返回列表 發帖
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y18 W23

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — Wonder Woman / 美麗新世界 / 一晃 ...
616.1314 發表於 2018-6-3 23:59

抄我 NE 02

會員s俾完metacritic個分之後記住要寫翻約100字既評語呀

好彩唔係講我
RVHOCPC 發表於 2018-6-5 21:15

會員s 係多於一位會員既意思
你係咪有幾篇未出

你想幫我出?
RVHOCPC 發表於 2018-6-5 21:43

俾你自由發揮某篇極低分評論

閱後即焚/之外/世界對我們/明日我與你海邊跑一天/一晃眼/咖啡因萬歲/奉愛之名/奉愛之名(2)/
離遊記/初心/Do ...
Yan 發表於 2018-6-7 16:05

20 ne 自我感覺還好                      Gin Lee                    20

NO WAYYYYYY

lca6 發表於 2018-6-8 10:12

#李幸倪恨你

2018 Kelv's 摯愛十大 第23周 (02/06/18 - 08/06/18)

2018年度冠軍歌曲
第01-13周:放假 / 勉強共勉之 /  ...
kel_kelvin 發表於 2018-6-8 23:19

反對第八位

Weekly Champion
Season 1 : 奉愛之名 / Leaving Home / 灰色 / 缺 / 風衣 / I Just Wanna Stay With Yo ...
dongbb2332 發表於 2018-6-9 08:48

支持正榜1-11 13-20
支持AP榜1-5 7-10

CLWM 2018 Week 23

冠軍歌列表:Nights Without You (2)/Leaving Home/奉愛之名/我們的航海時代/我可 ...
stopzi 發表於 2018-6-9 23:30

關於失戀的問題去左邊

Jason's Playlist 2018

2018年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 奉愛之名 / 一晃眼 / 咖啡因萬歲 / 曌 / 離遊記 / 初 ...
JasOh103 發表於 2018-6-9 23:56

特登唔俾分AGA
可惡

LIVESONG CHART 2018.WEEK 23

01   04  小問題 — AGA  
02   06  半天空檔 — 洪嘉豪  
03   11  ...
賴爽 發表於 2018-6-10 08:29

冇自我感覺還好 冠小問題
高汁

蔡健雅專榜 2018
榜單運作 : 每星期冠蔡健雅一首金曲

WEEK 02
TW  NW  PK SONG
01 02 01 單戀曲
02 02 02 餘興節目
03 02 03 空白格
04 02 03 一分鐘追悔
05 01 NE Keep Breathing

支持好音樂
Love Tanya Love Three

Keep Breathing!!!!!!
stopzi 發表於 2018-6-16 21:10

你好嘈