返回列表 發帖

903夢想系拉闊音樂會 容祖兒(JY) X 馮翰銘(AF)

01. JY X AF Get Lucky (Daft Punk)
02. JY 另眼相看
03. JY 鴛鴦襪
04. JY 飄紅
05. JY 留白[一段] + AF MASCHINE Performance

06. JY 破相 X 逃避你 X 習慣失戀
07. JY 失落沙洲 (徐佳瑩)
08. JY 時不與我
09. JY 今生不再 (黎明)

10. AF 臨江仙 (Feat. 何山)
11. AF 飮酒 (Feat. 觸執毛)
12. AF 情人 (Beyond)
13. 黃耀明 石頭記

14. JY 小日子
15. JY 牆紙 X 千言萬語 (鄧麗君)
16. JY X AF 獅子山下 (羅文) X Man In The Mirror (Michael Jackson)
17. JY 痛愛
18. JY X 農夫 See You Again (Wiz Khalifa) X 24 (農夫)

[過場: 黃昏點唱機 X 我好得閒 Remix]
19. JY 我好得閒
20. JY Gotta Get High
21. JY 黃昏點唱機 (Feat. 葛民輝)
22. JY 幸福的眼淚 (黃馨)
23. JY 無人知道雙子座
24. JY X AF 世上只有 X History (
Michael Jackson)

History係1D果首?咁又有啲興趣想聽下......
阻住 發表於 2016-6-6 23:57

係Michael Jackson嗰首history

回頭是岸即係唱番K歌?
而家玩下野幾好呀
艾石仔 發表於 2016-6-7 13:04

要聽k歌既人唔該自己係鄉下聽夠怨鬼十大一千萬次啦根本唔駛去睇騷

琴晚咪有火花LOR
係D人未接受到姐, 淨係睇班粉絲揀SIDE CUT已經睇到啦
SIDE CUT又唔知係乜, 揀黎揀去又係S ...
艾石仔 發表於 2016-6-7 13:14

尋晚離場聽到有觀眾問點解唔加個環節大合唱既你要唱好心去k場啦

藝術性好重個啲唔岩容祖兒
Alex Fung只係擺左柔和個面比容祖
其他音樂性較重既我相信以依家既容祖兒,係H ...
Ki 發表於 2016-6-7 13:25

Edward chan都比到新野美祖,joey and joey個新城騷其實唔錯,音樂性幾強

Alex 嗰part雖然藝術成份高,但的確嚇走咗唔少街客⋯

其實啲人有無睇清楚張票而入場㗎 ...
l00540 發表於 2016-6-7 14:00

講真十成有九成都係為左睇容祖兒,Alex fung嗰part變廁所位都預左

Edward Chan 都唔會點寫歌嘎喇
佢而家都推 Cousin Fung 同 T-ma 出黎寫歌
自己只做少量編監工作  ...
matthew1990 發表於 2016-6-7 14:06

Miss fiona咪就係Edward近作不過我諗容小姐拍左Alex fung冇多十年八載都唔換
你睇之前幾長情咁用舒文就知