返回列表 發帖
其實我覺得某部分人太over react
有新聞點都好過無新聞
況且話劈腿根本無人證實到

jinny shiga 勁多負面新聞一樣無問題
要擔心就擔心mag hand唔handle到咁多新聞啦

其實根本apple就係要造死tvb d人
你睇蔡思貝 grace就知
係唔知點解mag唔紅無人捧都要造大佢姐

另外過左幾日,慢慢都開始睇到呢單新聞真確性有限

另外tvb係咪無幫mag出過一句聲?

有謂「三人成虎」 即使事實無法證實都會有人相信 如果唔係點會有宗教?
呢次仲要破壞多年建立形象 原本被其 ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 11:34

又唔覺有d咩好大影響haters gonna hate

睇下之後會有咩回應啦

JINNY 都叫紅- -??佢紅歌唔紅人啦好明顯==
SHIGA 就....
佢出道型像已經唔係乖乖女(令人想入霏霏 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 11:29

好多人覺得mag 對腳ok (好似)
jinny 算紅啦.....annual dinner佢都唱唔少

一句haters gonna hate就可以無視負面新聞既影響  ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 12:23

咁我又真係唔覺得本身真係鐘意佢既人會因為呢d 新聞而勁憎佢
而且真係紅到個批有邊個未比人寫衰過先........

咁我唔係話無影響,但我真係覺得影響唔會好大好耐.....
畢竟香港人都係好善忘.......如果無淫照流出既話.........

或者我睇法好minority啦
但我真係覺得係咁

忽周 寫法,比 Face 更幫 Mag。

其實 Face 嘅內文 根本係全部站喺 Mag 嗰邊,係啲標題將件事扭轉左。 ...
Bluejays 發表於 2015-3-27 19:05

忽周點寫?
其實除apple其其其他報紙都好留手
而所謂gordon 係第3者都無更多證據
而所謂證據......只不過係張合照

忽周: 林欣彤遭家暴 有人錫番

都市人壓力係咪真係大成咁呀!睇吓林欣彤( Mag)同佢初戀男友 Ben, 12 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:15

其實寫得好留手
另外睇黎mag 最fd應該係慧敏哥同alfred

希望Mag今次事件認清咩係真朋友咩係假朋友。
thecool123 發表於 2015-3-28 13:10

其實同mag 真係FD 應該係
alfred 慧敏哥 坤哥

影張合照未必表示識架下話,嗰張合照係出show後台,Mag每㳄都會同好多出Show嘅人影相,影過都未必記得啦 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-28 21:57

呢條gordon 真係抽水完仲扮晒野好黑人憎

mag 今日d回應都幾得體同令人放心

http://ent.tvb.com/enews/5516bc5b6db28cce18000002#page-1
TVB 段訪問都好長咁幫佢解說
另外唔知睇返邊張報紙
講樂小姐都有關心呢件事
睇黎mag仲未比人放棄既

even apple daily 今日都無報d乜
最重要既係,有更大單野cover左呢單假新聞

Sheldon + Step:
Bluejays 發表於 2015-3-28 19:29

其實都無講到d乜

XYZZY 發表於 2015-3-28 22:44

其實mag d live真係無得輸
好高質
希望之後佢會多d job 啦

回復 169# soft

感覺d記者都幾留手
蘋果出左段我們都是這樣長大的live 仲讚佢高音甜低音勁中音準
而內容都有暗串gordon

jinny mag 同shiga 真係好多新聞

呢單新聞成功推高左facepop個app download到Catergory 新聞第2位
仲有3十幾萬views

果然香港人都係鐘意食花生

會唔會係咁
electric 發表於 2015-4-1 13:25

果報個網大大條banner 寫住

翡翠台 四月六日 10:45 am

樂壇超級經理人Man文健新(杜汶澤飾)為替旗下歌手J嚴靖怡(容祖兒飾)的 ...
rainbowdash 發表於 2015-4-2 01:41

點知原來係真人真事