返回列表 發帖
男單八強,李卓耀 0 比 2 常山幹太,常山幹太 將對陣 桃田賢斗,另一區 周天成 VS 許侊熙
而 東野有紗 皆晉 ...
chanchan0909 發表於 2021-10-30 10:22

請問大家知唔知邊到有live睇?

愛你們

睇佢地ig 好似件球衣又有事?
Yan 發表於 2021-10-31 01:34

係囉 又發生咩事?
真係好q煩

李洋 / 王齊麟 失誤真係好多 好唔穩陣......可惜

渡邊勇大 / 東野有紗 真係好難打 第一場就對住佢地 不過 我覺得鄧俊文 / 謝影雪 今場打得唔差

恭喜鄧謝晉級印尼公開賽 1000 八強,收獲 6,600 分 !!!
chanchan0909 發表於 2023-6-15 11:43

呢兩場有火 狀態回勇! 加油呀!

知唔知奧運資格鄧謝差幾多呀?
今場 阿雪真係多失誤 不過都31 琴日個場又3局 係會幾攰
但都有好幾分波係精彩!靠佢神判斷 轉守為攻

鄧謝今日發揮得好好!
聽日現場見!加油呀!

不過都唔係好明點解咁多球手退賽
ps見到有球手批評地下好跣

係 不斷用中場波牽制對手
不過葉d殺波真係好強!

鄧謝決賽加油!

從今日嘅防守陣,俊文要包咁大個半場防守,阿雪尋日腰傷應該係仲有問題。第一局俊文好緊張連連失誤,阿雪又 ...
chanchan0909 發表於 2023-11-5 22:06

相信係雪年紀大 動作慢左 俊文先要包曬4分3場區 同埋而家安排應該係阿雪負責分波 機會製造者 俊文負責突擊扣殺拎分 同埋多數都係打中場區
呢個安排上年開始應該 到今年先開始成熟 不過都幾大risk

阿雪d防守其實做得好好 好聰明
Anyways 恭喜鄧謝配!打得好好????

俊文要快啲好返!
鄧謝呢幾站真係打得好好!
最鐘意係日本站打鄭黃 雖然輸波 但好精彩
第二就係岩岩打台北 好好睇!

好可惜 不過都打得好好架喇!

恭喜!!!!鄧謝呢3場真係一D都唔失禮!打得好好!