返回列表 發帖
我想講呢
我老細好黑人憎
做野下下問住晒,唔見你一陣又打電話比你
琴日飲茶仲要人介紹自己
wtf? ...
water:) 發表於 2014-4-25 21:18

佢想成為你親人。。。
Happy and Blessed.

有個朋友 唔開名了 成日 POST 埋啲勁恐怖既自拍照 仲以為自己好靚仔

我好想話比你聽 你真係好嘔心 xox ...
賴爽 發表於 2014-4-25 20:48

息怒

明明我都有幫手搵左好耐資料
我竟然俾人當我 Free Rider lor....
勁想打爆個個殘雞妹.... ...
FY5856 發表於 2014-4-25 22:20

用男人的強點懲罰她

反ot  我好想見雨霏ahhhhh 很想和她拍

希望取消在線用戶名單!!
果度好多遊客,唔想比人監視

你快啲催版主加5300分比你 咁咪隱到身可以留得低囉
等你唔洗日日呃post呃得咁辛苦
=============== ...
dongbb2332 發表於 2014-5-1 23:51

你真係好cute cute lol
對住陳柏宇開左成幾千個post發姣都做唔到元老

今日又被人騙咗,唔開心
hksasa 發表於 2014-5-2 00:15

不緊要啦。。食雪糕和聽衛蘭的歌會開心返。。。

今日比個四十幾既女人踩親隻腳
佢無say sorry就走
我真係好嬲 咩都要忍 好煩
做人可唔可以比返啲尊重
pleaseeeeeeee

公司某歌手要做舊曲新唱搞到我好大壓力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
shouroumei 發表於 2014-5-3 23:28

叫佢翻唱多啲正既side track啦

例如呢?
hoic1102 發表於 2014-5-4 10:56

我諗係陳小姐jar 若果係吳小姐既話叫佢收啦 又話新電音diva形象 做半年diva 觀眾仲未適應到就放棄 咁點紅呀小姐
btw 乜ngk唔係錄緊第二隻碟喇咩 之前睇佢ig講

不滿呀。。我又要食。。
kk8733 發表於 2014-5-4 17:18

( ͡° ͜ʖ ͡°)

收詞到改編再到錄,起碼第4張碟先得。
shouroumei 發表於 2014-5-4 21:39

姐係唔係今年and出年既事?

希望明年年底前,畢竟我覺得用舊歌新詞去做上首歌曲既下集好有意思。   不過無可能有獎。 ...
shouroumei 發表於 2014-5-4 21:48

咁佢可以靠第3隻碟拎獎既。。但若果出國語咁就rip硬
比佢玩下都好既 女人一到三十係要回顧下自己啲情史架喇
不過唔好改 逼得太緊 分手要狠呢啲死唔斷氣歌喇
反而control  麗池舞會 呢啲係佢而家個心境應該有唔同睇法
改靚個編曲可以變上品

btw 你唔係做數據統計喇?

肚痛呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hoic1102 發表於 2014-5-14 13:58

其實我又想講,呢個世界有好多人都會抱住呢個心態:覺得hurt完人,人地傷心係對方睇唔開、EQ低,從 ...
hoic1102 發表於 2014-6-15 00:28

sorry

ruby姐唔好咁易中反霏既計, 佢地好衰成日借啲咦攻擊KARY !!
霏粉要忍 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
遲早有一日霏 ...
dongbb2332 發表於 2014-6-15 00:25

呢位哥哥好適合做女性產品推銷

好鹹濕。。唔喜歡。。。
kk8733 發表於 2014-6-16 09:20

你都知自己呢。。

嬲 做唔哂maths!!!
Cklababyk 發表於 2014-6-18 11:39

+油
我本人前日大把時間做(因為我都唔識做)

d同事日日都帶一埋野番公司開大食會,一日食到黑,個口都冇停過,我是咪終於增到肥啦 xd
發洩我既開心 xd ...
hoic1102 發表於 2014-6-18 18:35

食餅

最憎等電話xx(
dongbb2332 發表於 2014-7-3 13:13

cum住等

幫我影花得唔得?
點解影張花靚D嘅相都咁難
rubylovessss 發表於 2014-7-6 00:27

邊個話一定要影花姐~
你影個無花既花樽先match個topic喎

我開始相信相由心生這句說話

你即係話Kary細個心地唔好姐
John 發表於 2014-7-10 20:53

唔好過份曲解!!我只係講緊某某(唔是cm的人)令我明白到呢樣野!

聽日派成績表同講派左去meh科
超驚
就算一切已成定局
都系好大壓力 ...
ANSNY 發表於 2014-7-10 21:24

其實派去咩科有咩巧京?
你地學校無得中途 drop 科之後插入其他科的嗎 ?

有啲人覺得PHY多數要計,未必Handle到
其實我都覺phy易讀啲
harryharry 發表於 2014-7-11 00:21

讀PHY一定要係好SMART既人先讀到
我就是成功的失敗者

因為唔做AL其實得好少PP但又怕out syllabus ._.
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-11 00:37

據我班老師講, 做 pp 的目的是要不斷 redo redo redo
直至可秒殺題目為止 -__-
所以越少年份越快KO果科

我好唔開心
如果係唔要我嘅
點解仲一早叫我入黎呢

我覺得自己好唔知醜 點解要應承人地呢 明明我就係一件 ...
Cklababyk 發表於 2014-7-11 22:20

呢種事真係好慘 -__-
好想打死他們 仰天長嘯叫他們去死

唔巧自責啦, 過左一啲事會令你分辨到誰是真心fd子架喇~

咁多負能量呢。。大家開心些
kk8733 發表於 2014-7-11 23:25

是阿,要日日開心日日正能量滿瀉
呢排聽多左the pancakes, 變得心境開朗
睇埋她的專訪發現原來我同佢完全係同一類人-___-
愛佢噶

心入面好多負能量
我好唔開心
Cklababyk 發表於 2014-7-11 23:30

唔好嬲豬啦
過幾日就唔記得

利申 : 本人半年前先係度呻吟過 都係咁樣既事 (我應該有社交障礙, 末期果種)
雖然之後同佢地都係繼續無咩共同話題 又或者無咩興趣同他們傾計 (唔是扮大牌, 只係有種莫名奇妙既感覺令我覺得我同他們是永遠不能好好相處到好似甚麼鄧麗欣與吳雨霏稱兄道弟的關係, 又或者永遠不能好似萬能插黎芷珊咁得閒加兩句低智無聊師奶的套用語的)
之後都係扮毒扮宅 有咩公開活動咪參加下囉 反正得益都是自己
我又不是犯罪憎 只係唔喜蒲頭唔喜高調
得閒咪利用下幾個對我好的朋友子囉 hehe
佢地有需要咪利用返我囉 hehe

你當人Best friend,但人地唔當best friend真係慘
harryharry 發表於 2014-7-12 00:31

咁我又唔會
我心信自己的眼光很準
有潛質發展成為bf的人先會詳談下去
呢啲野我覺得第一印象and佢幫你的態度可分析出黎

可能我根本就係一個死剩把口黑人憎樣衰口臭淨係識擦鞋無腦讀屎片etc嘅人做左十幾年人都唔識點同人相處

...
Cklababyk 發表於 2014-7-12 00:30

早啲訓較膠豬啦
越是去想越是凌亂呀

其實我都諗住叫你之後drop,讀三科選修好chur
harryharry 發表於 2014-7-12 00:32

but 讀三科是有保障啲 -__-
若果我上年 pass 左 phy 就好
而家好提心吊膽 任何一科 X 都唔好死呀呀呀呀呀呀呀

其實趁依家仲係f4
轉校好唔好
Cklababyk 發表於 2014-7-12 00:37

我諗你轉左可能仲差 -__-
f4 升 f5 得 band 3 啲垃圾拳擊學校肯收
若果你轉左但同班人唔夾既話, 唔止你人際上無改善
你學業上可能都變差

下。。有無咁嚴重。。找學校社工傾下啦。。佢地可能幫到你
kk8733 發表於 2014-7-12 00:39

有部份社工是無q用的
聽我鄰校的一位fd子講, 佢地有疑難搵社工時, 班社工會好GEM地落井下石講左你兩句

ruby是咪無花收所以嬲嬲

利申 me無参加

唔好玩我啦 我要入大學
Cklababyk 發表於 2014-7-13 22:08

唔好再比我見到小強啦please
dongbb2332 發表於 2014-7-13 22:23

禮得罪人多

夠入U噶
偶要哭返陣鳥
nicknicknick 發表於 2014-7-14 10:40

全5嘎?

咩係gv。。。。

前日, 我一個中學同學因cancer離世...
我先得嗰廿歳, 點解咁早就要面對咁多生離死別嘅嘢?!
見到佢上個月先 ...
Pure. 發表於 2014-7-17 15:59

omg.. 咁早就生cancer..
rip

好吾開針 有人話美霏令人變gay
人地叫你忠於自己做自己想做既野姐 又無令你直接變gay 好黑人憎囉
AI~ 咩都要忍!
我就黎發癲!! 我好煩!! 好燥!!
係咁谷住谷住好辛苦
好想要返以前嘅CM呀!嬲呀!

just a joke for fun
don't take it serious la
BTW 而家既CM 感覺好過以前
的確見唔返好多舊人 ...
Kyle_ 發表於 2014-7-24 00:22

好啦 唔嬲喇
咁你以前叫咩名?

[咁耐都無人講野]

我好不安呀
依家啲低form妹妹仲進取過coffee
識都未識就周圍攞我電話
仲要日日討論我
...
Cklababyk 發表於 2014-8-3 22:43

男神級

都唔可以落勁多啦。。。
香港D 橄欖油 有時都驚驚。。政府監管不足。。

橄欖油只宜低溫煮
11款產品出 ...
kk8733 發表於 2014-8-6 23:47

咁用咩油好。。

好緊張tim聽日知咩offer
hehemamama 發表於 2014-8-8 01:32

a1?

我地學校真係乜狗屎垃圾都有
低form有個小妹妹

比個男仔_左

之後仲要周街唱

佢好心檢點下啦 咁鬼淫 ...
Cklababyk 發表於 2014-8-16 00:21

介紹佢上cm啦
我諗有唔少人會幫你學校教訓到佢架喇

tbb有stephy呀!!!!!好興奮呀

我矮過dong BB
kk8733 發表於 2014-8-23 23:22

據聞佢有1米96

請問有stephy點解要黎發洩呢???
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-25 03:56

好耐無見佢
果種興奮係要發洩出黎

好肚餓啊!!!
飯都唔食就臨時買飛去演唱會
rubylovessss 發表於 2014-8-30 23:40

你最後夠唔夠票飲stephy奶??