返回列表 發帖
點解  我想睇喎
616.1314 發表於 2018-1-9 22:31

其實都隔左咁耐 開個新既好過

好似話gigi 5月4-5日開紅館
阿mark 發表於 2018-1-19 00:04

唔知會唔會再有慘況

得返咁少時間,都應該係照搬好時辰落黎,換返晒做廣東歌

前年廣州站rundown

Part One:
短髮
簡單生活
T ...
mychart- 發表於 2018-1-19 01:33

九成九係好時辰tour啦
我好想唔係
因為呢個show又係好鬼大陣leung味入去真係純粹聽歌加回憶

阿嬌於記者會上表示5月有3場演唱會,未知是否於香港的紅館演唱會
hehe 發表於 2018-2-2 17:10

https://zh.wikipedia.org/wiki/Twins_LOL_Live
2018年5月17日         加拿大溫哥華 Queen Elizabeth Theatre               
2018年5月22日         加拿大多倫多 Sony Center

三面台好hea
乐坛风云 發表於 2018-2-21 14:53

三面台一定好hea?

薛凱琪(Fiona)和太陽娛樂的合約將今年屆滿,有傳唱而優則演的她,成為麥浚龍及古天樂羅致旗下的目標。據 ...
fifty1205 發表於 2018-7-22 10:50

佢真係搖錢樹?

係ig見到鏗鏗係kkbox live宣佈佢下年3月開紅館
阻住 發表於 2018-8-3 22:46

宜家Flop到咁開紅館歌又冇勢又冇

啱啱行過美吹演唱會核心外圍影既,可以好清楚睇到個台
阻住 發表於 2018-10-27 14:42

到時應該會封?

琴晚eason之後wine&dine就RB好鬼正

係何秉唔係Karl好開心
快歌唔洗再喜喜
hehe 發表於 2018-11-12 14:41

好難講
何秉喺JH都用神魂顛倒
今次佢哋可能覺得都隔咗個大show, 再出喜喜no problem

何秉做my secret live應該聽曬好多side track
希望明年紅館有啲特別啦
就算將what's up改成紅館dancers ...
JayantL 發表於 2018-11-12 15:04

whatsup正呀, 就算唔識首歌都會好high
不過佢team人係古老石山, 心花怒放全身暑假應該啱佢哋心水多啲

JH成個SHOW都是由朱祖兒選,何秉只編, 咁又唔可以入神魂顛倒佢數的
  快歌其實佢有好多, 真係香港唔係好多 ...
gordon0807 發表於 2018-11-12 15:36

我估應該係一齊揀嘅, 不過神魂顛倒+喜喜真係好厭(跑步機上都有啲)
今次我估應該會唱不容錯失/相當刺激嗰啲
我就希望會唱返Show up/四面台, 超耐冇唱

快歌好想有Whats up, 一面之緣
隆重登場就must嫁啦
其實1314加大力度都好high

encore麻煩你應該就走唔甩啦 ...
hehe 發表於 2018-11-12 16:40

麻煩你可以入正式rundown認真唱
放encore即係同n6/msl一樣hea唱
麻煩你/花千樹/連續劇/續集呢啲其實都可以入正式rundown認真唱, replace啲怨鬼