標題: Gin Lee率領後輩上《勁歌》 唔慣做大師姐 [打印本頁]

作者: kevin2011    時間: 2021-4-17 00:18     標題: Gin Lee率領後輩上《勁歌》 唔慣做大師姐

「環球歌手」李幸倪(Gin Lee)、江海迦(AGA)、陳凱詠、趙浚承、曾比特等齊齊現身《勁歌金曲》錄影,身為大師姐的Gin Lee表示首次公司拉大隊出席《勁歌》,感覺特別,問到可有趁機指點後輩?她說:「唔會,佢哋有問題同意見先問我,我都冇大師姐感覺,都係做番自己,公司藝人比較多,今日我係少少大啫,身份成日變,都係做師妹爽啲!」

而Gin Lee於節目中除演繹偶像張學友歌曲向他致敬,還與同公司女高音劉卓昕合唱:「學友首歌令我諗起細個同爸爸一齊聽歌嘅回憶,藉住呢個機會唱畀家人聽,好掛住佢哋,已經好耐冇見。」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0416_00862_001.html

個人感想:我發覺Mike已經係短期內第三次上勁歌
希望佢上多啲chill club
作者: JayantL    時間: 2021-4-17 00:27

「環球歌手」李幸倪(Gin Lee)、江海迦(AGA)

Gin Lee又贏
作者: WZA111    時間: 2021-4-17 00:30

身為大師姐的Gin Lee表示...

Gin Lee 又贏
作者: beethoven250    時間: 2021-4-17 00:31

gingin做大師姐有冇問過青口
作者: weiquan    時間: 2021-4-17 00:34

「都係做師妹爽啲!」

睇黎Gin Lee好快會同廢老一齊上節目
作者: HOTMAN    時間: 2021-4-17 00:34

公司藝人比較多,今日我係少少大啫

Gin Lee 又贏
作者: samxdxd    時間: 2021-4-17 00:48

「環球歌手」李幸倪(Gin Lee)、江海迦(AGA)、陳凱詠、趙浚承、曾比特等齊齊現身《勁歌金曲》錄影

Gin Lee率領後輩上《勁歌》 唔慣做大師姐

原來Ada已經淪落到變咗後輩
作者: b01091018    時間: 2021-4-17 00:50

添煎
作者: stephybest    時間: 2021-4-17 01:20

「環球歌手」李幸倪(Gin Lee)、江海迦(AGA)、陳凱詠、趙浚承、曾比特等齊齊現身《勁歌金曲》錄影

Gin ...
samxdxd 發表於 2021-4-17 00:48

Gin11年新人 aga13年新人 計落係既…
作者: JayantL    時間: 2021-4-17 01:29

Gin11年新人 aga13年新人 計落係既…
stephybest 發表於 2021-4-17 01:20

煎煎第一隻碟喺2009年已經出咗!
作者: on07111    時間: 2021-4-17 07:51

自稱大師姐
作者: 星夢情真    時間: 2021-4-17 09:24

都估到會有人post~
堅堅定gaga都有份上去 但淨係訪問堅堅話佢大師姐
作者: foreverkontinue    時間: 2021-4-17 09:44

希望大師姐Gin下首派台歌可以有神檯級待遇

速冠都好過開錯燈連榜都上唔到吖
作者: JasOh103    時間: 2021-4-17 11:43

今日我係少少大啫

平時應該係 無限大
作者: JasOh103    時間: 2021-4-17 11:44

「都係做師妹爽啲!」

睇黎Gin Lee好快會同廢老一齊上節目
weiquan 發表於 2021-4-17 00:34

咪亂講 佢擺明係 #teamkary 想佢復出
作者: kenneth    時間: 2021-4-17 11:47

都估到會有人post~
堅堅定gaga都有份上去 但淨係訪問堅堅話佢大師姐
星夢情真 發表於 2021-4-17 09:24

捧殺
作者: John    時間: 2021-4-17 15:27

環球一姐認證
作者: sumtom    時間: 2021-4-17 18:17

最受歡近女歌星 confirmed
作者: sexykaren    時間: 2021-4-19 23:13

臭煎槤拎舊爛銅就自high大師姐?

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2