返回列表 發帖
唔知佢今日點呢, 真係好唔想佢打開聲針, 但, 佢為左個con, 好大可能會打...

打針都唔係第一次01年,05年既莫拉維亞音樂會,10年既N6
Ki 發表於 2014-1-2 17:34

其實佢N6打左都仲係咁沙, 如果唔選擇退票, 我寧願佢唔打, 捱埋佢, 之後一次過休息返幾個月///
唉...

唔打既就好似尋晚天窗咁
把聲一控制唔到就走音
Ki 發表於 2014-1-2 20:31

N6嗰陣, 又何嚐唔係呢....
其實呢啲咪就係Fans嘅矛盾

就咁聽我又唔覺得差過N6喎
最起碼上面講野段片好過N6好多
不過再後啲就好難講 ...
Ki 發表於 2014-1-2 22:10

Gem都話, 打左針...呢度啱啱開場, 梗係好架啦, 唔係打黎做咩呢...佢今次唔似N6淨爛聲咁簡單, 加上病左。
梗係會唔同
佢依家有可能係 病嘅聲沙>爛聲嗰種沙
同埋上邊有人講左live band可以調個key,

初初見祖迷講到爛哂聲咁,聽落又無咁差
So far黎講暫時都好過N6
Ki 發表於 2014-1-2 22:35

有祖迷話祖兒唱歌嘅方法同N6嗰陣唔同, 無用咁多喉嚨聲,我唔係專業, 我唔識
但佢嘅意思都好似係話, 似係因為病左所以聲沙

我睇星期六果場...好驚到時仲差
kitty1992 發表於 2014-1-2 22:45

睇過聖誕場(傳說中氣氛最差一場)除夕
之後睇埋尾場...

除非佢好返, 否則, 你都唔駛擔心太多, 一定會仲差.....
但依家都無時間比佢休息, 好難會咁快好返...

OH SHIT , 今晚勁多大星撐場

周慧敏、徐小鳳、林海峰

仲有梁漢文 ..
賴爽 發表於 2014-1-2 23:35

做咩shit? 林海峰 梁漢文 琴日都喺現場, 同埋, 佢一開聲, 大家應該都知咩料架啦....

都唔係第一日既事啦......
可憐既佢,次次開SHOW都係咁
Ki 發表於 2014-1-2 23:58

係, 總之佢開演唱會, 頭5場一定係最靚聲, 之後就係睇下邊場開始黎料...以為今次有2日休息...點知休息嗰2日, 病左

31號果把聲都沙嫁...

但係..都係好靚把聲..

氣氛又好..
MarCo 發表於 2014-1-4 11:26

佢嗰日有話休息嗰陣sip親...見到佢都咳得幾多次...