返回列表 發帖
2. 我輸不起 - HANA菊梓喬
3. 我未能忘掉你 - HANA菊梓喬
4. 如果你明白 - HANA菊梓喬
5. 我不是她 - HANA ...
on07111 發表於 2020-7-25 18:02

無上過榜又候選雖然唔係第1日嘅事
但依舊覺得好白癡

Btw 片單值得更多人聽到

有咩可能係真?
matt0605 發表於 2020-7-25 18:39

無可能聽到咁多人啦佢

一線女歌手得莫文蔚、HANA菊梓喬、JW王灝兒、吳若希、連詩雅、譚嘉儀
Hanson 發表於 2020-7-25 20:42

施匡翹家下好紅㗎

仲以為可以去返好似93年咁,有溫碧霞,莫文蔚爭獎
amok 發表於 2020-7-25 19:52

唔使絕望
可能第2回先現身

呢個一線歌手標準好低.... 譚嘉儀都算?
黃家正 發表於 2020-7-27 05:53

1線: Zpecial 余香凝 李靖筠Gladys 林家謙 胡鴻鈞 莫文蔚 連詩雅
2線: HANA菊梓喬 吳若希 吳業坤 何雁詩 林穎彤 伍富橋 章尾而 許靖韻 糖兄妹 鄭俊弘 譚嘉儀
3線: JW王灝兒 布志綸 吳浩康 洪卓立 羅力威 趙慧珊Aka 劉卓軒 曾樂彤 關智斌

。。。

8線: Kis羅啟聰 Crz陶枳樽 朱紫嬈 谷婭溦 李靜儀 泫希 馬天佑 施匡翹 候慧寧
徐加晴 海俊傑 李施嬅 陳慧敏 梁佑嘉 張若希 葉冬賢 蔣嘉瑩 謝文欣 馬國明 蘇慧恩 戴祖儀 謝東閔

(只有1線真係張list入面嘅流行歌手)

連寰亞都全間唔玩
樂隊組合就齋得zpecial同天堂鳥嚮候選名單
而且無上過佢爛榜

天堂鳥唔係組合?
阿mark 發表於 2020-7-27 07:13

我上面排幾線嗰度漏咗睇唔到
佢哋係4至7線

英皇唔玩仲好,宜家勁歌係星夢+tvb藝人+獨立歌手玩
阿mark 發表於 2020-8-5 22:50

希望佢總選都唔好玩

廿五首都無片單。。。
on07111 發表於 2020-8-5 23:04