返回列表 發帖
Jim's Music Selection 2018

2018年度冠軍歌巡禮

一晃眼/ 草原 / 跳舞的梵谷 / I Just Wanna Stay With Y ...
放空 發表於 2018-4-1 07:02

竟然冠呢首
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y18 W14

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — Wonder Woman / 美麗新世界 / 一晃 ...
616.1314 發表於 2018-4-1 00:42

希望信上唔到榜
my LOVE my FAV Top 20
Week 13 : 26/03/2018 - 01/04/2018  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2018-4-1 00:00

係咪慶祝緊愚人節呀請問
灰色風衣飛砂全部冇十甲
樂壇已死

lca6 發表於 2018-4-1 16:40

樂壇未死

閱後即焚/之外/世界對我們/明日我與你海邊跑一天/一晃眼/咖啡因萬歲/奉愛之名/奉愛之名(2)/
離遊記/初心/Do ...
Yan 發表於 2018-4-2 14:23

支持第二十位

MMK Music Chart 2018

WK01 - 13 : Nights Without You / 你帶著我的青春離去 / 大雄胖虎綜合症 / 偉大的 ...
mamakin 發表於 2018-4-2 23:27

咁啱我呢個星期都有聽塵埃落定
好聽

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2018
This Is Me / End Game / Finesse / For You /  ...
JasOh103 發表於 2018-4-3 23:52

樂壇已死

Jason's Playlist 2018

2018年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 奉愛之名 / 一晃眼 / 咖啡因萬歲 / 曌 / 離遊記 / 初 ...
JasOh103 發表於 2018-4-6 07:05

典解同樣都係一字歌
AGA果啲好過某人果啲咁多既

QUAN’s C-CHART 2018年第14期
冠軍歌:
假使世界原來不像你預期 / 世界對我們 / 若葉之年 / 離遊記 / 奉愛 ...
weiquan 發表於 2018-4-6 11:38

熱烈恭賀林乜乜冇冠
CLWM 2018 Week 14

冠軍歌列表:Nights Without You(2)/Leaving Home/奉愛之名/我們的航海時代/我可 ...
stopzi 發表於 2018-4-6 01:43

第七位......
Dream Music Chart '18    Week 14    ( 21/3 - 4/4 )  

2018冠軍歌巡禮

Season 1    Nights Without You ...
coolwanted 發表於 2018-4-4 22:10

希望第二位快啲走
2018 Kelv's 摯愛十大 第14周 (31/03/18 - 06/04/18)

2018年度冠軍歌曲
第01-13周:放假 / 勉強共勉之 /  ...
kel_kelvin 發表於 2018-4-3 00:54

原來幾分之幾 09>X

比起個d一日100幾次個D唔算得咩
  平均都係一日聽兩次ze

都係, 佢太過為做而做, 同堅姐一樣 ...
kevinlai1621 發表於 2018-4-6 22:16

我都有俾分霏姐架

Weekly Champion
Season 1 : 奉愛之名 / Leaving Home / 灰色 / 缺 / 風衣 / I Just Wanna Stay With Yo ...
dongbb2332 發表於 2018-4-7 17:15

06  17  02  06  信            李幸倪 17>06

聽開啲膠歌 (eg xxxxx見) 翻唔到轉頭牙

很堅強 20>05>13>16
月球下的人 10>17
雙雙 17>07>12>17

慢既主打歌黎講 其實除左空姐同和霉堅之外, 真 ...
dongbb2332 發表於 2018-4-7 17:34

樂壇已死