返回列表 發帖
CONFIRMED 今年5月2 今個月27號賣飛

好貴啊
hehehaha 發表於 2012-2-9 18:34

外國ARTIST係呢個價啦 佢肯黎香港開已經好好

如果到27號都無消息加場 我估公開發售個日3分鐘內所有飛SOLD OUT:@

今日AE卡預購 比27號更多飛賣 更少人能買
個SER都頂唔到
叫人27號點上網買 而家D人已經開始係通利排隊啦:@

我想問係唔係間間通利都有得賣?
如果間琴行係商場入面d人點通燒排-,-?
屮SiU霖屮 發表於 2012-2-25 13:34

間間都有
會係街到設排隊位
不過而家去排都排唔到了 間間都排左幾十人 不如星期一上網撞

捱冷排左六小時隊結果一張飛都買唔到
偶像爆冷輸左俾個法國佬繼續飲恨影帝

好開心一個上晝已經見證左兩件 ...
阻住 發表於 2012-2-27 13:45

好似唔少人星期六開始排都買唔到:'(
咁既情況可能會加多一場

排 3 日既先買到啊,6 個鐘真係唔算得上 d 乜
舊年 12 月排叱咤飛我都排左 10 幾個鐘啦 ...
星勤 發表於 2012-2-27 15:21

上年12月係THE ONE排左個半鐘換到兩張勁前囉:L

好似又加場呀!!!
不過已經又好多人係通利排緊:L

未公佈就排緊?
星勤 發表於 2012-2-29 23:08

係 屯門已經有十幾人
黃埔都有十幾人+十幾張椅
元朗約二十人

佢地 d 消息邊度黎既呢
星勤 發表於 2012-2-29 23:42

岩岩有個通利職員fd佢好confirm同我講明天宣佈加場 星期五開賣
所以我而家打算去屯門排了

十點四十分左右其實已經無晒飛賣......
我前面8個都買唔到
得大約三十幾個買到

尾場門票 閃電售罄
GaGa逾八千飛下落成謎2012年03月03日

各區通利購票實況Lady GaGa的 5月 5日個唱門票, ...
discovered 發表於 2012-3-3 08:30

我係元朗排左兩晚排四十幾 大約賣到38就無晒飛
重點係1-38呢堆人都係宣佈加場前已經排左係到:Q

地點:薄扶林伯大尼堂 成功購票人數: 1

好想知呢個係點
星勤 發表於 2012-3-3 11:43

呢間OFFICIAL時間係開11點
但好似早開左少少 所以有一個好彩地買到 不過應該都係得D 480 單丁位

元朗又有二三十人排緊啦

買左黃牛啦...2100 FOR 5月3 1580BLOCKA

咁平既
星勤 發表於 2012-3-6 16:31

最後16400買左8張 5月5block a
2050@

你呢個算唔算係話叫做 " 多買多優惠 " ...  -,-

btw , 我都買好咗黃牛... 不過就買貴咗 d ,不過都唔緊 ...
lokben 發表於 2012-3-7 12:22

都算架 同埋條友係第一次炒飛 佢話佢上星期五上網試下就買到8張
跟住話之後幾日要上大陸 想快D一次過放晒佢

CONFIRM第4場......星期五賣 5月7號

*每場均有少量Side View 門票(HK$1,280) 於2012年4月24日(星期二)早上10時正公開發售,觀眾可透過本網站 或 致電購票熱線 31 288 288 購票。

係酒店等左個幾鐘 簽到名 影到相 ;P

等個幾鐘就得咁好!?

現在已經是夜深, 建議把音量收到最細...-.-
hihi 發表於 2012-4-29 00:32

其實在場唔算好多人  差唔多個個都拎到簽名

會唔會太正 個幾鍾有簽名 我都想T_T
俊仔 發表於 2012-4-29 00:42

gaga太好 簽左幾round先走

請今日去concert的CM朋友分享下感受!
discovered 發表於 2012-5-2 10:51

我睇2 5 7號場!!!! GOOD SHOW!!!!!!!

今日開show前1580企位仲有好多空位, 所以放左d企位1280去1580區...都唔知點解可以咁...新加開的1280side ...
hihi 發表於 2012-5-3 01:13

我買左今日480側位 跟住開SHOW見隔離1280無人坐 走晒過去 隔離就係1580 坐著任達華
480價錢 1280享受 全程唔使睇MON 勁清楚 我全程同D FD HIGH到尾

今朝6點去左排 排第3
希望入到後台啦

排同入唔入到後台好似唔關事的
三號晚入到最後既人,有人係當日下午 5 點幾 6 點先到 ...
星勤 發表於 2012-5-5 12:25

關事的 每場排第一可以帶多3個入去
今日下晝6點幾個時個鬼佬工作人員話我地4個會有得入後台
但到夜晚完場話GAGA今日好攰 只可以比兩個入 結果我就無得入了 而且入到的兩個只係影左張相 比左條練兩三分鐘就88
簽名都無得簽
講埋今晚 我係1580排第3 入場時結果係比1280排前20的入PIT先 佢地好多只係排左頂多大半日 結果就可以企過好過我地的位

回復  星勤

你個fd(?)打扮好出位 哈哈btw 仲以為尾場會有多隻歌encore tim
(睇香港concert太多 = =  ...
俊仔 發表於 2012-5-9 20:35

你講梁文禮呀? 不過比起其他lm唔算出位啦

睇完三場LADY GAGA 雖然前後使左接近6K 但真係好正好難忘
企係MONSTER PIT最前睇GAGA真係好似假咁 唔敢相信可以近距離睇GAGA唱歌跳舞
到而家都不停LOOP GAGA的歌

Lady Gaga tour grosses $30 MILLION from first 8 shows
1 Lady Gaga, Zedd Saitama Super Arena
Saitama, Japan
May 10, 12-13, 2012
$18,339,701
96,550 /
96,550
3 /
$312.75, $112.59
Live Nation Global Touring/Creativeman

2 Lady Gaga, Zedd AsiaWorld-Arena
Hong Kong, Hong Kong
May 2-3, 5, 7, 2012
$7,893,195
51,613 /
51,613
4 /
$203.56, $61.84
Live Nation Global Touring/Live Nation Asia

4 Lady Gaga, Zedd Olympic Stadium
Seoul, South Korea
April 27, 2012
$3,084,172
51,684 /
51,684
1 /
$116.24, $33.90
Live Nation Global Touring/Live Nation Korea

票房好高