返回列表 發帖
閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好時光 / 有夢要想 / 星足印 / 裝 ...
616.1314 發表於 2017-5-21 15:56

冠軍歌MV不錯

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-5-22 22:41

呢首都有冠 愛雅力

MMK Music Chart 2017

WK01 - 13 : 沒有你,我甚麼都不是 / 小故事 / 還要去過生活 / 大人的科學 / 風起 ...
mamakin 發表於 2017-5-24 16:19

3am係咪十大mode
我最親愛的 good taste

應該都走唔甩
間唔中愛妹力
mamakin 發表於 2017-5-24 19:48

如果可以愛埋雅(台灣件雅)就好

HOTMAN'sMusic Picks of the Week

Week 21
幸福止痛 / 光年之外 / 你望我望 / 難得一遇 / 太空想 / Like ...
HOTMAN 發表於 2017-5-26 21:14

個榜突然好pun

Kelv’s十大摯愛音樂榜2017第21周(5月20 – 26日)
2017年冠軍歌曲Week 01-13:   敗部 / 無表面傷痕 / 我愛 ...
kel_kelvin 發表於 2017-5-27 08:03

淒美地 NE 02 lol

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-5-27 22:04

第三位rubbish

信唔信我拎走個十大丫拿

點解反ser

唔想冠近排既歌
HOTMAN 發表於 2017-5-28 13:22

冠我今個星期既冠軍歌好唔好

COOL MUSIC HOT HITS 100
Vol. 51   19/05/2017 - 25/05/2017
jose 發表於 2017-5-28 20:00

3am 有冇機會十週冠 LOL

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-5-31 22:19

唔知3am有冇機會拎哂愛丁保衛隊成員既十x大呢
希望有約快啲out