返回列表 發帖
Billboard Top 20 Week 21
RK LW AP SONGS     SINGERS        REMARKS
01 09 40 無力感      許廷鏗        
...
RVHOCPC 發表於 2020-5-25 08:02
恭喜 Royal Ho x RVHOCPC 組合 !!!

LIVESONG CHART 2020 – WEEK 22

彼個所在 / 漫長 / 相信一切是最好的安排 / 未知道 / 莫名哀傷 / 彼個所 ...
賴爽 發表於 2020-5-25 11:38
全力支持 04 06 11 以及 困局 !

我究竟係邊個
RVHOCPC 發表於 2020-5-25 13:10
你喺 CM 身份 : RVHOCPC
歌唱事業身份 : Royal Ho
支持你一人分飾兩角

希望可以拎金草莓
RVHOCPC 發表於 2020-5-25 15:03
希望出齊五個版本,將單曲獎五個提名全部掃走

同你拎組合獎好無
RVHOCPC 發表於 2020-5-25 15:21
好呀,陪你拎完組合獎,然後力推你拎金針獎

下年拎呢個獎 再下多年都唔知拎咩好喇
RVHOCPC 發表於 2020-5-25 17:36
都一把年紀啦,仲同啲後生爭

初音/末日快車/荒廢之綠洲/若世界在明日結束/漫長/相信一切是最好的安排/Diamond Mine/我在陽台上看你/未知 ...
Yan 發表於 2020-5-29 15:40
多謝你支持慢慢喜歡你 !!!
Billboard Plugged 10 Week 22
RK LW SONGS        SINGERS        TREND
01 05 若有若無   iii        9>6>3>5>1
02 ne 與人 ...
RVHOCPC 發表於 2020-5-29 19:48
你咁重視 若有若無 真係令人感動 !!!

WYTV Music Chart 2020

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 年末感恩 / 鐵蘭花 / 心之書 / 我們的基因 / 漫長 / 相信 ...
kevinlai1621 發表於 2020-5-30 12:21
雖然呼吸有害 out 左但 飄洋過海來看你 still here

你咁唔鍾意我可以下week就out
  橫掂仲有唔少歌排緊隊
kevinlai1621 發表於 2020-5-30 13:20
比起呼吸有害無冠,我更希望飄洋過海來看你喺呢個榜有冠
最好兩個榜可以同一個禮拜奪冠呢

年度冠軍歌列表:
Season 1  Two At a Time / Reflection / 初音 / 我們的基因 / 人話 / 頭頂有角 / 末日快 ...
jasonng 發表於 2020-5-31 00:26
希望困局下周上榜 !
小企鵝推介流行榜
2020年 第22週
PenguinMusic 發表於 2020-5-31 00:21
點解啲歌仲可以上到咁耐
Long's Music Picks 2020 WEEK 22
WZA111 發表於 2020-5-30 19:01
Jayant Music Chart 2020
JayantL 發表於 2020-5-30 18:08
恭喜若有若無 !  
SugarFree Weekly Music Chart
~流淚眼望流淚眼 場內似越來越冷 黑氣散播每一個人之間~
...
SugarFree 發表於 2020-5-30 17:03
唔知慢慢喜歡你仲有無機會拎冠軍
QUAN’s C-CHART 2020 Week 22

冠軍歌:人話 / 彼個所在 / fly / 厭世臉 / 告別 / Ophelia / 愛斯基摩人之 ...
weiquan 發表於 2020-5-30 14:44
First Date 三個禮拜成績都咁好,睇黎首歌對你有特別意義