返回列表 發帖

#Cool Cafe 港視區#

http://www.hktvmall.com/

投左票未嘎?
暫時陳柏宇果套野最少票數喲呵呵
Happy and Blessed.

HO 正AHHHHHH

警界線真係越睇越怪~
一個道友, 有$$都拎去吸毒呀, 那來多餘的愛心去收養小朋友~~
仲要係一個充滿愛心既道 ...
kenny1102 發表於 2014-12-2 13:17

睇到第三集已經無睇 -,-
第二集我已經覺好失望

而家淨係睇選戰算

睇完fb瘋傳果條片好有興趣睇下來生舞
但無時間ssd

都好呀 遲 D 可以一次過睇曬 而家我又要等下個禮拜
chanchan0909 發表於 2014-12-19 22:15

好驚hktv無廣告收入會執

wiki買左亞視
留名跟進 (等睇聽日某貝戔人即刻收牌)

尋晚睇左大眾ching shing
原來陳柏宇係處omg

好開心見到導火新聞線有冠名贊助

導火新聞線 第十八集
皇阿媽權力被架空, Emily 空降做總編sosad ...
Kyle_ 發表於 2015-4-2 14:05

下 可能你有意外驚喜呢

啱啱睇左驚異世紀嗰 9 分鐘 好有興趣睇落去
chanchan0909 發表於 2015-4-26 21:24

我都對呢套有興趣
遲下可以跟到大家進度了

邊食飯邊睇 其實一啲都唔恐怖
好過癮 感覺佢地好似玩緊killer咁
不過有少少膠化 之前睇評論又話hktv劇較少滲入感情線
但最尾果節... 又三角戀又不死身又窮家子愛上富家女又婆婆媽媽唔比人死
唔知以為睇緊cctvb
好彩最尾係政府玩野整死哂全院人 劇情尚算有驚喜

不過某幾位演員啲演技有待改進

到而家只係得閒睇2集驚異世界
有message想帶出係好
但感覺似科幻片多過恐怖片
係得幅畫多個人頭同之後個shot嚇左我半秒

今朝先睇番頭兩集
都有少少驚。。
第一集我唔想話佢抄寄生獸,但真係似得太緊要。。只係佢地仲有埋原記憶。 ...
kelton 發表於 2015-4-30 15:49

其實我唔明開頭比人head shot同成個故事有咩關係...

好彩食完飯先睇第3集第2節
珍惜這刻最膽顫心驚放進心間~~~

HKTV有冇興趣搵王梓軒拍驚異世紀2?
睇完次世代MV覺得佢好適合