返回列表 發帖
如果聽日10點正去通利有冇機有飛:(
我要睇480:(
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

FIFI體力應唔應付到三場都成問題 -.-
lovehirofans 發表於 2012-5-17 00:17

下點解咁講@@
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

華納好似真係無意加場咁= =
Lewis 發表於 2012-5-17 19:30

加場都要睇FI本身既:)

咦 點解奇洛唔係擺MV嘅

其實華納係咪諗住唔加場
jasonng 發表於 2012-5-17 22:10

雖然我想 但真係無乜機:(

睇吓Fiona同Pakho喺''WeChat微信''度傾得幾開心? 快d download''WeChat微信'', FiFi將會在演唱會中同一大 ...
discovered 發表於 2012-5-18 17:12

而家ADD先:D:D

AYNIM LIVE~
lovehirofans 發表於 2012-5-19 23:37

睇左啦
幾正WOR 期待7 月7同8

其實算唔錯, 第一次開紅館, 不過估唔到搭正11點收工, encore都冇, 有小小失望啦, 有d歌都冇唱, 南瓜車. 我 ...
munsang16 發表於 2012-7-8 02:42

我都想聽南瓜車SOSAD
估唔到真係咁 我見場外面有人係咁話洗唔洗咁市儈
但係我覺得唔係既 係香港演唱會先至有ENCORE呢樣野
外國好少亦都唔太興 咁都接受到既
成個RUNDOWN都幾好 南瓜車無正常既 不過估唔到有XBF :D
真係幾好睇
聽唔到走音 初頭係個喇叭好嘈聽唔到佢唱乜姐HAHA

見到人講最尾有人等埋阿Fi 大合照慶功,我想問有冇人去左?係fanclub定D人自己去門口等?
我冇等到,成11點幾12 ...
amy 發表於 2012-7-10 00:07

尾場ENCORE唱左幾多首呀其實
我睇7月7SOSAD
唉得隻DEAR FIONA

之前諗tvb會唔會報導fiona個演唱會呢
以為唔會..原來都有報導
實力ruby 發表於 2012-7-9 19:39

FIONA同TVB關係幾好架
成日同志偉果D拍電影
對上一次賀歲片都有FIONA 佢都有上
我諗唔差架 所以多數會報 何況而家4大同TVB軟化左咁多...

版主唔該LOCK POST