返回列表 發帖
我部SAMSUNG裝唔晒 D APPS
空間不足 我唔想DEL完又裝番
係咪要買多GB嘅記憶卡

硬係覺得samsung手機影相質素好似差啲

係呀所以我真係好羨慕啲人用iphone!!!!!!
求其影張相都可以影好靚!!!!!/.\

試下換過舊電? (其實note2有 ...
dongbb2332 發表於 2015-3-15 15:05

最閉iphone 好麻煩 之前死機都死咗兩次

講死機 SAMSUNG點都多過IPHONE啦
同埋好講你點用
我用左幾部IP咁耐 都冇話死機 自己熄 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-15 17:24

係喺itunes入歌入相嘅時候要搞好耐 usb插入去電腦之後搞亂晒啲嘢出唔番去
Samsung usb入歌真係好快就搞掂

IPhone都有好處又係可以多啲空間下載多啲apps
三星唔夠空間..我del完1個又dl過另1個apps

我好想有部ipad....

煩唔煩的,空間不足完未啊
Samsung Grand prime Sm-G5308最多GB可以換幾多
要幾錢

iphone is good
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-27 17:18

換到64GB,都裝到我要嘅APPS

有無人幫到我

有咩apps可以將張相由模糊變清晰?

咁你要PO左張相出黎先得喎
艾石仔 發表於 2015-4-14 10:57

要係andriod apps,facebook sd比你啦

想問下三星手機夜晚影相 唔較閃光燈 張相點先唔會咁黑咁黃?

有無人玩17?
harryharry 發表於 2015-9-24 00:34

玩咗好耐啦...

真奇怪 我部Samsung充電會越充越少
條充電線好有問題...

請問部wifi相機洗唔洗要另外一部wifi 先可以send 相落電話度?

唔明你講咩.

你部相機開到wifi
你部手機接收到相機既wifi
就connect 到嘎喇 ...
matthew1990 發表於 2016-2-21 20:31

直接用相機wifi同手機wifi連綫就得?
係咪要set password?頭先唔識點搞

TP LINK WIFI 最平邊度有得買?

求教set ip
http://192.168.1.1

唔知點set...