返回列表 發帖
大佬,遲極都係1130完騷,乜真係無車番屋企咩 住沙頭角?
cathay1996 發表於 2018-6-25 18:30

趕住飛返馬來西亞

等出Live Product咁我就可以課金Gin Lee同 J佢d live
上網睇片個show幾正,昇華哂d歌,例如: 空姐 / Falling / 很堅強
可惜無唱天地一沙鷗 同Kary做嘉賓!

我要PART II牙

下半年繼續國語碟既話, 百分百三甲不入.
lblemon 發表於 2018-6-26 17:25

我係環球就轉Plan幫Gin出多隻廣東EP(4首歌都好)
或者plug兩首國語碟bonus一雞兩味新歌廣東版

個Post有58版,John子一人佔左5版

中大專業進修學院呀.....都唔係CUHK
Kfmusic 發表於 2018-6-28 01:27

染到喊 叫人做research自己咪又係唔做research
d盲反搞事都高質少少啦

有冇人覺得slow dancing, french kissing 超越左原唱
HOTMAN 發表於 2018-6-28 19:02

睇完呢part chair dance好想佢做我gf, 點算

非煎粉男同事睇完報紙D相, 話件件衫都大露背, 似真空上陣喎

男人真心LIKE 煎呢類 ...
lblemon 發表於 2018-6-29 16:35

真Gin Fans: 剩係入場聽佢唱falling已經值回票價
中年男fans: 剩係睇Gin Lee馬夾線已經值回票價

好心環球快手啲出Live CD啦,隔咗成個禮拜都未出
明明Gin Lee啲live完美到唔洗後補直出就得
CD版Gin Lee已經滿足唔到me

剪片唔洗時間牙 淨係剪走d 7visual都要半年啦
HOTMAN 發表於 2018-6-30 19:13

我講CD, 其實應該可以快過dvd

咁點水埋d叔叔一次過買埋dvd bluray丫
HOTMAN 發表於 2018-6-30 20:59

輪住出First of All Live 2CD/ SACD / DVD / Bluray / LP

好多歌手用嘴唇震動果果方法開聲

Gin lee直程嘴都唔郁
Nathan 發表於 2018-6-30 21:55

討論返個演唱會啦

我無off topic 架

新聞:
家人對Gin Lee的重要性,在後台就可以看到,由於Gin Lee希望靜心記 ...
Nathan 發表於 2018-6-30 22:04

環球有無錄低佢d 開聲片
希望DVD製作特輯有

原來咁就一星期
聽完live返唔到轉頭呀真係
JasOh103 發表於 2018-7-1 15:21

每唱一個字都有戲,好勁

每次開 show我都想要風機,今次終於如願以償。#好涼快

舞台用草原做concept 係咪因為想補償佢之前reject林奕匡呢個咁出色嘅曲 反而唱和每天講再見?
利申無source ...
nicholashin 發表於 2018-7-1 19:51

其實個concept早係Eric Kwok 2014作品展已經用過

希望9月前出到演唱會DVD
Garfield 發表於 2018-7-3 14:18

希望8月尾出