返回列表 發帖
本人早前就CC榜本週冠軍作出嘅三方混戰預測, 隨著空城記落馬而破功, 可能受制於離社交恐懼癌冠軍周太近; 而 ...
EricC2021 發表於 2024-3-4 07:56

美Aiiiii 葉落冰川同早上37.2度 兩隻都有冠

仙女俾英皇係咁攻擊
有啲似08之後嘅Kay
會唔會又變返欣直最女
梨胃言 發表於 2024-3-4 22:41

Sin 女粉攻擊 Gin 都唔少啦
   Diff. 派左都未夠一星期,仲有轉機既,一了百了都係拖左好耐先上
   如果真係慘Ban,連上榜都上唔到,就證明到903究竟有幾咁 Bad Taste (其實 Sin 女女金已經證明到)

Gin 好似仲未首播...
mt666 發表於 2024-3-5 12:01

派台當日叱吒樂壇首播左

捧小巧好過啦
leo_03 發表於 2024-3-5 13:14

捧美Aiiiii 都好,話說美Aiiii 係IG話新造型拍緊MV....
   不過應該唔會 Gin 第5次女金輸俾第五人而第五人係美Aiiii既 (無能 為力播到咁既樣)
   蛋應該唔會咁重課

Sin 女唔好冧莊已經還得神落

其實邊度有得睇?
gcgoobi 發表於 2024-3-5 21:59

各大 Facebook Groups/Pages 及論壇
   當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點解 Sin 女拎唔到獎,道德綁架所有人

泳兒被調走女金嗰年,連泳兒都俾 Sin 女粉鬧過呀陰公

支持蟬聯!
agafan4ever 發表於 2024-3-7 01:34

如果咁都蟬聯到,咁唯有祈求天打雷劈然後火燒 NKIL 5101 S.A RP & RP

講太白就冇意思呀
   Btw, 愈來愈對蕾反感
   出噪音歌拎女金,個個媒體 + Facebook Page 仲日播夜播日講夜講不停出 Post
   煩唔煩d呀,佢地幾時變煤體呀

903真係Bad Taste到始終如一

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
l00540 發表於 2024-3-6 15:45

愈整愈噁心,幾時先至完
   903 俾番 Talent 拎應得既獎好嗎
   定係而家d人好多都係聾嫁