返回列表 發帖
心如亂麻
錯過了...
John 發表於 2017-6-28 03:32

整o個個都唔識佢D歌,講佢紅歌無咩說服力

http://campaign.mcdonalds.com.hk ... _campaign=happymeal
開心樂園餐有三本故事書由merry lamb lamb畫插畫,CM粉絲仲唔快D去支持

狂賀某人1st hon畢業但係未搵到工
RVHOCPC 發表於 2017-11-16 10:16

祝福佢今個月內揾到

見工的機會淡淡似是流水地流走
RVHOCPC 發表於 2017-11-16 18:53

如果  不可見工XX  木不會發現痛

u is XX木?
RVHOCPC 發表於 2017-11-16 21:47

<--- 木木梟

有歌詞MON嘅陳伯真係兩個人黎 -.-
kwanie 發表於 2017-12-16 21:02

開頭都唱錯左一句

希望各位和2017講再見後,在新一年能繼續安守本份,不要再傷心到變形

2018.1.7 ON.CC 即時新聞
錄堪稱最難嘅歌!陳柏宇叫救命:好難唱

歌手陳柏宇(Jason)接受電台訪問,提到新碟中有8首歌,有一半已經派台。但做碟的時間就長達半年,Jason坦言很享受這個過程:「用咗半年嘅時間係啱啱好,呢個project(出碟)一年只做一次,代表住一年嘅努力,我鐘意攤長啲嘢嚟做,可以感受耐啲,去享受件事,消化耐啲。」

Jason表示今次監製在演繹方式上給予他很大自由度,但有一首不在新碟中的歌帶給他很大挑戰:「隻歌唔喺呢隻碟,會遲啲出番,喊苦喊忽我識,但嗰首要平淡得嚟本身又難唱,有好多感受,啲字好密,我經歷又未到,已經錄咗4,5日啦!」據說堪稱是他遇過的最難錄的歌。

期待

Ginlee Geelee好可愛