返回列表 發帖
當初黎 cm 係因為 dl mp3
後來無左個版好寂寞就無再上黎
上年突然心血來潮返黎係因為想狙擊吳雨霏
Happy and Blessed.

以前有個嬅粉叫madison 成日入客祖兒post玩 同埋成日轉chob icon
愛笑最近終於返左黎{: ...
John 發表於 2014-7-24 23:52

永遠懷念madison  打手印大牙肉戴cap帽的美祖

water係嬅
但water: )係祖迷

自從千嬅結婚唔玩之後, 千嬅fans都潛哂咁滯 ...
John 發表於 2014-7-25 00:00

色惑一出班嬅粉又抬頭
只係祖粉無左瓊姐無咁aggressive 搞到我無花生食

有煩膠先會熱鬧
太認真就好悶好靜

宜家cm會員都冇乜機會互串
海彥 發表於 2014-7-25 00:16

很想要歌手討論版 結識敵軍的好地方

除左嬅粉容粉~同埋係人都知KWS係勤粉之外~以前仲有冇D出名歌手粉係大家仲記得~我ONLY記得一班基迷~

仲有 ...
kenny1102 發表於 2014-7-25 00:28

kelly gigi fans 關智bun fans
一線係得hocc 同 eason fans 無咩印象 作風好低調

======900幾字長文慎入======

08年入左黎,應該係睇AP連下連下入左黎,個時既人大部份都唔記/應得啦,唔知 ...
nicholashin 發表於 2014-7-25 11:08

我都好似09年頭就走左
果陣記得cm hit緊年度之歌

d人講樂壇已死 其實自己根本冇聽過d歌
係咁2 聽d多人聽既膠歌就話樂壇冇啦
sita一事 大家聽翻佢既歌 先 ...
bagfgfcde 發表於 2014-7-25 11:41

我覺得出面啲人講樂壇已死都唔係無道理既
做做下戲走去唱歌又唔係好聽 基本唱功都無又走去單飛
好彩呢堆人近兩年都唔見哂 但印象呢啲野係累積落黎
所以要人改觀係要好漫長既時間

若果無sita果首crazy love, 我諗我都仲係聽緊teenage dream, titanium, you & i 果堆歌

老老豆豆所以其實本人幾buy gemgem果種派歌方法
派一首拍一首MV (大前提系d MV要dum本拍)
無買碟/無 ...
nicknicknick 發表於 2014-7-25 13:56
最正果首失真無mv 嬲