返回列表 發帖
睇片小巨蛋效果好震撼
我諗紅館要打返個五折

已團購980飛
pooh1460 發表於 2019-2-28 18:41

點團購? 啲位有冇保證

上次兩場都有特價飛,唔知今次銷情如何呢
edwin0912 發表於 2019-2-28 19:08

上年買到特價飛, 仲要位幾靚

竟然有,係咪又係FB?上次見唔到淨係睇左頭場

今年銷情應該比上年理想,我見LIHKG個陣個Post已經推到十 ...
Ki 發表於 2019-3-1 11:10

唔係facebook, 係售票網啲飛減 LOL

請問 "售票網" 係指 ViaG?G? 果D非官方黃牛網,
定係 城市電腦售票網 果D官方售票渠道?
thanks! ...
parra 發表於 2019-3-2 12:47

係官方城市電腦售票網呀
我都係第一次見咁樣減法, 但最後都係full house嘅
實在唔想用信用卡買啲西位 等公售睇下啲位點先

減成點?真係未見識過城市電腦售票網會減價
Ki 發表於 2019-3-3 20:52

最貴飛賣五百幾, 雖然係側田位, 但勁前坐第五行, 勁開心
不過今次未必又有呢支歌仔唱嘅

想聽壞與更壞
帥小寶` 發表於 2019-3-6 20:04

上次唱咗, 好正
不過唯一一首廣東歌, 都有機會再唱

共2場,約3 000門票於3月8日(星期五)上午10時起於城市售票網公開發售

咩事 ...
阻住 發表於 2019-3-6 19:03

兩場"爆滿"之後
又會唧牙膏咁唧返啲飛出嚟?

佢話信用卡飛俾人搶哂 真唔真?
定今年真係多左人睇呢

好似咩演唱會都係開頭完全入唔到
我真係懷疑係咪佢個system特登寫到咁
之後等你啲人入到就咩垃圾位都照搶

營銷策略。
lightupmylight 發表於 2019-3-8 10:52

啲飛肯定主辦係俾哂黃牛咁滯
到賣唔哂就會放翻出黎正常賣

香港場演唱會最新消息:
已經確定爭取到一場加場!加在演出當週的週日。賣票時間會是在3/11上午10點。
更完善的售票細節以及網站,公司跟主辦單位正在如火如荼持續討論中。
我先上來告訴大家這個消息,讓大家可以安心一點。
一起期待!

加場有2400張霏公售
更完善 = 多900張霏
阻住 發表於 2019-3-8 22:27

主辦方努力克服檔期問題、實現了原本不可能的加場! 也為了使加場有意義、開賣時有更多的票能提供,
調整了內部購票的限額(現仍持續加班調整中)、以及加場時沒有citi信用卡(謝謝贊助)優先買的服務⋯等,非常用心。

2400張公售, 冇信用卡飛, 係咪即係內部購票有成五六千張飛?

都係咁,入唔到

我係大麥度買到
香港電話Wechat Pay同香港地址
lokzai 發表於 2019-3-11 10:29

大麥係咪random派位,信用卡咁?好似完全冇得揀位

宜家URBTIX都系內鬼咯,PROAGRAMER整條後門比D黃牛先入去掃貨,前面即使入左去,都系加唔到位置架。黃牛掃 ...
nopop 發表於 2019-3-11 10:50

好明顯啦,主辦+售票+黃牛全部係同一伙

個網到而家仲係321倒數緊,假唔假d吖,就算係買劉華學友都唔會321到而家成日甘耐咖 ...
乐坛风云 發表於 2019-3-11 21:19

擺明黑箱畀黃牛買先, 寫到個system亂曬

吓,你無入塲睇?賣俾我睇呀嘛
仲可能撞到金堅同謙B呀
森姆@結論 發表於 2019-5-25 00:44

而家好容易買到飛喎
原價已經買到字母行, 好期待星期日

今晚唔得閒
星期日晚仲有無飛呀?
森姆@結論 發表於 2019-5-25 12:48

去fb ig搵啦實有,再唔係你可以試下買輪椅位

Btw 有冇人有琴日rundown 同台灣有咩分別?

終於睇到
坐側田區平台位,好彩都叫勉強睇得哂啲舞台視覺效果

壞與更壞變咗安可前最後一首(唯一 ...
阻住 發表於 2019-5-25 23:35

cut成全 OMG
跪求聽日唱返