返回列表 發帖
愛雅愛到要 PLUG 翻堆舊歌 其實係我以前太憎雅所以 BAN 曬
616.1314 發表於 2017-3-7 01:52
你係咪因為 ED 所以愛雅

COOL MUSIC HOT HITS 100
Vol. 40   03/03/2017 - 09/03/2017
jose 發表於 2017-3-9 15:42
嘩 2 首頭 5

但係首冠軍搞唔掂
RVHOCPC 發表於 2017-3-9 16:00
睇黎要搵一群少女踢走林奕匡

係咪姐係滴子
RVHOCPC 發表於 2017-3-9 17:47
唔係喎
搵你咪得囉 少女

私家音樂榜 2017第十週 (2017年3月5日-3月11日)冠軍歌:巴別塔
作曲:Ariel Lai 填詞:梁栢堅
編曲:Edwar ...
艾石仔 發表於 2017-3-10 22:55
終於上模
WYTV Music Chart 2017

Week 10: 喜歡你讓我下沉 喜歡你讓我哭

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 大步走 / 我錯 /  ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 23:55
NWB 兩連冠在望
♫♪ Cyrus Top 20 ♬♪

2017 冠軍作品:

Week 1-13: 獵 / 大人的科學 / 羽毛鱗刺 / 有生一天 / 賣空氣的 ...
cymusic 發表於 2017-3-11 00:01
前十名有 7 首都愛
Patrick's Choice Top 20 (Week 10)
榜單主要反映榜主當周最喜愛的二十首歌曲

冠軍歌:停止繁殖 / 荒唐 /  ...
patrick1029 發表於 2017-3-11 00:16
李榮浩    
Hictons Music Top 20
(50% 三台成績 + 50% 個人推介) = 每周榜單

冠軍歌
WK1-10: 敗部/ 大人的科學/ 獵/  ...
hictons 發表於 2017-3-11 01:05
山河故人跌到咁係咪無冠啦
LIVESONG CHART 2017.WEEK 10

本週推介:天外飛仙 - Nowhere Boys // 播放指數:與貓共舞 - 容祖兒 //
...
賴爽 發表於 2017-3-11 10:21
NWB 連續兩周推介 愛
模 有三甲 愛
ToNick 首歌名打錯左 不過都愛

CLWM 2017 Week 10

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-3-11 23:08
你鐘意嘅一蓮托生幾時上榜呀

呢位榜主太唔留意我個榜 要扣100000分
已經落左榜啦 好似上左一週 ...
stopzi 發表於 2017-3-12 20:47
咁快 D re 返啦
你唔係話好想同人玩嘅咩