返回列表 發帖
你地班閒雜人等一個二個同我收聲!!!

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 22:00

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

dongbb2332幾時黎報到

聽日係咪229
JasOh103 發表於 2018-2-28 23:56

喂你真係蠢 唔係扮出黎

想睇人打飛滋 好變態
HOTMAN 發表於 2018-3-1 00:04

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我 係 唔 會 咁 快 敗 走

霸多啲女銀先
起碼要五連
JasOh103 發表於 2018-3-1 00:09

唔係第一就係輸!!!

@屮SiU霖屮 去左邊?審批完個帖就失左蹤?

OT咁多會唔會lock post
JasOh103 發表於 2018-3-1 00:14

我豈有此理!lock左依個post啦!
CM邊會容許你地班鼓吹分化、口出狂言嘅會員係度胡言亂語。再係咁,一係屮SiU霖屮消失!一係你地消失!

@TIMMY BB 去左邊?  唔通同囡囡一齊。
kk8733 發表於 2018-3-1 00:20

依家我鬧「人」又關你咩事呢? 同我即刻消失!!!

如果真係消失左 最yum會員獎會一沉不起
JasOh103 發表於 2018-3-1 00:22

即係無人再污染CM

希望各位金牌會員可以維持治安
ed8671ed 發表於 2018-3-1 00:22

你發雞盲架!我咪一直係度維持治安囉?!你正一人頭豬腦!!你唔好以為你係過氣壇草就可以為所欲為呀!!

今日成個cool chat成千個留言

14 咁林二汶咪好多毛?(hinz)
15 玩完未?跟人講野好好玩? (rubylovessss)
16 準備瘋狂食芝士腸同飲豆漿  ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-5 20:36

呢個係簽名獎。。
bagfgfcde 發表於 2018-3-5 20:39

我最喜愛的會員想提名 dongbb2332

愛丁保衛隊要內部協調
每個獎派一個人參賽 eg 最淫會員派jasonng
方便谷獎  ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-14 16:59

我提名左dongbb2332你地個個都唔準投
只可以得我一個投佢!!!

噴言獎會唔會係酒店會員拎曬三甲

4. 我最喜愛的噴言

(sunnyay1231)
民國一百年,雨霏娘娘逼走安琪皇后坐正。五年過去,馬國美人幸倪嫁到,雨霏娘娘看破塵俗,不屑鬥爭,自行進入冷宮,幸倪旋即與菲律賓公主海迦展開東南亞大戰,兩人爾虞我詐。由出道雪到而家的家瑜啞忍十年,與R&K平淡渡過一生。女權當道,縱然面對敬軒將軍離開朝廷,殷廷與七十年代新力軍仍然只能在冷宮中擔當一名寂寂無名的太監。隨著分別以歌藝及音樂才藝進宮的逸璇和凱彤加入混戰後,誰人能笑到最後?
慧琳太后:你地係咪當我死架?
美君嬤嬤:希望幸倪唔好同我一樣,紅館蝕到入肉,如果唔係應該會流放邊疆

提名

13. 文青大獎
艾石仔
星勤
ed8671ed 發表於 2018-3-15 00:25

依兩個要提名 壇草獎

點解今年無最八卦會員獎。。

接受唔到有咁噴既group
bagfgfcde 發表於 2018-3-16 22:23

好有意義!!

最近 24 小時發帖 排行榜 @18/03/2018
01 01 帥小寶` 103
02 06 bagfgfcde 49
03 04 kevinlai1621 42
04 05 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-18 21:04

亞軍都直接踢走希望佢唔會再講嘔心言論 睇到打冷震

我唔知自己講左咩令美袋嘔心。。
kk8733 發表於 2018-3-18 21:37

你睇清楚自己打過咩字先啦

有冇懶人包
Wonders 發表於 2018-3-18 21:53

http://www.cmusichart.com/discuz ... to=findpost&ptid=13960&pid=1161829

俾人del埋?
帥小寶` 發表於 2018-3-18 23:48

http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=13960&pid=1161829