返回列表 發帖
好慶幸可以用三十分鐘搶到gingin飛
呢幾日係咁loop gingin既歌 同聽prologue
然後就好認真係到ff左個rundow ...
PerryXD 發表於 2018-3-31 18:44

個rundown悶到
睇Kary好過

好慶幸唔係香港所以唔洗搶gingin飛
呢幾日係咁loop Kary既歌 同聽prologue
然後就好認真係到ff左個rundown
我業餘聽gingin 所以排得麻麻 大家覺得點
一晚會有10個造型

[1431 Rouen 聖女貞德]

Falling / 默哀
愛情 I Don't Know (林憶蓮cover)

[續1431 Rouen 聖女貞德 - 2010 San Francisco Rose小姐]
玫瑰香 (林憶蓮cover)
玫瑰的故事

[1800s China 小可]
月球下的人
月球上的人 (Eason cover)
月亮說 (王菀之cover)

[1990 Hong Kong 王小姐]
隨風而來 隨風而去 / 流菲飛 / 夢中人 / Di-Dar / 隨風而來 隨風而去

和每天講再見
芝麻開門

[1960 Paris Agnes]
1st date
Tequila Sunrise
It's A Sin (Pet Shop Boys Cover)
GT

[2071 Tokyo 山葉太太]
十年如當日
空姐
很堅強
我說

(Interlude: Mind Made Up)

[1933 Chicago Detective Ness]
好姊妹
午夜情 (劉美君cover)

他需要你, 她需要你 (關淑怡cover)
好風如水

[明朝 河北 潘小姐]
換季生活
潛水

[1984 London Barbara]
光環
Karma Chameleon (Culture Club cover)

[Now GIN LEE]
(Interlude: 雙雙)
廢話少說
雙雙

Encore:
今天終於一人回家

見到gingin既銳變
PerryXD 發表於 2018-3-31 19:21

百變女皇李幸倪

應該有個主題講自己性取向啦。
kk8733 發表於 2018-3-31 19:34

Encore會向大家介紹自己叫Gin Lee同come out

點都要請校長啦 話哂佢都係靠型人道首歌先令到班阿叔阿伯識佢

演唱會倒數3333天

今日同大家重溫下呢首
GIN LEE香港區第一主打
GIN x 林若寧 x Eric Kwok 鐵三角
DJ Donald都話好好聽
廢話少說, 即刻聽歌!

#Eric Kwok #林若寧 #廢話少說

我零蚊入手 幾倍即係幾多
HOTMAN 發表於 2018-3-31 22:20

一蚊賣比我

我出3蚊
睇下bid到幾錢先
John 發表於 2018-4-1 18:12

我現在出10蚊
因為可以同H0TMAN睇聽佢唱得大聲過Gin Lee,比多7蚊都值!

聽講Gin Lee會翻唱天后Beyonce首Halo @@
超期待的說
bagfgfcde 發表於 2018-4-1 20:04

認真?

請問版主係邊?個Post一係人身攻擊一係嚴重OT, Lock得post未
好心班煎粉、反煎自律下啦

其實雙雙真係好hit
John 發表於 2018-4-3 00:46

我阿媽識唱
希望佢買霏請我睇

可唔可以搵後生少少嘅聽馬拉堅啲歌
Frankiekiekie 發表於 2018-4-3 21:48

覺得煎煎會cover我本人

樓上唔好灌水啦,賣唔哂咪賣唔哂lo
接受現實啦

研究發現 經常睇演唱會有助延年益壽 希望大家支持gin lee
HOTMAN 發表於 2018-4-5 00:58

所以個show market係主打阿叔阿嬸?

前兩年我係唱片舖,真係有人問有冇李幸兒隻碟
阿mark 發表於 2018-4-5 21:36

冇可能,係咪問胡杏兒喳?我就唔信Gin lee啲碟有人買

Btw, 少量咗一萬年都仲少量,Gin Gin犀利!

希望Cm會員兔兔早日搵到佢既主人
咁就可以入場欣賞Gin Lee既完美唱功

其實以Gin既實力,開100場都得啦
由6月開到9月,開足成個暑假
咁環球可以同政府合作
持有香港身分證居民及
每位入境旅客可免費獲得Gin Lee紅館演唱會霏乙張
等全球人類感受到Gin Lee既宇宙級唱功

Gin Lee 20頁
古巨基 3頁

cm人好錫煎
PEACH 發表於 2018-4-6 17:44

Kkk靠食老本
Gin Lee靠自己堅強又自信既霏凡實力
深受Cm人愛戴
可惜香港人唔會欣賞
只鍾意聽老本歌手

希望Gin Lee開夠一個月
正式超越梅姐
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 17:56

一早超越咗啦
梅姐叱咤十大都未攞過

稱霸華語市場
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:39

嘩咁趕要出兩隻碟,係咪個演唱會唔夠歌唱呀

咁仲慘 到時無人識唱佢啲歌
帥小寶` 發表於 2018-4-7 22:41

唔緊要啦,到時佢都係自high㗎啦

安歌都要分十part黎安
艾石仔 發表於 2018-4-8 16:50

好似話個show無encore
同香港一般演唱會唔同

可能知自己hit歌少,唱哂可以走人

無得學千千咁嗌
啪啪啪 李幸兒 啪啪啪 李幸兒
艾石仔 發表於 2018-4-8 17:45

即係點? 我無睇嬅嬸個show

好似王菲都無encore,gin要學阿菲
阿mark 發表於 2018-4-8 18:11

2013 EASON'S LIFE 基本上都冇encore, 得尾場有

可以瘋狂咁 啪啪啪楊千嬋啪啪啪楊千嬋啪啪啪楊千嬋
啪到佢出黎為止
詳情可以問john子, 佢啪得唔少{:5_154: ...
艾石仔 發表於 2018-4-8 18:09

個"嬅"字就啱啪啪啪
Gin Lee個Lee 應該吹BB "Gin Lee Bee Bee Gin Lee Bee Bee"

又攞903做指標,梅姐攞過tvb五屆最女,仲有好多首十大勁歌,金曲金都有,gin lee只攞過兩首優秀選十四大 ...
阿mark 發表於 2018-4-8 18:43

Gin Lee唱功超越梅姐啦
梅姐當年開30場無人証物証無錄影,係咪咪咀都無人知!

演唱會倒數999天

仲有N個星期演唱會先正式開鑼
一於同大家預演一下先~~

今日重温呢首HIT song
大家係味都期待阿霏再同Gin合唱?
0:12仲有Gin大走音!

#無人知道GinLee #會cover天后歌曲 #無機全場大合唱 #

CM應該有20人吧
阿mark 發表於 2018-4-8 19:37

應該得3個
H0TMAN
帥小寶
John

樓上班盲反 gin妹4月10日加場開售日睇你地笑唔笑得出
kayzzz 發表於 2018-4-8 20:56

留名等睇大滯銷

你地入到嗎    入唔到  好難入
Laichu 發表於 2018-4-10 19:26

Gin Lee都好難入?

Gin gin 係馬拉人
香港沖喜唔關馬拉事喎
艾石仔 發表於 2018-4-11 12:51

Gin Gin係香港發展
所以地運係計香港
就好似大陸有GEM, 香港有Gin Lee一樣

咁第時馬拉暴動係因為GINGIN離開左馬拉
艾石仔 發表於 2018-4-11 19:26

2014雨革因爲Gin Lee無出碟!

原來Agin係近年第一個未入圍過最女五強而開到紅館既女歌手

上一個係千嬅,下一站天后唷
fifty1205 發表於 2018-4-12 20:24

所以會請佢好姊妹AGA開場掃地

所以gin唔好氣餒呀  分分鐘無攞過最女仲紅過攞過果d
kayzzz 發表於 2018-4-12 21:24

AGA已經係啦

btw, 24號賣哂未

慘,連牙Gin都要賣肉去咁d滯銷飛

不嬲美煎有時都行性感,係好聲音後肥晒修唔返身之嘛
lblemon 發表於 2018-4-13 00:18

即係返唱天后歌曲係Come with Me!
夠哂sexy!

原來佢病左
睇黎要失聲演出

天后都係如此下場
JasOh103 發表於 2018-4-24 23:01

你講到個show聽日就開咁喎
係咪好期待Gin Lee萬年一遇大走音演出?

演唱會倒數兩個月

是日選擇了GIN GIN初熟時代的填詞唱作作品
《不再分離》

bigdickhk (4 年前): Gin Lee的努力,有目共暏,1st date,今天終於一人回家,下一位is my favour
期待阿Gin 6月紅館的努力可以比bigdickhk有目共暏!

#初熟GIN #不再分離 #開兩場 #係唔係反應好 加開part2

會唱雙雙
應該唔洗大家練定歌詞都識大合唱㗎啦

會唱和每天講再見
唔唱既話我原價買十張24號既飛
HOTMAN 發表於 2018-4-27 23:57

如果唱Come with Me我祼跑

賣咗十世啲霏賣哂未
洗唔洗cancel?

演唱會唱GT就好啦
fifty1205 發表於 2018-4-30 19:05

想聽

如果賣爆埋 唔知會唔會有第三場
咁就勁過謝安琪
John 發表於 2018-4-30 20:12

Akay第一次紅館7場
gin lee十年後都未必得

真係好堅喎 支持
帥小寶` 發表於 2018-5-3 00:32

好巴閉咩?欣宜演唱會直情放隻腳上個頭啦
人哋肥婆都做到

煎煎好多大叔fans
帥小寶` 發表於 2018-5-7 14:46

希望會員hkwilliamsiu一家大細入場支持GIN !

幾好 可以整個很堅強1000次edm mix
HOTMAN 發表於 2018-5-7 17:59

已經feel到remix到好似就有就有咁
一定high爆紅館

積極籌備於六月下旬在香港紅館開演唱會的李幸倪在網上分享收拾行李的照片,說如沒有突發事件出現,她會於周 ...
John 發表於 2018-5-8 20:02

以為佢收拾行李返鄉下,如沒突發事件出現應該不會再返香港發展

飲呢隻唔會肥架 可憐下煎啦 已經無廣告係手架啦
帥小寶` 發表於 2018-5-8 20:42

我好想開間減肥公司搵gin做代言人
順便呃返一千幾百張first of all飛