返回列表 發帖
「兩個月後復工」呢句先係重點!
我都話佢唔會唔撈㗎啦,之前仲咁高調話唔唱歌。
就算無歌出 佢仲係全年 ...
tributehotel 發表於 2017-10-5 10:03

美巨話收山唔玩之後就話復出都話淫妻守唔到寡
重要兩個月之後就差唔多新一年
可以全身發力派歌拎女金
留名等睇美巨要努力工作繼續唱歌

支持kakaball 1歲就出道做歌手!!
希望復出係幫個女鋪路  ...
JasOh103 發表於 2017-10-5 10:08

黑面當年搵埋佢個女造歌做埋CD Cover希望Kakaball都可以

謝安琪真係仲係好受歡迎
反而擔心如果佢出返歌會過氣 Kontinue個時仲好貼地 之後唔敢包 驚佢變第二個千 ...
John 發表於 2017-10-5 11:01

facebook page真係睇到啲嘢美巨有510k個like...但啲post好少過千like...好間唔中過先萬
美淫唔過200k個like...但平時啲sponsor相都好易過千like...
其他日常相四五六千都好....有美淫/family pic全部都萬幾兩萬like

我直頭住大埔
Kfmusic 發表於 2017-10-5 19:47

淫畸好貼地成日出大埔好親民

佢受眾層面廣左好多係真
好似美淫早幾年需要行期行性感維持人氣
我家母就自動聯想佢 艷婦 個人好好假 唔知 ...
matthew1990 發表於 2017-10-5 20:41

我覺得美淫畸兩公婆本身份人好真好貼地之前都係畀Easten Sandi攻擊所以好唔入屋
得高登仔日J夜J美畸對波

到之後KONTINUE之後音樂路上放慢(其實係走數)
Easten Sandi同其他media攻擊少咗
同美Ju出首Mr Law Door又紅返起
謝生又喺大台上咗位無啦啦變咗模範夫妻
一直做返自己好貼地愈來愈多人鍾意
高登仔咁多年又唔放棄重係J緊呢個四十歲老女人

結果愈來愈入屋同時網絡fans base又無減少過

據說自謝生紅左有好多廣告商想搵夫妻檔拍廣告
但都俾夏生截左

同埋而家冇左夏生
佢自己同傳媒 ...
matthew1990 發表於 2017-10-5 23:43

成也下生敗也下生當初的確佢同周博賢打造市井貼地本土image殺出條血路
但後期下生變咗再上位做嘅阻力...特別kontinue翻生之後

其實連迪迪尼都搵得kay, 真係無乜理由質疑佢廣告價值
kayzzz 發表於 2017-10-6 10:35

咁迪迪尼搵美淫其實好make sense佢打扮吓做到公主皇后嗰種高貴氣質

你叫美巨扮都無人信啦...扮黑魔后就似