返回列表 發帖

唔覺NATHAN係網民講到咁大件事,
首先你會唔會因為人地借你一千幾千唔還失蹤就跳樓?男友做明星飛你就自殺?
搵唔到佢就要死?感情冇對錯, 人生就算遇上賤人亦唔等於失去所有要尋死
最後生/死係自己抉擇與人無尤,
唔覺NATHAN既無心之失係大錯
佢有錯都好, 但唔係罪無可恕人生流流長, NATHAN都好後生, 仲有大把時間可以做好自己
更加唔覺得陳蕾好有問題
唔明網民執著點係咩
網民網民真心好煩
到底明星係米要為網民打工?而到底究竟係網民煩定記者傳媒煩?
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

蕾兒係咪可以學師尊變做藍屍出中華頌算
依家反佢果班好多都好似係黃 ...
阻住 發表於 2024-3-30 01:01

出完會直接玩完, 應該可以買定機票返廣州長抖
你係米想鋪定路比萬年女金重出江湖
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復 24# lokzai

都係個句罪不至死~咁請問閣下:lokzai先生, 你既人生係米又完全冇犯過錯?古語有云:人誰無過, 過而能改,善莫大焉。

犯過錯都可以改過, 可以進步,可以修正,可以長大
反問如果你衝完紅燈比警察罰款, 係米就成世唔再過馬路?
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

好在CM都有清醒嘅人
呢單嘢根本就係網民傳媒煲出嚟,就算嗰個Nathan係賤男又好間接累死人都好,佢都仲生 ...
Serendipity 發表於 2024-3-30 23:27

係呀,佢都可能有內疚, 但人生都要MOVE ON架
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

事實儘管如此,但網絡總會塑造另一個可以並行嘅現實
並行現實最溫柔又最冷血嘅就係,獻出生命嘅人永遠是 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-3-31 00:02

點都好, 我唔認同佢錯到要退到要退出娛樂圈呢一點....佢比當年陳冠X更值得人同情
陳蕾只係唔想自己既學生諗唔開, 佢唔想佢用唔理智既方法解決; 至於蕾邀請佢去演唱會做嘉賓, 其實我個人覺得冇問題
問題係莽民眼中所謂負責要去到咩程度!?
錢又還左, 而家人地又唔係真係做緊大明星!?
仲想點!?需唔需要落埋陰曹地府探佢!?大眾莽民咁有閑餘雅興去關心一位造星參賽者為左成名拋開一切,
其實都可以花時間關心下自己身邊既人同事~反正大眾都認定佢無可救藥同唔值得, 又何苦每日窮追猛打, 花時間響你認為唔值得既人身上!?
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

冇人唔比佢改過但點解一定要出道
點解你改過就一定要原諒你
仲要所謂改過係「前度生忌復出」 ...
lokzai 發表於 2024-4-1 00:57

佢表演姐, 冇話之後會點點點~又咁講紅館唔會同你就jessie生忌!?
照蕾字面解釋,係nathan自己簡上台, 佢心路歷程係咩就無從判斷啦....

其實真係無人推jessie去死, 感情既事邊個會為幾千就自殺!?我都比人厄過錢, 唔見我自殺!?
根本無稽,到而家為止, 當事人包括nathan/jessie家人/jessie朋友/全部都封口不談, 件事都可能根本唔係大眾認知咁簡單, 而且個位女仔本身都好似有精神病, 佢點死分分鐘得佢自己知(更差係佢自己都唔知自己點死), 又冇留遺書, 真係咁罪不可恕, 殺左人咁大獲, 就報警搵差人拉啦
全部空穴來風;斷章取義;法官/判官上身咁;睇完都笑出口

輿輪好可怕, 係當年好細個, 爆出奪麵雙琪個件事,已經見識過一次, 而家2024再睇到另一次.....巧合地gigi上次香港站演唱會
咁arm都有請蕾做嘉賓.....
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

蕾兒1月1日搞到煎煎咁樣衰,幸運兒應該都會keep住提單嘢,分分鐘已經整埋「樂壇管浩鳴」燈牌 ...
阻住 發表於 2024-3-31 22:51

咁有心人都可以整「萬年女銀堅強企好」贈興一番
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復 53# lokzai

紅館之後...佢造星決賽個陣同傳媒講麻,之後仲有出來講嗎?冇留意喎~
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復 54# sexykaren

咁都關千千事, 笑死
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

咪就係有D人話Jessie係恐怖情人係精神病 佢屋企人咪攞D whatsapp對話同錄音出黎
個下Nathan先有1000 can ...
ahshunlee 發表於 2024-4-3 13:01

我有睇唔駛你發比我喎~佢自殺過喎, 你真係認為咁嚴重, 大可以報差館, 等警方查, 多謝合作!!!!我只可以話我唔係當事人, 你真黎同我拗冇用架, 幫你唔到喎, 冇事請回!!
退下啦你!~一個恐怖一個問題少年, 我點知佢地發生咩事啊, 其實可以有好多可能性, 點解佢自殺一定係男方錯!?
大眾咁多疑慮...我真係答唔到, 問主啦
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?