返回列表 發帖
除夕真係好明顯唱得好過尾場,同埋除夕既氣氛都好過尾場
另外好似28號個場都係超水準發揮 ...
Jacz 發表於 2018-3-21 11:15

尾場的士司機果埋勁甩歌詞

有冇人鍾意 黎明到沙灘跑一趟?
Jacz 發表於 2018-3-27 16:03

舉手
跑步成日聽
千千D快歌好啱跑步聽

最後的歌配埋森美VO真係好正
連自由行都高質左

哈哈,咁岩想講
而家可以再感受千嬅想帶出既msg
Nathan 發表於 2018-3-28 08:37

現場太多野騷擾~
的士司機編曲又係勁好聽
最衰翅膀下的風歌詞

其實呢種感覺真係好慘
成日唔知幾時離別咁
electric 發表於 2018-3-29 07:52

數你真係好怪, 咁多年都GET唔到入面想講咩
係有少少SWEET但又有少少傷感

有,寰亞即東亞,當年買左華星,包括所有版權。(我印象中)

其實今次CD好多歌唔少都係新藝寶(野/水 ...
stone@stone 發表於 2018-3-29 18:34

咁BIG HITS D RIGHT會唔會轉會果陣一次過買斷?
電光 的士果堆就mc果陣買左
淨番真係1001未唱過
連我是羊都出左碟
不過唔明點解唔放稍客, 難得第二次係紅館登場仲要氣氛咁好
同埋而家好似係華納做發行喎

人瑞有無邊首國語歌係紅
cathay1996 發表於 2018-3-29 20:06

什麼都不怕
大台得獎歌

片頭果段野完全唔夾開場.
唔知想點好pun ,請個大陸女人黎但DVD一個大頭都無,
但就有佢把死人聲
煉金術放左係making of

我覺得這段,可以說是烈女戰死,誓言不再愛不再流淚(洋蔥)後,看開決定將怨恨拋進熔爐重生(火鳥), ...
stone@stone 發表於 2018-4-28 01:10

大家都無留意條片
條片有重生既意念,
live is not a journey, live is like music,
you play the piano, you not work piano
講緊人生如音樂舞蹈, 演出過程先係重點,
所以先有火鳥, 我的生存之道, 飛女正傳同親
4首關於生命起承傳合既作品

佢話隻精選嘅cover係用好特別嘅方法影,同埋個tracklist又預咗俾人鬧
Jacz 發表於 2018-5-15 14:20

我想要色惑mo music version

#楊千嬅  #三二一GO ! 演唱會2017  Live (Blu-ray)[訂金$50]
.
2017 年的大除夕 你在場嗎?
千嬅除夕倒數演唱曲目典藏
GO FREE   GO WILD
GO BOLD   GO ANYWHERE
楊千嬅三二一JUST GO
Blu-ray 另輯錄 Encore 歌曲: 煉金術/稀客/Single
.
上市日期: 17 / 07 / 2018 (星期二)
.
Track Listings
1. Overture
2. 繼續努力
3. 熱血青年
4. 放煙花
5. 數你
6. 最後的歌
7. 自由行
8. 可惜我是水瓶座
9. All about Love
10. 的士司機
11. 手信
12. 小城大事
13. 翅膀下的風
14. 電光幻影
15. Wonder Woman
16. 新世紀福音戰士
17. 烈女
18. 洋蔥
19. 火鳥
20. 我的生存之道
21. 飛女正傳
22. 親
23. 我係我
24. 缺陷美
25. 少女的祈禱
26. 假如讓我說下去
27. 抬起我的頭來
28. 前塵
29. 野孩子
30. 勇
31. 一二三, 三二一
.
Extras :1. Wonder Woman (feat 葉子)
2. 煉金術
3. 稀客
4. Single
5. Making Of: 三二一 GO!
.
#放卡 #小卡 #換卡 #skymusic #sino #Hongkong #music #cd #DVD #magazine #Photobook #japan #Korea #Kpop #Taiwan #韓國 #訂購 #預購 #音樂 #演唱會 #寫真集 #雜誌 #週邊 #日本 #台灣  #信和中心 #香港 #九龍  #後援會
.