返回列表 發帖
希望 KITSTON 快 D 答左佢等我可以參考下
chanchan0909 發表於 2016-7-25 14:49

我只係聽到兩首 所以唔可以第一個答喔
不如今個星期全部人棄權

Jason's Playlist 2016第三季估榜遊戲之Odd vs. Even
將會每隔一週舉行
每季累積最高分的頭兩位美會員將會 ...
JasOh103 發表於 2016-7-27 23:02

OOE

KITSTON'S K CHOICE之仲有無人想估榜

榜單

第三期估榜 (星期五中午12:00截止):
1. 以下哪首是下Week冠軍歌? (1分)
A. 愛的履歷  B. 被滿足的愛  C. 自由飛翔  D. 專業失戀30年  E. 無人知道雙子座

2. 以下哪首不是下Week新上榜?(提示:該歌曲將來亦不會上榜) (2分)
A. 失戀的意義  B. 只知感覺失了蹤  C. 苦茶  D. 在地球漫步  E. 化險為夷

3. 下Week亞軍歌主唱是女歌手 (T/F) (1分)

4. 錯的情‧錯的人下Week將被狠狠Out出榜外 (T/F) (1分)

5. 光環下Week排名將高於羅賓 (T/F) (1分)

6. 下Week將有多少首4字歌在榜? (2分)
A. 6  B. 7  C. 8  D. 9  E. 10

每Week最高分會員(需至少獲得3分),將有權揀選一首心水歌曲,使其下Week排名上升一級 祝君好運

可能佢好似某d歌手嘅銷量咁停留響第十一位呢
RVHOCPC 發表於 2016-7-29 12:29

我想知我估榜有無4分

咁第 5 首係咩黎姐!
chanchan0909 發表於 2016-7-29 15:13

你有無估到呀Dee?

就係呢首麼
chanchan0909 發表於 2016-7-29 16:05

我懷疑係佢 我都無估佢

就係mix左plugged 10頭五首咋嘛
RVHOCPC 發表於 2016-7-29 17:16

原來我錯兩首

個個都估ah oh冠
RVHOCPC 發表於 2016-7-29 20:25

我不是喔

女人個3首聽到
不過唔記得估, 原來個個都PM無得比我参考 ...
JasOh103 發表於 2016-7-29 20:51

我都只係聽到女人o個3首,首Ah Oh仲要聽得好辛苦先聽得出

我反而第一次係先聽到 Summer Song  最後 這一秒 聽得勁清楚
希望遲 D 再有呢個 game {:1_1 ...
chanchan0909 發表於 2016-7-29 22:02

完全未聽過Summer Song

1. A
2. D
3. B
4. E
5. C
6. D
7. C
8. 5
616.1314 發表於 2016-7-30 15:24

多謝參與
出左榜先揀梗係揀jw啦
RVHOCPC 發表於 2016-7-30 15:34

好彩唔係你最高分

等R會員估埋先估
nicholashin 發表於 2016-7-30 17:32

R會員pm交左啦
1. A
2. F
3. B
4. E
5. C
6. C
7. C
8. 4

JasOh103 發表於 2016-7-31 17:43

多謝參與

1F 2D 3A 4E 5C 6D 7D 86
chanchan0909 發表於 2016-8-2 08:03

多謝支持

終於好天氣 有事發生 女神 羅bun balibaliboom blaster 五月天 上集ending ivana 阿卡拉1F2B3A4C5E6C7D85 ...
nicholashin 發表於 2016-8-2 13:08

些些