標題: [Dec/2015-Jan/2016] Twins LOL Live in HK [打印本頁]

作者: hinz    時間: 2015-8-28 23:53     標題: [Dec/2015-Jan/2016] Twins LOL Live in HK

日期:31/12/2015 - 4/1/2016
票價:$680/$480/$280
地點:紅磡體育館

中國建設銀行2015/9/14開始優先訂票

Source: 建行亞洲
作者: joey2009    時間: 2015-8-28 23:54

終於宣傳la
作者: tungbilly    時間: 2015-8-28 23:56

唉又係建行優先...

但依家睇返先知原來個檔期好靚喎,2號係星期6
即係應該會加多1場喇
作者: kanxd    時間: 2015-8-28 23:56

佢地可以笑得真啲
作者: jasonng    時間: 2015-8-28 23:58

之前話12.31-1.3
即係book 埋3號嚟加場 !?
作者: alexleung    時間: 2015-8-28 23:58

LOL係演唱會主題曲?
睇31 定尾場好呢
希望唱多d sidetrack!
作者: youfuqi    時間: 2015-8-28 23:59

poster 好廉价的感觉
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 00:03

poster好唔掂
之前阿Sa話四場,希望反應好可以再加
作者: jsun    時間: 2015-8-29 00:04

唉又建行 點解唔搵返AEG做
作者: andrew1203    時間: 2015-8-29 00:24

我!要!睇!
作者: baleno00    時間: 2015-8-29 00:29

細細個已經聽佢地d歌長大,咁快就15年啦,今次真係要去撐翻次LOL
作者: 星勤    時間: 2015-8-29 00:29

唉又建行 點解唔搵返AEG做
jsun 發表於 2015-8-29 00:04

可能都係 AEG 做架喎,無衝突
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 00:34

對於大陸fans 呢三日係啱好放假日
入去又見到世界各地fans
作者: jsun    時間: 2015-8-29 00:43

可能都係 AEG 做架喎,無衝突
星勤 發表於 2015-8-29 00:29

建行優先訂飛不嬲都係建行自己做
係其他銀行先會搵AEG-.-
作者: ivanbb    時間: 2015-8-29 01:05

頭場 見
作者: Ald    時間: 2015-8-29 02:29

兒時偶像 佢地啲歌 絕大部分都識唱
一定要入場睇 除夕夜見
作者: jose    時間: 2015-8-29 02:32

佢地知唔知tag唔可以有空白格
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 02:51

[attach]5112[/attach]
作者: Lewis    時間: 2015-8-29 08:46

其實真係好鍾意佢地啲舊歌
但估唔到佢地十年如一日既唱歌都仲開到con
作者: 俊仔    時間: 2015-8-29 08:57

想知建行預訂d 飛係咪真係靚位比較好t t
上次唔記得左咩卡預定佢比左最後一行我hello
作者: bagfgfcde    時間: 2015-8-29 09:02

極想聽到:
我決定走了 綁架 夏雨 18變 受之有愧 飄零燕 快樂紅白藍 德州的故事 三角圓舞 慌心假期 香港紐約 亂世佳人 那天愛嬅亦愛笑
hit但都好想聽到:
風箏與風 飲歌 熱浪假期 救生圈
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 09:03

對於大陸fans 呢三日係啱好放假日
入去又見到世界各地fans
SA弟林 發表於 2015-8-29 00:34

一大班大陸fans話要買跨年飛,頭場應該幾難買
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 09:07

極想聽到:
我決定走了 綁架 夏雨 18變 受之有愧 飄零燕 快樂紅白藍 德州的故事 三角圓舞 慌心假期 香港紐約 ...
bagfgfcde 發表於 2015-8-29 09:02

琴日睇左訪問,問Twins最鍾意自己邊首歌
嬌:冬令時間 星星月亮太陽 Sa:我決定走了 慌心假期 香港紐約

希望今次真係有啦

btw 我好多想聽嘅你都有講
作者: Frankiekiekie    時間: 2015-8-29 09:10

張Poster兩個都P得好似樣
是咪要P到變真Twins
作者: bagfgfcde    時間: 2015-8-29 09:31

嬌:冬令時間 星星月亮太陽 Sa:我決定走了 慌心假期 香港紐約
...
fifty1205 發表於 2015-8-29 09:07

我都想聽星星月亮太陽
為何定要選ABC王才夠搶 我要有太陽和星星~~
作者: rubylovessss    時間: 2015-8-29 09:32

幼稚園 成長 相愛6年 呢幾首必唱
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 09:47

...

我決定走了 慌心假期好似冇唱live過?
香港紐約03年叱咤某個音樂會唱過live 之後就冇唱過

星星月亮太陽印象中就得06年一時無兩演唱會唱過一段

一大班大陸fans話要買跨年飛,頭場應該幾難買
fifty1205 發表於 2015-8-29 09:03

個個都要同Twins 倒數

呢次跨年同04年果次演唱會一樣 時間

【Twins爲能和現場12000名歌迷倒數迎新年,演唱會特別延遲到9時30分才開場,曆時四個小時,約12時30分才告結束。】

今次會唔會都係咁
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 09:52

星星月亮太陽 ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 09:47

你記唔記得之前人人彈起賣成點?係咪三場好快爆哂?
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 10:31

星星月亮太陽 ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 09:47

慌心假期同香港紐約03年叱咤音樂會有唱,之後就冇再唱過。。。btw,想聽佢地唱朋友的愛。。
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 11:27

慌心假期同香港紐約03年叱咤音樂會有唱,之後就冇再唱過。。。btw,想聽佢地唱朋友的愛。。 ...
p74d47 發表於 2015-8-29 10:31

朋友的愛同亂世佳人都希望有啦...
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 11:42

你記唔記得之前人人彈起賣成點?係咪三場好快爆哂?
fifty1205 發表於 2015-8-29 09:52

10年 咁耐都唔記得

慌心假期同香港紐約03年叱咤音樂會有唱,之後就冇再唱過。。。btw,想聽佢地唱朋友的愛。。 ...
p74d47 發表於 2015-8-29 10:31

咁係得我決定走了未唱過- -

朋友的愛同亂世佳人都希望有啦...
fifty1205 發表於 2015-8-29 11:27

呢兩首當初neway 亂世佳人劇場版宣傳歌
作者: 橙路    時間: 2015-8-29 11:47

回復 31# SA弟林

Twins十周年同班Fans聚會時候唱過《我決定走了》
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 12:06

10年 咁耐都唔記得  

咁係得我決定走了未唱過- -

呢兩首當初neway 亂世佳人劇場版宣傳歌 ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 11:42

依家唸返起有D哭笑不得,亂世佳人當年系第二主打,hit到爆,但自從零4好玩演唱會唱過之後就冇再唱。。twins好似已經忘記左有呢首歌既存在咁。。
作者: 數彩虹    時間: 2015-8-29 12:49

我都好想去HK睇!愛孖不變!
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:20

唔同其他人搶跨年同尾場,只希望買到0101或者0102
個人覺得會加前加后 一共五場2015.12.30-2016.01.03
作者: hinz    時間: 2015-8-29 15:21

個人覺得會加前加后 一共五場2015.12.30-2016.01. ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:20

好似講左31一定係第一場
Cm應該無咩人會爭1號
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 15:22

個人覺得會加前加后 一共五場2015.12.30-2016.01. ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:20

我都覺得英皇有可能fake大家,之後加30號
Kelly 6500個位都賣成咁,未必會加到咁後
作者: hinz    時間: 2015-8-29 15:24

Kelly 6500個位都賣成咁,未必會加到咁後 ...
fifty1205 發表於 2015-8-29 15:22

咩叫賣成咁?
一陣又俾人嘈啦
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 15:31

咩叫賣成咁?
一陣又俾人嘈啦
hinz 發表於 2015-8-29 15:24

老實講,佢6場先等於Twins 3場,一個天后3場咁耐都未爆,真係差左d
反OT 之前阿Sa話今次個台好貴,希望真係堅架啦,上次話咩全亞洲首個彈起舞台,結果虧到喊
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:31

潮媽暫時開18-23,Book到25或者26Twins 話31號開肯定預松時間 27.28.29搭臺排練,手快快應該可以30開到Show咯

1231一定大把人搶,尾場觀望中,但元旦假期大陸應該有Fans去睇
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 15:31

三面定四面台?
作者: Juicy_Lemon    時間: 2015-8-29 15:32

好想聽 Evolution 大碟D歌
綁架,他不適合你,黑色喜劇,熱粉紅,精選,18變,拍住上,天對地,尋找莫札特,布拉格之戀,傷心情歌,絕對遷就,金句 ,etc etc 真係好多想聽

當然大hit個D都要聽
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:32

老實講,佢6場先等於Twins 3場,一個天后3場咁耐都未爆,真係差左d
反OT 之前阿Sa話今次個台好貴,希望 ...
fifty1205 發表於 2015-8-29 15:31

潮媽得6500個位???
唔好再提個個彈起舞台,就係唱人人彈起系上面彈兩下就算,好廢......
真係激到人人彈起
作者: RABBITHOU    時間: 2015-8-29 15:34

張海報~唉....
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 15:34

三面定四面台?
zxcvb 發表於 2015-8-29 15:31

四面台
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 15:34

潮媽得6500個位???
唔好再提個個彈起舞台,就係唱人人彈起系上面彈兩下就算,好廢......
真係激到 ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:32

係啊,三面台
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 15:35

人地未開賣前話Kelly實有南亞、黃牛㗎(說好的沒有出現)
公售時話咁少位,好快搶哂,Kelly實加到27㗎
Twins點加開30號呀!
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:39

個人覺得一定有呢堆歌
戀愛大過天、Ichiban興奮、大浪漫主義、下一站天后、千金、相愛六年、飲歌、丟架、LOL、TGIF

另外可能性好大既歌:
我們的紀念冊、愛情當入樽、明愛暗戀補習社、眼紅紅、二人世界杯、風箏與風、多謝失戀、幼稚園、冬令時間

呢堆歌都占二分一......
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:41

人地未開賣前話Kelly實有南亞、黃牛㗎(說好的沒有出現)
公售時話咁少位,好快搶哂,Kelly實加到27 ...
zxcvb 發表於 2015-8-29 15:35

我仲以為潮媽開四面臺,宜家甘樣應該可以加多幾場
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 15:45

四面台
fifty1205 發表於 2015-8-29 15:34

幾Q驚佢地似Kelly開三面台,至憎!
作者: Ald    時間: 2015-8-29 15:48

個人覺得一定有呢堆歌
戀愛大過天、Ichiban興奮、大浪漫主義、下一站天后、千金、相愛六年、飲歌、丟架、LO ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:39

覺得會有埋 零四好玩 人人彈起 同 3650
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 15:49

好似講左31一定係第一場
Cm應該無咩人會爭1號
hinz 發表於 2015-8-29 15:21

反而可能睇1號
31號一定多人搶,2號暫尾場又多人搶
我呢啲又唔係忠粉,旨在聼歌,1號幾好,應該易買飛
作者: steven891026    時間: 2015-8-29 15:52

覺得會有埋 零四好玩 人人彈起 同 3650
Ald 發表於 2015-8-29 15:48

04好玩唔會再唱啦掛,印象中除左04好玩演唱會之外好似就沒唱過?
3650好難Tag喔~

人人彈起還好
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 15:55

個人覺得一定有呢堆歌
戀愛大過天、Ichiban興奮、大浪漫主義、下一站天后、千金、相愛六年、飲歌、丟架、LO ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:39

想佢地唱女人味、雙失情人節丶交叉感染
作者: Ald    時間: 2015-8-29 15:56

04好玩唔會再唱啦掛,印象中除左04好玩演唱會之外好似就沒唱過?
3650好難Tag喔~

人人彈起還好 ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:52

喺人人彈起個埸有唱過

希望今次都有
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 16:25

3650好難Tag喔~

人人彈起還好 ...
steven891026 發表於 2015-8-29 15:52

零4好玩一時無兩演唱會入面有唱過一小段。。。
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 16:53

回復  SA弟林

Twins十周年同班Fans聚會時候唱過《我決定走了》
橙路 發表於 2015-8-29 11:47

清唱吧 仲有唱天與地

依家唸返起有D哭笑不得,亂世佳人當年系第二主打,hit到爆,但自從零4好玩演唱會唱過之後就冇再唱。。twi ...
p74d47 發表於 2015-8-29 12:06

的確係- -
係咪因為最後段太難唱

可惜我這個世代很懂吻別很快放開
當天壯烈原來不再
只因我只愛墮入愛海

當年04好玩 都唱得好平
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 16:54

想佢地唱女人味、雙失情人節丶交叉感染
zxcvb 發表於 2015-8-29 15:55

女人味 只從出咗之後 各種類型音樂會 演唱會 都有唱- -

雙失情人節 眼紅紅 多謝失戀 放係同一part
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 16:55

3650好難Tag喔~

人人彈起還好 ...

一時無兩先係 除咗一時無兩演唱會唱過 之後再冇唱過 (好似係)
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 17:10

清唱吧 仲有唱天與地

的確係- -
係咪因為最後段太難唱

可惜我這個世代很懂吻別很快放開
當天壯 ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 16:53

當年04好玩既版本改得好慢,唔夠激
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 17:26

女人味 只從出咗之後 各種類型音樂會 演唱會 都有唱- -

雙失情人節 眼紅紅 多謝失戀 放係同一part ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 16:54

上次concert part 2,4果批K歌,除左女校男生,其他應該每場encore random唱囉
如果今次又必唱呢d,咁rundown同上次有咩分別==

就算想整part K歌大合唱,唔該唱下亂世佳人 救生圈 綁架 朋友的愛 自以為是呢d,次次都果d真係好悶

尤其係大浪漫主義,次次大細concert都有,悶到嘔,但又唔係特別hit ==
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 17:32

3650好難Tag喔~

人人彈起還好 ...

我覺得如果有part快歌係Ichiban+彈起+狂嘩+LOL+3650應該會幾high
之前阿Sa話今次唔想再唱hit果批快歌,話希望唱d sidecut快歌

如果係,希望有烈女 我們要睡覺 兩個好 程咬金 哥哥 學生手冊呢d
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 17:38

如果有一part拎童話國做主題,唱童子軍 神奇兩女俠 天對地 尋寶都唔錯
作者: WIL-HIN    時間: 2015-8-29 17:38

我覺得如果有part快歌係Ichiban+彈起+狂嘩+LOL+3650應該會幾high
之前阿Sa話今次唔想再唱hit果批快歌, ...
fifty1205 發表於 2015-8-29 17:32
仲有Gimme 5 ,好啱演唱會唱
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 17:41

如果可以照住容祖兒08年演唱會既rundown,應該會幾好睇
上半場
01.Opening+亂世佳人
02.LOL
03.07奧運
04.救生圈
05.朋友的愛
06.桃紅吉他
07.Colour
08.熱浪假期
09.有所不知
10.布拉格之戀
11.眼紅紅
12.自以為是
13.傷心情歌

下半場
01.女人味
02.千金
03.快熟時代
04.熱粉紅
05.Classic Medley:女校男生/戀愛大過天/大浪漫主義/我們的紀念冊/風箏與風/多謝失戀/飲歌/下一站天后
06.Power Medley: 明愛暗戀補習社/二人世界盃/ichiban興奮/零四好玩/一時無兩/森巴皇后/人人彈起

encore部分大家可以唸下
作者: tungbilly    時間: 2015-8-29 19:01

之前阿Sa話今次唔想再唱hit果批快歌, ...
fifty1205 發表於 2015-8-29 17:32

但快歌應該點都唔似side得去邊
佢地都講話睇terry re-arrange過d舊快歌編成點
真係有side野應該慢歌機會大些少
作者: 俊仔    時間: 2015-8-29 19:30

如果可以照住容祖兒08年演唱會既rundown,應該會幾好睇
上半場
01.Opening+亂世佳人
02.LOL
03.07奧運
04. ...
p74d47 發表於 2015-8-29 17:41

布拉格之戀真心想聽下佢地唱LIVE會點 XD
其實就算唔唱舊SIDECUT 唱多D TOBEFEE 的SIDECUT都好滿意T_T
如果HIT 大路歌變哂MEDLY都幾好 -_,-
作者: p74d47    時間: 2015-8-29 19:36

其實就算唔唱舊SIDECUT 唱多D TOBEFEE 的SIDECUT都好滿意T_ ...
俊仔 發表於 2015-8-29 19:30

其實一路都想知佢地仲記唔記得colour呢隻歌。。當年出左冇幾耐就出左事。。。
作者: kaven    時間: 2015-8-29 19:38

twins好多國語都好想聽,例如星光遊樂園,我很想愛他,瓶中沙,留言牆,talk to me...
作者: zxcvb    時間: 2015-8-29 19:45

其實就算唔唱舊SIDECUT 唱多D TOBEFEE 的SIDECUT都好滿意T_ ...

布拉格之戀係賣飛佛之一,好想聽一次
作者: on07111    時間: 2015-8-29 19:54

想有共嗚就唱01-05年d歌
單飛d歌留返個人演唱會唱
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 21:04

twins好多國語都好想聽,例如星光遊樂園,我很想愛他,瓶中沙,留言牆,talk to me... ...
kaven 發表於 2015-8-29 19:38

星光遊樂園 瓶中沙  你最勇敢  呢三首最想聽
后2首好似未係hk 唱過 好似就係台灣唱過
作者: SA弟林    時間: 2015-8-29 21:07

呢首歌 連作曲人自己都唔記得吧- -
出碟前果期就會經常講  確定第二主打歌係傷心情歌之後 就冇提過
作者: bagfgfcde    時間: 2015-8-29 21:33

twins好多國語都好想聽,例如星光遊樂園,我很想愛他,瓶中沙,留言牆,talk to me... ...
kaven 發表於 2015-8-29 19:38

仲有他不適合你
當然最想聽一定係留言牆
作者: alexleung    時間: 2015-8-29 21:40

...

Twins 係十周年Fans 聚會講過佢地好鍾意我決定走了
可惜唔知咩原因冇plug 到希望今次真係有啦+1

[YouTube]vvgGH08WcAk[/YouTube]

btw 咩訪問黎? 有冇source
作者: fifty1205    時間: 2015-8-29 21:52

...
alexleung 發表於 2015-8-29 21:40

yahoo娛樂圈
作者: angelicdestiny    時間: 2015-8-30 00:24

EEG好hea。唔知爆唔爆滿?
作者: kaven    時間: 2015-8-30 00:46

呢首歌 連作曲人自己都唔記得吧- -
出碟前果期就會經常講  確定第二主打歌係傷心情歌之後 就冇提過 ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 21:07

當年各個都以為布拉格之戀係第二主打,點知最後選左傷心情歌,但好彩傷心情歌都唔差。
作者: Juicy_Lemon    時間: 2015-8-30 03:58

星光遊樂園 瓶中沙  你最勇敢  呢三首最想聽
后2首好似未係hk 唱過 好似就係台灣唱過  ...
SA弟林 發表於 2015-8-29 21:04

星光遊樂園 好似 一時無兩concert度唱過一小段
作者: kenneth    時間: 2015-8-30 04:26

其實一路都想知佢地仲記唔記得colour呢隻歌。。當年出左冇幾耐就出左事。。。 ...
p74d47 發表於 2015-8-29 19:36

係出事之後出㗎,扮一切如常,點知唔得。
作者: rfv123    時間: 2015-8-30 05:11

最靚都係當年一時無兩個演唱會海報!
我最想聽其實係神奇兩女俠 無一次唱過
作者: gooloo    時間: 2015-8-30 08:23

...
alexleung 發表於 2015-8-29 21:40

應該都係蛋公司覺得賣唔到錢唔俾PLUG啦
作者: electric    時間: 2015-8-30 09:12

希望公開發售買到31號啦

其實有冇機會加到4號?
想睇兩場但係果幾日都唔得閒
作者: tungbilly    時間: 2015-8-30 10:56

最靚都係當年一時無兩個演唱會海報!
我最想聽其實係神奇兩女俠 無一次唱過 ...
rfv123 發表於 2015-8-30 05:11

一時無兩個medley有唱過呀

呢度有幾多人要等公售sosad
作者: p74d47    時間: 2015-8-30 11:29

tungbilly 發表於 2015-8-30 10:56

佢地其實有D sidecut之前演唱會都有唱過。。。不過好少ichiban興奮演唱會:神奇兩女俠(冇入碟),魔法王國(冇入碟),和平日,有所不知,學生手冊,哥哥,你是我的UFO
零四好玩演唱會:友誼第一,我的爸爸媽媽(有D rundown唔清楚)
一時無兩演唱會:作詞人的錯,熱粉紅(冇入碟),飛線,活動教學,神奇兩女俠,魔法王國,星星月亮太陽,咩世界,07奧運
人人彈起就直頭全部唱hit歌,一首sidecut好似都冇(精選唔知算唔算?)
作者: zxcvb    時間: 2015-8-30 11:45

tungbilly 發表於 2015-8-30 10:56

要等公售,冇卡
作者: joey2009    時間: 2015-8-30 11:58

佢地其實有D sidecut之前演唱會都有唱過。。。不過好少ichiban興奮演唱會:神奇兩女俠(冇入碟),魔 ...
p74d47 發表於 2015-8-30 11:29

精選當年1st plug
作者: SA弟林    時間: 2015-8-30 12:01

星光遊樂園 好似 一時無兩concert度唱過一小段
Juicy_Lemon 發表於 2015-8-30 03:58

05年叱咤音樂會唱過

當年各個都以為布拉格之戀係第二主打,點知最後選左傷心情歌,但好彩傷心情歌都唔差。 ...
kaven 發表於 2015-8-30 00:46

不過呢首歌應該唔會出現rundown - -
當年party內地版冇收錄呢首歌  好似係歌詞敏感 考慮內地巡迴 應該唔會安排唱噶啦
作者: p74d47    時間: 2015-8-30 12:10

05年叱咤音樂會唱過

不過呢首歌應該唔會出現rundown - -
當年party內地版冇收錄呢首歌  好似係歌詞敏 ...
SA弟林 發表於 2015-8-30 12:01

可能正系香港場先會唱。。。。不過,呢首歌當年系咪因為坦克兩個字比人聯想起六四先冇左歌?
作者: waiyee    時間: 2015-8-30 12:46

睇曬咁多場最貴~~ yeahyeahyeah
等咗好耐
作者: CNKB    時間: 2015-8-30 13:56

好想去同穿屎一齊倒數一齊跨年啊!好怕搶唔到31號嘅飛
價位最貴係680?咁以前啲價位最貴係幾多?
作者: Kyle_    時間: 2015-8-30 14:12

好想去同穿屎一齊倒數一齊跨年啊!好怕搶唔到31號嘅飛
價位最貴係680?咁以前啲價位最貴係幾多? ...
CNKB 發表於 2015-8-30 13:56

下...加左價好耐啦啵.....以前400蚊都有添~
作者: SA弟林    時間: 2015-8-30 15:05

仲有他不適合你
當然最想聽一定係留言牆
bagfgfcde 發表於 2015-8-29 21:33

留言墻之前巡迴演唱有唱 都係話特別專登唱比fans 聽 今次應該都會安排一part 國語
作者: CNKB    時間: 2015-8-30 15:10

下...加左價好耐啦啵.....以前400蚊都有添~
Kyle_ 發表於 2015-8-30 14:12

咩穿屎嘅紅館飛冇賣過1000以上嘅咩?
作者: SA弟林    時間: 2015-8-30 15:15

當年04好玩既版本改得好慢,唔夠激
p74d47 發表於 2015-8-29 17:10

就係唱得一次之後 就冇唱過 各大演唱會再冇唱過呢首歌- -

上次concert part 2,4果批K歌,除左女校男生,其他應該每場encore random唱囉
如果今次又必唱呢d,咁run ...
fifty1205 發表於 2015-8-29 17:26

其實我唔明大浪漫主義 當年好hit咩- - 次次演唱會必唱
朋友的愛 未係演唱會唱過 自以為是 sidecut 應該唔會唱

友誼都可以安排一part medly
友誼第一
朋友仔
那天很愛笑
香港紐約
拍住上
妳最勇敢
相愛6年
成長
作者: SA弟林    時間: 2015-8-30 15:16

咩穿屎嘅紅館飛冇賣過1000以上嘅咩?
CNKB 發表於 2015-8-30 15:10

咁你講有幾多香港歌手賣1000以上 我印象中就得宇宙漿
作者: hinz    時間: 2015-8-30 15:38

咁你講有幾多香港歌手賣1000以上 我印象中就得宇宙漿
SA弟林 發表於 2015-8-30 15:16

?? fail
作者: SA弟林    時間: 2015-8-30 15:47

?? fail
hinz 發表於 2015-8-30 15:38

咁韓國歌手 外國歌手紅館飛係有賣1000以上
作者: ivanbb    時間: 2015-8-30 16:17

大合唱mode:朋友仔
作者: slide    時間: 2015-8-30 18:28

少少驚full唔到希望大爆

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2