返回列表 發帖
周永恆你真係好假呀!根本就唔配做基督徒!
黎我地度講見證原來係度扮好人,神係唔會原諒你架 ...
rubylovessss 發表於 2014-9-3 20:21
而家啲偽教徒好似信左教就拎左貞節牌坊咁
Happy and Blessed.

今日唔小心比同學發現左我個ig
點算好。。無得派膠喇。。。。。

點解成日都要偷睇我last seen!

邊個咁留意你噶
bagfgfcde 發表於 2014-9-17 22:12

同學仔

你點知人地有睇你last seen
Lewis 發表於 2014-9-18 19:09

佢問我8號波果晚做咩2點鐘都唔訓 :o
同呢度某位user一樣

有錢人d門口係重d架啦
bagfgfcde 發表於 2014-9-19 18:46

讓世界豔羡 才歸家 丫丫呀

點解九月尾都可以咁焗-_-
Nicholas 發表於 2014-9-20 09:30

我覺得今日算涼 尋日又不停流汗shxt

王菲霆鋒復合

TAG 番隻歌先
-Prince- 發表於 2014-9-20 15:22

又一對一把年紀先黎復合
下一對會唔會係好勝同....

見到有d fd係fb like埋個d咩向警察致敬 反暴力個d post
其實好嘔心唔該
hinz 發表於 2014-9-28 13:41

入面啲留言仲嘔心

我默書拎一百分
爸爸讚我乖。。。開心子!
我買左個橙請佢食!。。。
佢無比返錢我。。。。唔開心

點解呀 點解要咁對我
平時睇劇我明D奸人點解咁奸
我都開始要奸

我想殺人 ...
rubylovessss 發表於 2014-10-18 01:04

善良人埋藏著最壞的心眼!

果個選修科叫乜名 好似好熟咁 @@
Nicholas 發表於 2014-10-19 15:55

可能係中文其中一個選修

雖則唔係盡信星座
但雙魚座真係好鍾意ff
成日幻想到個情節有幾美好
乜野唔可能都變成可能
想見到既人會突然出現
落空之後就灰左一陣
傷左成日感 跟住又開始新一輪ff

很信命 不信有美好

回復 1036# tungbilly
呢樣又真
我最fd既都係巨蟹同天蠍座

禾地不魚做個巧朋友 巧矛?
dongbb2332 發表於 2014-10-20 14:42

原來我地唔是朋友 好失望囉

我都示晒好夭請梨同禾做貧友,梨竟然話禾地吾是朋友, 好失望囉
dongbb2332 發表於 2014-10-20 21:43

姐係本身唔係朋友先會邀請我做朋友架嘛..

見到某登一個post巧開心 <33 (post id : 5467078)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

問:剛聽完吳雨霏 鄧麗欣合唱的偏愛,好像一樣高。誰高一點?請也給我他們的個人資料。
要證據,不可憑偏愛。我知大家愛鄧麗欣多些和受歡迎些!
誰美些?????
誰紅些?????

答:
你係咪身高點係咩先
身高大家幾乎一樣~不過據官方提供既身高kary係高過鄧麗欣1cm
講唱歌技巧Kary比鄧麗欣好好多
鄧麗欣係靠個樣走紅~講真依d樣去mk大把
其實好多人都知佢係靠個樣先咁得人鐘意~我自己都唔係好鐘意佢
佢唱歌現場佢真係唱到走曬音
本人自己係Kary fans~其實Kary而家愈黎愈多人識
fans club支持既行動佢每場出show FANS CLUB方面都好多人去
Kary各方面都幾好~但係如果你話邊個比較紅
暫時仲係鄧麗欣~但Kary都唔弱
Kary岩岩出左隻新碟Kary in control有好多歌都好好聽
講樣既話好多人都覺stephy靚d
但我覺得Kary都一樣好靚~好有性格

cm真係精神病院
特登開個分身黎安慰自己

吳雨霏練好啲live啦好冇
尋晚句從此拖七色美疤真係嚇死班街坊

陽光照進了冷漠深處 開不開心可以自主

我想人地尊重下我 我都會尊重人 可唔可以比我好好過日子
rubylovessss 發表於 2014-11-12 23:18

sorry

我本人今日又係車站撞到條友啦
然後佢同我講: 終於有次係呢個車站度見到你啦 (上次係我第一次 ...
bagfgfcde 發表於 2014-11-19 18:21

:o)

一千個假想結局tan到我心都灰埋
tan完之後ng開心左好耐...
dim解要出lessss首歌.....

ps. ng記得+歌詞tim
年少便缺乏一種鎮定 年少便會為爭執拼命
年少自恃是心高氣盛 受傷太多才蘇醒

Sha la la la 沒有道理我都接受唔到囉

吳雨霏依個女人都教我地「望 別回望 別胡亂張望 愈回望 愈來 ...
harryharry 發表於 2014-11-24 21:22

一千個假想結局句句都係我心聲
好好聽
唔好介意我又黎宣傳

好熱,
最衰都係呢度某d吳x霏既粉
係咁掟啲笑彈出黎搞到我成身㷫合合^^
dongbb2332 發表於 2014-11-24 23:15

除衫lor -0-

一聽忍就諗起呢個po
我真係好愛cm

附送歌詞乙句
未發一言 我努力強忍

未發一言我努力強忍
聽你一句一句兇猛炮轟
為了感情我會退讓半分
聽你一句一句深心不忿

任性 能亮起紅燈 拉緊這裂痕
耐性 學識了容納和犧牲

舊時極為任性 過度猛烈回應
我認往日殺了關係為好勝
玻璃碎裂聲 終於領會終於適應
現時練成耐性 對罵冷靜回應
你若拼命向我頂撞亦細聽
暫時暫時讓一步別太過清醒

1. why did the writer choose to '努力強忍' ?

2. 任性 能亮起紅燈 拉緊這裂痕
In stanza 2 (line 5), what does '這' refer to?

3. The main point in stanza 2 is that...
a. 耐性學識了容納和犧牲
b. 任性能亮起紅燈
c. 任性能拉緊裂痕
d. 我認往日殺了關係為好勝

4. Find words in stanza 3 which means 'GiGi'

5. What is the tone of the poem?
a. depressed
b. joyful
c. regretful
d. inspirational

點解要隱瞞。追星無問題喎。
kayzzz 發表於 2014-12-6 20:53

因為佢信果啲教唔比人崇拜偶像

傳聞出面有post lock就要推髮薛區上黎
好啦 等我推下啦

其實我好憎你架 fiona

愛我請留言 (唔准del) ^^
發~~~~~~~~洩

今日我既發洩內容如下

(吟詩)沉默有多恐怖 從未這麽感覺到  NOOOOO
埋沒我的想法  維護你基本思想[/ ...
bagfgfcde 發表於 2014-12-11 21:28

你do乜呀^^ 唔知幾時有mv睇呢
應該係下體發洩既時候^^

wuar 呢排真係做咩都咁smooth >33333333<

吳雨霏遇狂迷寓所大嗌
【19:05】2007年07月06日
【on.cc專訊】 吳雨霏與方力申在旺角出席活動,透露也曾遇過狂迷在她的寓所樓下大喊其名字,最令她激氣的是家中傭人不醒目,聽到狂迷大叫竟對窗回答她在家,幸好她勸狂迷給她私人空間,對方亦聽話才沒有再在樓下大叫。

昨天因為呢宗新聞唔開心左半分鐘。。。。。。。。。。。。

shock
你咁都知既
另外三個leader係r,j,d字頭會員
邊個最愛黑霏大家知啦 ...
bagfgfcde 發表於 2014-12-14 21:15

我係黃霏唔係黑霏 thankq

錯!聽說女人嘅年齡是秘密
rubylovessss 發表於 2014-12-16 20:19

聽說美麗是地球密碼~~

16歲都唔係搵工啦...我仲努力緊搵工架
rubylovessss 發表於 2014-12-16 20:21

我有讀易CON架!
我G道願意找尋工作而目前未有工作既稱失業人口!
失業率 = 失業人口 / 勞動人口

心情好煩....好想戒開自己個心
成日諗D負面野

好心有D人啦!
話人無品
1D尊重都無!
係呀!我Del你留言咁點呀?
咁都要鬧!!!痴線!
尊重下好無?

反OT
最近心裡面有好多粗口

開始覺得好攰....

容祖兒!!!!

薛凱琪!!!!

多謝大家又睇我噴野

返去我張彈彈床訓, bye b!tch

死忠fans一向維護及支持偶像,間唔中都會去偶像嘅網上平台留言,希望對方可以睇到自己嘅心意,不過如果有啲fans唔聽話,成日喺網上撩事斗非,姑勿論鬧人嘅「出發點」係咩,都會隨時搞到偶像幾頭痕,「頭痕」程度仲令平時講嘢斯文有禮嘅張敬軒(軒仔)喺instagram度爆晒seed!

下文中嘅「x」係我哋後期加番,原裝係冇0架。可想而知軒仔當時幾咁嬲!

今日凌晨2點幾左右,軒仔忽然喺instagram留言:「三更半夜,㷫過辣雞,就嚟瞓著都激到彈起!我最後警告你兩隻嘢!你哋再喺我呢度嘈交、講粗口、亂X咁鬧人,我就即刻Block X你哋!我忍你哋好X耐㗎嘞!豈有此理!兩個女仔人家粗口爛舌!冇厘家教!你當我呢度喺咩吖,公廁吖?」

軒仔又批評呢兩個女fans指:「把死人口污糟邋遢,周地X人老X?依家你講粗口好叻吖?你冇讀過書吖?
一啲都唔識得尊重人!追星追到不知所謂,家下有金執吖?出親分唇(function)就嘈之巴閉,搞搞震!搞到人哋次次啲工作人員都怕咗你哋!失禮死!你兩隻再係咁,到處留言鬧人唔收聲,我下次就當面鬧你,死梗!」

真係唔知呢兩位女fans係為咗軒仔先搞事,定係本身係「麻煩友」,搞到軒仔臨瞓到嬲到醒晒!有其他fans見到軒仔嬲嬲豬,即安慰軒仔表示:「不得了…冷靜冷靜冷靜!唔好嬲唔好嬲唔好嬲!嚇死!」之後,軒仔亦都delete咗留言,唔知係唔係兩個女fans已經向軒仔道咗歉呢?

睇到呢篇野我為呢度某位會員擔心
希望佢偶像唔會公開話佢chi ma gun

放學icu要摺 好唔開心
好想死

願逃入夢境 錯或會變好
good dream!
i ff xoxoxo with kary last night XDDDDD

my chrismax
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實我也妒忌 愛侶似是兒霏~~~

harryharry 發表於 2014-12-30 23:36

一齊咀咀 >3<

睇黎有排都未做曬BIO CE PAST PAPER MC
nicholashin 發表於 2014-12-31 00:23

大聲d

做乜將Kay個名變成xxxx
好不滿啊 !!
mamakin 發表於 2014-12-31 00:31

你唔好亂黎呀

clam down~
屮SiU霖屮 發表於 2014-12-31 00:32

好威wor