返回列表 發帖
其實係咪可以再報來玩下考
我好記得第一年有人中文小組討論有人話
我都幾BUY你既意見 你既comment 都幾 OK = =
我而家都想去玩多次討論玩到人笑/_\
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

可以做自修生 有d「補習名師」走去報 然後show off d 5**
nicholashin 發表於 2015-3-3 16:14

成日D 名師話果年有乜 132 粒5**
我心諗... 年年有五粒係咪佢自己考?_?
Nick's Music Selection 2024 (Week 23)
1. 靈魂有路 - 雷同二友  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 趁你旅行時搬走 - moon tang

我都想試下走去小組討論狂搗亂
又講粗口又講英文又講笑話
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 16:24

引人笑真係好P_
我個FD考果年就係因為隔離條友係咁講廢話+英文
笑左出聲 自己都2埋-_-

數學神童ahhhh
ed8671ed 發表於 2015-3-3 16:32

補數真係好呃錢- -
講兩講 就叫佢再做多次 咁多數佢唔識做 就可以DUM多15分鐘 然後同佢講多次
咁就已經差唔多半堂啦:P 如果個半鐘一堂

我每堂有2/3時間教書/technique,其餘時間做數
間唔中一堂全做數/測驗
其實我唔係好呃錢架 ...
ed8671ed 發表於 2015-3-3 16:42

我都鬼唔望個學生講完都唔明
跟住同佢講 做多D就會識 跟住叫佢係咁做/_\

呢度有冇人讀中史
HOTMAN 發表於 2015-3-3 23:43

中史真係太難合格 讀左一年就quittt :(

合格秘笈: 全執(1), (2)part d低能題先
John 發表於 2015-3-4 18:34

最近合格果次都差成十分:(

仲有讀中史分高下既地方一定係(3) (4)(3) 要拎到4分-6分(哩題都仲叫做背書>分析)
(4) 要唔低過3分 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-5 16:11

唔好話拎A 學到一半拎到合格都已經好好= =
當年中四中史得20幾分= =