返回列表 發帖
NH TOP 20 2018 WEEK 32 (2018/8/5 - 2018/8/11)

2018年 冠軍歌巡禮
WEEK 01-13: 奉愛之名 / 草原 / 明 ...
nicholashin 發表於 2018-8-5 00:00
第一位好聽
SUNDAY MUSIC CHART 2018 WEEK 32- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  ...
帥小寶` 發表於 2018-8-5 10:49
荒原之前應該好低分 , 希望有十大
lca6 發表於 2018-8-5 11:23
變十個位 + 頭兩位同「BAG'S A-SIDE 2018」一樣
Billboard Top 20 Week 32 (CM Week 31)
RK LW AP SONGS    SINGERS        REMARKS
01 ne 32 天地一沙鷗   ...
RVHOCPC 發表於 2018-8-6 23:38
希望下周再 re 多幾首 Ellen 嘅歌 !
Jason's Playlist 2018

Week 32
想了很久要怎樣寫這段文字
既不認識她本人亦算不上什麼忠實歌迷
卻很想寫 ...
JasOh103 發表於 2018-8-6 23:53
為 Ellen 而感到驕傲

Weekly Champion
Season 1 : 奉愛之名 / Leaving Home / 灰色 / 缺 / 風衣 / I Just Wanna Stay With Yo ...
dongbb2332 發表於 2018-8-11 14:02
你聽左了 !!!
我想聽 !!!!!
CLWM 2018 Week 32

冠軍歌列表:Nights Without You (2)/Leaving Home/奉愛之名/我們的航海時代/我可 ...
stopzi 發表於 2018-8-10 22:54
Josie 居然可以上到 7 weeks !
雖則我鍾意章魚黑洞多 D

逆流絕對係今年其中一個Biggest Discoveries
weiquan 發表於 2018-8-11 22:06
呢位榜主好支持逆流
六呎之下有第二 , 飛砂冠軍 , 毋忘我暫時第四
同埋之前有上 Maniac 嘅浪客行 , 上左好多好歌

有時真係多得你哋hard sell某D歌手,先至有興趣去接觸不同類型嘅作品  ...
weiquan 發表於 2018-8-11 22:58
haha 最緊要你鐘意
希望你都可以支持黎緊迪子會派台嘅「拜猶大的人」啦
雖然我暫時只聽過一次