返回列表 發帖
她很漂亮想睇下
大佬孝都過咗去,今日發佈會有佢

Eason唱歌為ViuTV造勢

ViuTV免費電視99台將於今日隆重開幕,請到天王級歌手陳奕迅(Eason)撐場,據知,Eason在啟播禮上會唱歌贈興,曾跟無綫反面的四大唱片公司歌手周柏豪、連詩雅、林奕匡、Robynn& Kendy、Dear Jane等都會到賀,還有劉心悠、游學修、周家怡、廖碧兒、溫碧霞、何傲兒等星光熠熠。
前晚才完成台灣演唱會的Eason,風塵僕僕趕返港出席今日啟播禮,自從四大唱片跟無綫反面後,身為環球歌手的Eason絕迹無綫,就算去年雙方破冰後,Eason亦僅於去年5月亮相《萬眾同心公益金》節目唱歌籌款,事隔近一年之後,Eason再現身駕臨香港的電視台,則揀選今日出席ViuTV的啟播禮,認真畀面,而ViuTV得到Eason等歌手助陣,啟播禮會於今晚11時錄播。
此外,ViuTV99台的台前幕後,昨晚在後台拜神切燒豬,留言稱:「希望順順利利,最緊要有你支持我哋!」

一間睇 太陽的後裔 EP1 啦
反正仲未睇過
chanchan0909 發表於 2016-4-6 20:05

粵語配音真係好怪 唔match男女主角

未睇曾主席同長毛個集跟著矛盾去旅行
佢地係咪hehe

如果有鄧麗欣x傅穎嘅跟住矛盾去旅行就真係正啦

回復  rubylovessss

我想睇傅穎X區文詩多d應該會多d野睇
tom 發表於 2016-4-7 20:17

唔想睇angela  咁方鄧呢

劉馬車 上咗viu tv
會唔會發瘋亂講嘢

G1格鬥會 睇兩個女仔打交
小菌唔唱歌走去打交....

個啲頒獎禮可唔可以喺VIUTV直播埋
港台,TVB除外

周永恒做乜_嘢?
下集晚吹發脾氣

瑪嘉烈與大衛 有D期待...
唔知好唔好睇

瑪嘉烈與大衛主題曲越聽越好聽...
啱啱開始播好似悶悶地

下...播得半個鐘
套劇其實想講d咩
好耐無睇林保怡

瑪嘉烈與大衛 原來潘燦良鍾意林保怡
有段同性戀

鄧穎芝好狠狠打winkie

Winkie 火到黎埋

賤格 呢個話題好吸引人睇
周永恒 覺得佢好扮野

周永恆 真係唔知佢咩事
事實佢係賤 發爛渣有咩用

Vangie話最初大家關係冇咁差,雖然同佢完全唔熟,不過身邊好多共同朋友,話晒識咗咁多年,第一集都好似普通 ...
jun518 發表於 2016-4-18 00:12

Winkie 有幾討厭?我見有人都話好憎佢 又有人話Vangie鍾意搞是非

鄧穎芝 係融e × Toby Leung 嘅混合

滋滋有無考慮搵埋慢慢同傭傭三姊妹MMA
-Prince- 發表於 2016-4-18 00:28

融e都係同李卓庭係姊妹喔

夜行書生 無論劇情 演員 都比隔離台殭屍劇好好多

講走數做乜唔請謝安琪做嘉賓
ed8671ed 發表於 2016-4-24 23:34

Kay 話要暫別樂壇做翻張太 唔會出席公開活動 都唔會上任何電視台 所以唔洗搵佢

佢琴日先出席完公開活動
nicknicknick 發表於 2016-4-25 20:48

劇集係要宣傳嘅 無咗主角好似差啲嘢咁
套劇唔知之後有無活動 可能之後有飯局

minion
Wonders 發表於 2016-4-25 22:07

咁大個人仲攬住小黃人

隻蜘蛛係咪好鍾意shiga

viutv fb 美雅開始有好多負評

My finger is very small
正確嘅英文係....?

Viutv 條片上埋蘋果
matthew1990 發表於 2016-4-26 23:06

佢啲英文真係......講中文都要夾住英文

明周 Ming Pao Weekly
說這專頁讚 · 1 小時前  ·

2477期《明周》已經出版!精彩內容節錄

【連詩雅哭談感受】

ViuTV的節目話題不絕,上星期的《跟住矛盾去旅行》,令連詩雅(Shiga)成為話題人物,被網民封為極級港女。Shiga第一次拍真人騷,惹來連串負評,但究竟真人騷有幾真?現實中的Shiga又是怎樣?Shiga接受本刊專訪時揭露「矛盾」真實一面,是來自剪接效果,並逐一解畫為自己平反。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊