返回列表 發帖
其實佢肥到斷腳
有無考慮開show前減返

咁佢到時做唔做到你瘦夠了嗎個一字馬架
星夢情真 發表於 2018-1-15 21:53

肥先做到?btw佢都肥到得返一隻腳啦

未必係真.  可能係HATERS 的招數黎.

如果係FWD 果D換票証, 有都唔慌多啦.
lblemon 發表於 2018-4-16 18:09

開始懷疑啲花生友係咪被Haters心諗邊有咁多堅Lee Haters佢本身都無人識
同年代得佢先好似咁多疑似咁多Haters

back topic我覺得可以用獵奇心態買美肥跳樓霏
搏佢開中啲正嘉賓...好似Shine咁買中美千杜生都值返票價
反正而家有SM同廁田...就算開個華麗轉身都抵睇

欣宜唱Live真係好掂,今次賣得唔好有啲可惜。
Serendipity 發表於 2018-4-22 00:49

賣唔賣得都要睇號召力如果唱得就賣得堅Lee就唔洗加極都加唔到兩場

d黑布封到咁
cathay1996 發表於 2018-4-22 00:51

明顯擔心大家睇到頸痛肥婆呢個安排好貼心

佢地無咩反應 淨係得愛回家有反應
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:15

咁嗰十五分鐘跳舞一medley真係白做明明就想炒熱個場但都咁

急於開拓新客源,唔通仲係靠大媽同中女咩。

Ps, 我前面果三個中女睇到勁high ,咩歌都唱得勁大聲,連 ...
matthewyky 發表於 2018-4-22 01:28

三個中係咪肥肥地矮矮地又醜醜地嗰頖?
美肥主張自信最美真係得呢頖女有market
女又唔見好多fans男就更加唔係入去睇所以要打開LGBT market

我正想講,黑彩虹由佢把口唱出黎完全無說服力,唱得又無氣勢
唔知點解隔離post咁多好評 ...
fifty1205 發表於 2018-4-22 02:13

順遂以歌嚟講佢唱得唔差但代唔代入到另計

其實得咁少fans入場(或許當年好多突然Fans啦下)
現在睇返2016個最女真拎得有少少核突 ...
hehehaha 發表於 2018-4-22 02:38

明明當年有女神幫佢打個底無咁樣衰一個紅館將成個泡沫打破
阿唔知邊個四面台都送飛送到打爆成個場呀

尋晚都有八成半嘅,唔計黑布位。
matthewyky 發表於 2018-4-22 10:26

計埋咪得五成佢咁封法搞到個場好似好細
封山頂推前啲人重好啦

其實成個Rundown都幾伏

佢自己又唔係無歌...就算佢只轉公司之後
月缺/fake a smile都無唱到啦
鄭家穎出完又唔唱唔知想點
十幾分鐘medley完全為做而做

之前重大支嘢咁多星facebook拍片
以為獵奇到會粒粒巨星
點知最後得美淫同SM
美淫個位同揀歌又係奇奇怪怪
SM就明顯玩班友唱多幾首歌

但肥婆真係肥婆
唱medley中氣同唱功都喺到
但真係隔住個Moon都覺得紅館成地脂肪

懷疑yumk 係臨急臨忙有人甩底先請返嚟
kayzzz 發表於 2018-4-22 19:28

一開始啲咩咩CAS,軒仔,MI完全無影

app live緊
好鬼清同順

肥婆慢歌有一定水準

btw真係想打LGBT Market
Dancers粉紅色軍裝

唱慢歌好聽
HOTMAN 發表於 2018-4-22 21:04

肥到咁跳完大半個上半場
之後唱慢歌都咁夠氣
重可以真假音轉得咁靚
係唔簡單嘅

但除咗班中女無人聽佢
真係要搞搞佢

今場入座率好似唔差?

今場入座率好似唔差?
Frankiekiekie 發表於 2018-4-22 21:21

原來封位黑到睇唔到
當我無講過

成大半首分手是常識都炒晒
Sunny同肥婆都唔喺key上面

後面好啲啦
winnie^_^ 發表於 2018-4-22 21:53

G持 LGBT Part上台唱色惑

其實佢係想打造自己成為少數族群代言人
kayzzz 發表於 2018-4-22 21:20

但呢群人都好似無咩人buy佢笑到我

其實唔計黑布位都有7成入座率
未至於太核突既..
hehe 發表於 2018-4-23 09:46

咁其實佢同JW差唔多JW一場同成間廣告公司做Back up先無咁難睇
不過真係唔好預呢兩個友有第二次

好期間堅Lee同如果Aga開會點
最代女歌手JW美肥對上就係佢兩條友

琴日我都有唔小hehe frd去睇wor, 現埸都有幾多hehesheshe就小D
hehe 發表於 2018-4-23 09:49

不過靠hehe都唔夠直仔十成都唔會睇
其實女聲但無一大半男人聽都幾致命

真係自信既人, 係唔會成日問住"我靚唔靚?" 架. 正等如佢唔會問人"我唱得好聽嗎", 因為佢知道自己唱歌係得 ...
lblemon 發表於 2018-4-23 15:37

我覺得佢嘅自信來自佢唱歌而唔係佢外表佢
成日係話肥都可以好靚肥有咩問題
其實呢一種自信係扮出嚟
女神正正代表到呢件事
如果話佢唱畀無自信嘅聽眾聽
不如話佢用佢最自信嘅武器
向自己最無自信嘅一面唱出自勉

Well done, Joyce! 勁!

Sunny has ruined 分手是常識吧! He has no clue how to sing 和音.
...
boy4dudes 發表於 2018-4-23 16:39

和音唔易嘅但似美肥個ear mon出事唱低咗之後出晒事
分手是常識吧真係全晚最災難

始終直男都鐘意睇有樣有身材既..

BTW, 佢行撐LGBT路線真係OK!
女神首歌聽佢講中左好多中女/LGBT心聲
...
hehe 發表於 2018-4-23 14:45

佢真係要學學adele肥都可以好紅以佢唱功絕對唔差其實
不過佢真係要好好控制佢自己
之前佢出校園show台下其實佢幾性格幾adorable
但往往上到扮cute扮有自己真係做多咗

其實佢根本應該就走Adele路線
唱多d ballads,尤其時show off到把聲哥種
香港女歌手黎講真心佢系算唱得好 ...
loowee 發表於 2018-4-24 23:32

佢算係有聲有唱功但可能因為要照顧香港market
無歌畀佢用盡把聲

情況好似Ella同Gin Lin
其實上年佢首歌我覺得方向係OK
但演繹上放輕咗變咗到喉唔到肺