激咀戲個幾月前拍同訪問完成個幾月先出咁奇怪? 或者激咀戲個幾月前拍完記者而家先 ...

佢e個訪問set up已經o係好多個舊訪問見過~有d都真係成個月前已經出左街

希望有一日所有香港樂壇ge性小眾都可以好proud咁揭開底牌(hehe又好bi又好)
作者: gocrazy    時間: 2021-3-13 19:44

終於又有野可以鬧下佢?
其實你同g會員個mentality ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:10

唔洗理條友啦,佢根本一直都睇AL唔順眼
又成日扮路人唔認自己係走音AK粉
作者: hkwilliamsiu    時間: 2021-3-13 19:51

其實我唔介意AL開口埋口女朋友
有乜所謂
John 發表於 2021-3-13 19:39

我都覺,他有無否認自己不是。
作者: hkwilliamsiu    時間: 2021-3-13 19:53

出咗好耐,現在翻抄,你睇翻早前帖就知道。
作者: on07111    時間: 2021-3-13 19:57

Edan比AL嫌棄

不幸事件又多一件
作者: chachacharlie    時間: 2021-3-13 19:58

因為 Edan 阿波攣都要扮直
作者: John    時間: 2021-3-13 19:58

Edan比AL嫌棄

不幸事件又多一件
on07111 發表於 2021-3-13 19:57

嫌棄眼光 尤勝耳光!
作者: on07111    時間: 2021-3-13 20:00

嫌棄眼光 尤勝耳光!
John 發表於 2021-3-13 19:58

為何力求完美 仍然被人嫌棄!
作者: John    時間: 2021-3-13 20:01

為何力求完美 仍然被人嫌棄!
on07111 發表於 2021-3-13 20:00

要是你樂意做 怎會給哪幾寸難倒
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 20:05

但係大叔的愛係春田(edan)嫌棄阿牧(al)lor
作者: John    時間: 2021-3-13 20:11

佢e個訪問set up已經o係好多個舊訪問見過~有d都真係成個月前已經出左街

希望有一日所有香港樂壇ge性小眾 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:40

我心目中最想係所有人都唔使經歷揭開底牌個過程 所有野都係平常
希望AL將來都可以平常咁拍拖
作者: mrshadowll    時間: 2021-3-13 21:01

edwardngwy 發表於 2021-3-13 17:32

我覺得好尷尬。。
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-13 21:06

我心目中最想係所有人都唔使經歷揭開底牌個過程 所有野都係平常
希望AL將來都可以平常咁拍拖{:1 ...
John 發表於 2021-3-13 20:11

非常同意
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-13 21:16

edwardngwy 發表於 2021-3-13 17:32
我覺得好尷尬。。
mrshadowll 發表於 2021-3-13 21:01
令我想起Mag懸崖花MV, 好姊妹0鏗扮Mag男友嘴佢額頭, 兩個又扮鬧交, 真係好好笑同有少少破壞左首歌嘅意境
作者: mrshadowll    時間: 2021-3-13 21:22

令我想起Mag懸崖花MV, 好姊妹0鏗扮Mag男友嘴佢額頭, 兩個又扮鬧交, 真係好好笑同有少少破壞左首歌嘅意境 { ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 21:16

救命,雖然冇睇過,但係有晒畫面
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-13 21:30

救命,雖然冇睇過,但係有晒畫面
mrshadowll 發表於 2021-3-13 21:22

https://www.youtube.com/watch?v=72Ha7Wk6t0g (Official MV有0鏗)

Watch it at your own risk

https://www.youtube.com/watch?v=4Qgjj_Mtuzw (Lyrics MV只有Mag)
作者: 樂壇之鬼    時間: 2021-3-13 22:43

教主扮咩 佢唔係hehe架咩
作者: Whitestone    時間: 2021-3-14 04:10

AL 脂粉味重 但唔覺得佢係攣
作者: losyes    時間: 2021-3-14 08:27

已經想像到宣傳期嘅AL會用「直男」角度去分享作為一個「直男」點樣演繹gay,好考演技
losyes 發表於 2021-1-13 05:35

我2個月前已經喺另一個post預言咗
作者: michael344    時間: 2021-3-14 09:24

我2個月前已經喺另一個post預言咗
losyes 發表於 2021-3-14 08:27

你好mean
作者: polarbearbear    時間: 2021-3-14 23:47

佢o係新訪問入面已經無再講嫌棄edan la, 反而係畀佢自己隻領養狗仔嫌棄 -
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... D%E6%87%89%E6%88%91
作者: edwardngwy    時間: 2021-3-15 00:50

佢o係新訪問入面已經無再講嫌棄edan la, 反而係畀佢自己隻領養狗仔嫌棄 -
...
polarbearbear 發表於 14/3/2021 23:47

近排個樣同edan都殘左好多 辛苦
作者: figthing    時間: 2021-3-15 08:55

AL無承認過啲咩,所以唔會一口咬定佢係邊類,佢可以鍾意男仔女仔。
但好明顯上面有啲人以取笑人為樂,心地都幾差下,不斷搵位攻擊人,心有不甘。
口口聲聲話唔介意人係hehe sheshe,叫人come out ,最鍾意笑人就係呢啲人
作者: 數彩虹    時間: 2021-3-15 09:13

係咪有打手?有d野未講出口都唔使認,係咪啊?
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-15 09:33

頭先隔籬post講咗

AL唔係介意對手係男人,係介意嗰個係Edan呀AL不嬲對Edan又愛又恨,mean中帶愛
唔了解就一味話人嘔心同haters無分別
作者: on07111    時間: 2021-3-15 09:34

AL唔係介意對手係男人,係介意嗰個係Edan呀AL不嬲對Edan又愛又恨,mean中帶愛
唔了解就一味 ...
iwnlyg 發表於 2021-3-15 09:33

~越越愛 越愛越介*
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-15 09:44

佢哋兩個感情好好真係好明顯, 絕對同意. 雖然Edan細過AL少少同埋成日好搞笑咁, Edan對朋友, 對AL好認真好有 ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 18:52

咁我應該係少數觀眾對藝人真直真攣扮直扮攣都唔係咁care反而睇cm post一講AL就來來去去都係嗰幾個會員好care
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-15 10:12

其實唔承認唔否認有咩問題?
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-15 10:20

你所講ge”成日提”
...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:01

無記錯係第一日喺中環咀完,第二日出新聞,第三日就一日內做晒呢堆訪問
記者前一日睇完新聞問呢啲真係好正常
作者: pekopoko    時間: 2021-3-15 15:13

始終係新人,無承認與否認,留啲空間吧
作者: losyes    時間: 2021-3-15 17:22

睇左一分鐘trailer
感覺會好好睇
兒登啲表情好正
作者: water:)    時間: 2021-3-15 20:37

[YouTube]0JNKSLgR3FU[/YouTube]
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-15 23:20

[YouTube]OwsQWOVtcwo[/YouTube]
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-16 11:57

始終係新人,無承認與否認,留啲空間吧
pekopoko 發表於 2021-3-15 15:13

唔止新唔新人,就算係上述被點名嘅前輩,甚至係社會上任何普通人,都俾啲空間吧
comments 話支持戀愛婚姻多元化
同時又介意別人唔透露個人取向(異性戀?同性戀?雙性戀?)唔講就話厭惡嘔心觀感差
係咁大愛就請尊重包容每個人嘅個人選擇(包括對外界講唔講嘅自由),或許佢地呢刻覺得咁樣係最舒服又何必強人所難
揭唔揭開底牌一方面睇個人,更大原因係睇社會
作者: John    時間: 2021-3-16 12:02

唔止新唔新人,就算係上述被點名嘅前輩,甚至係社會上任何普通人,都俾啲空間吧
comments 話支持戀愛婚姻多 ...
iwnlyg 發表於 2021-3-16 11:57

同意
AL開心自在就好
作者: John    時間: 2021-3-16 12:05

睇左一分鐘trailer
感覺會好好睇
兒登啲表情好正
losyes 發表於 2021-3-15 17:22

trailer已經好好笑
作者: iwnlyg    時間: 2021-3-16 12:19

trailer已經好好笑
John 發表於 2021-3-16 12:05

牧: 我對阿田絕對唔係一時衝動
田: 我淨係鍾意大波妹㗎咋!!!
大叔二撇雞造型+表情有精髓
套劇選角好好,三位都同原著好神似,好期待
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-18 18:47

阿田同阿牧拍拖, AL企都企得女人型過人

https://hittt.blogspot.com/2021/03/anson-loedanhehe-hehe.html
作者: boy4dudes    時間: 2021-3-21 02:15

[YouTube]cOZQPBQVsac[/YouTube]

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2