返回列表 發帖

2015香港小姐競選

今年嘅心水三甲是誰?
十優生麥明詩靚嗎?

1.麥明詩 Louisa

2.馬詩晴 Jessie

3.羅丹虹 Ann

4.龐卓欣 Ada

5.林凱恩 Iris

6.吳慧堯 Hayton

7.吳佩欣 Sylvia

8.程莉欣 Michelle

9.郭嘉文 Karmen

10.陳靜儀 Kristi

11.楊苡汶 Amanda

12.朱嘉莉 Sunshine

WUBY 姐最靚
kwanie 發表於 2015-7-3 00:07

與本主題無關,講番港姐,thanks!

呢個係4號 開頭覺得似朱薰姨
而家就覺得唔係好似

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港真系冇乜嘢靚女啦
李范建 發表於 2015-7-3 20:17

內地嘅風雲天地入面嘅唐嫣都幾靚

上屆好似好d, 至少我都揀到2個做心水
2號幾靚不過壯左D

三甲一定有1號, 其他好難講 ...
hello12324 發表於 2015-7-4 03:14

上屆唔多鍾意冠同季軍囉

x2 especially 季軍 勁樣衰
亞軍果個係準決賽果時其中一個心水,另一個係吳凱欣 ...
hello12324 發表於 2015-7-4 13:21

陳凱琳都好過佢

好想睇鏗鏗同詩詩做戲...

許廷鏗嫌港姐麻煩 自爆慘被麥明詩鬧爆

【on.cc東網專訊】 歌手許廷鏗在將軍澳出席電玩角色活動兼大玩遊戲。他坦言年少時有沉迷過此遊戲,更有買過不少有關飾物和Figure:「羞恥嘅,咁大個仔仲有玩。」問他現在儲甚麼多?他謂:「大個仔就鍾意儲衫,依家個衣櫃爆咗,侵佔緊我屋企個書房。」又指日前到日本三日,參與港姐外景拍攝時,都有抽時間買衫。
問他對一班候選佳麗的印象,他直言事前以為她們儀態萬千:「但好快就互寸。」更指自己與「高挑Charlie」麥明詩試戲時被對方「鬧爆」:「一係佢前度傷得佢好深,一係佢真係演技好。」又指對方好適合做幕前。問他面對一班女仔會否感到麻煩,他笑謂:「係佢哋女仔自己麻煩啫!」

Yes.香港小姐主題曲叫一夜成名

日期: 15/7/2015
活動: 香港小姐主題曲「一夜成名」MV排舞探班
嘉賓: 麥明詩、馬詩晴、羅丹虹、龐卓欣、
             林凱恩、吳慧堯、吳佩欣、程莉欣、
             郭嘉文、陳靜儀、楊苡汶、朱嘉莉、
             許廷鏗、鄭俊弘、胡鴻鈞。
時間: 12:00
地點: 觀塘開源道77號業發工業大廈一期12樓A neverland

心水三甲:1,4,8

2015香港小姐競選決賽 將於2015.08.30首播

do姐同志偉做mc會好好睇

4號唱歌最得!

昨晚睇左港姐特輯,覺得4號Ada真係有樣,有才華同台型,佢唱歌同行catwalk都掂,反而1號唔夠高同太瘦,另外 ...
Ching2015 發表於 2015-8-23 14:08

我而家都覺4號好過1號 11號笑瞇瞇都好得意

不過點解 keep 住聽到 武則天 的歌 。。。
arbee 發表於 2015-8-23 22:58

又越難越愛....又不顧一切Lol

10號唔覺靚 瘦到條柴咁

11號做戲好搞笑

竟然有人睇>
hictons 發表於 2015-8-23 23:17

都係因十優生而睇

我覺得11號好假
Ald 發表於 2015-8-23 23:26

佢笑起上黎好cute 份人假唔假就唔知

Callstar 、連詩雅 同 PH 會去 miss hk @@
arbee 發表於 2015-8-28 19:46

日期: 30/8/2015
活動: 《2015香港小姐競選決賽》現場直播
嘉賓: 麥明詩、馬詩晴、羅丹虹、龐卓欣、
             林凱恩、吳慧堯、吳佩欣、程莉欣、
             郭嘉文、陳靜儀、楊苡汶、朱嘉莉、
             陳百祥、張繼聰、崔建邦、鄭裕玲、
             曾志偉、任達華、黎耀祥、梁漢文、
             蘇永康、周柏豪、C Allstar、草蜢、
             錢嘉樂、鄭俊弘、許廷鏗、胡鴻鈞、
             敖嘉年、陳奐仁、王浩信、王祖藍、
             農夫、黃智賢、梁烈唯、林德信、
             林盛斌、王貽興、何超儀、連詩雅、
             黃翠如、陳瀅、吳若希、麥長青、
             胡定欣、江美儀、袁偉豪、姚子羚、
             岑麗香、陳凱琳、杜如風、陳庭欣、
             朱晨麗、張秀文、劉佩玥、邵珮詩、
             王卓淇、何艷娟。

全民投票
1號定4號會冠呢

-.-港姐live要咪咀嘛...

又唱 救命
Ald 發表於 2015-8-30 20:40

可能覺得播歌好過現場唱啦

喺某會員心目中shiga會係香港小姐冠軍

嘩,咁快out
10號真係唔靚

救命。。。12 件大豬扒
kk8733 發表於 2015-8-30 20:48

咩你咁話人架

yeah!!!!!
foul咗10號
ed8671ed 發表於 2015-8-30 20:49

我覺得太瘦成支柴咁

瘦得過陳凱琳 ?!
kwanie 發表於 2015-8-30 20:57

佢仲黑過陳凱琳喎個樣 陳凱琳係瘦但好過佢

9號唔差
覺得佢係第三

11號就算入唔到三甲
都會簽TVB拍劇

王梓軒同Sunshine呢part好合拍喎

3號話大文豪似駿馬

4號口才果然好!

千祈唔好係3號贏!!!
kayzzz 發表於 2015-8-30 21:52

agree!!!!!!!

d記者點解咁鍾意講麥明詩露毛
頭先表演完又講

點解 D 嘉賓咁中意蘇丹紅
塊面咁方都唔靚
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 22:07

大陸妹feel

麥明詩 雙料冠軍?
3號foul走咗太好

十優生 真係十優生
講得好好

翻版朱薰姨

5號好似miki
之前游水抽筋

今年三甲點都好過上屆啦

詩詩 冠
我中晒!!!!

我講過如果麥明詩唔係冠軍我就投訴

咁惡㗎你。今年女金唔係美霏嘅話,你會唔會投訴903?
kayzzz 發表於 2015-8-30 22:40

關港姐咩事

因為之前 MIKI 游水抽筋
5 號游水又抽筋
所以 5 號好似 MIKI?  ...
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 22:41

覺得佢個樣有啲似楊愛瑾 兩句係分開

咁似果D唔係BBQ結局就投訴人既師奶既?
表妹保莉 發表於 2015-8-30 22:48

可能佢係呢, 明明民選既都可以投訴  
咁早知我又投訴點解立法會咁多保皇黨啦 ...
kwanie 發表於 2015-8-30 22:50

一開始我係有諗住會投訴 但係我而家諗法唔同咗 無諗住要投訴 因為我又覺得4號可能會冠
你都見過未有16強之前黎參加香港小姐個班唔靚嘅 係得佢一個好睇

你諗法唔同左但又提返最初嘅諗法做乜春?
噴少陣啦好冇
jose 發表於 2015-8-30 23:06

講下係咪唔得先? 咁認真

就算佢而家唔係冠我都唔會投訴
我講下就算唔會去做...

總之麥明詩點都好過邵佩詩

咁你咪即係講一套做一套?

有冇搞錯
搵麥明詩黎同邵佩詩比
即係搵徐子珊同葉碎碎比簡直冇得比 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 23:20

係搵今屆同上屆比 陳凱琳同邵佩詩都有比啦

睇番上年季軍何艷娟...郭嘉文好好多

詩詩露毛 D記者報導出黎都影響唔到佢嘅表演
我地繼續投佢
寸嘴ADA夜蒲又點...都入到三甲

詩詩選完港姐之後過多幾年會考慮選女特首?

麥明詩選完港姐就會走 未必會簽TVB
拍劇就留番比Ada同嘉文 捧季軍同亞軍

咁海選實有唔靚但有自信既人去。
老老豆豆香港有咁多唔靚既人你洗唔洗投訴下? ...
表妹保莉 發表於 2015-8-31 13:01

我咪話講下咋囉你估我真係投咩....唔洗
張嘉兒個屆都無喎....

講下你都比D Point黎講下,而唔係講D野出黎唔到Point,會令到睇既人好Confuse ...
表妹保莉 發表於 2015-8-31 13:10

Sorry....我講下就算真係唔會去做
亦都唔識講d咩point!! 原諒我呢d無腦嘅人