返回列表 發帖
二 〇 二 〇 年 度 全 女 班 音 樂 流 行 榜 頒 獎 典 禮22/01/2021 , 20:00 - 24:00
                     ...
616.1314 發表於 2020-12-17 00:56
Serrini 得一個投票獎,太過分了 !!!
QUAN’s C-CHART 2020年度總選
weiquan 發表於 2020-12-17 09:26
呢個頒獎禮好多唔同類型,又 The Hertz 又 黃瑋中,Room307、木子、Matt Force、White Dimension、Serrini、王嘉儀 ... 實在太勁 !
Long's Music Picks 2020 得獎名單

年度十大
第一名:天生二品 -- 陳凱詠
第二名:金都 -- 鄧麗欣
第三名 ...
WZA111 發表於 2020-12-17 09:34
support !!! 如果共和有單曲聯頒作詞人,是但求其愛拎硬

JIM'S MUSIC SELECTION 2020 AWARD

年度十大

第一位  迴光物語 - 柳應廷(345)
第二位  低半度 - 衛蘭(343 ...
放空 發表於 2020-12-26 14:54
仲以為你會比 AK 新人金等佢開心返
十大最愛再度 ! 得首跨年歌嘅雷同二友都仲有組合銅獎
女歌手金獎

Skip to 1:19:15 for good performance

Serrini
冠軍作品:《網絡安全隱患》、《離原》
...
RVHOCPC 發表於 2020-12-29 22:25
今次寫多左好多野同埋揀啲相都正常左好多

《Cantopop HotHits Awards 2020》
完整得獎名單

熱選你最喜愛的歌曲:Serrini【網絡安全隱患】
熱選你最 ...
victor18 發表於 2021-1-17 15:37
我有份投比 Serrini 呢 ! 恭喜 !!!
kevinlai1621 發表於 2021-1-15 22:39
呢張睇到我好暈
WYTV Music Award 2020 完整名單

十大金曲
第一位 幸福門 - Gin Lee
第二位 地球來的人 - 馮允謙
第三位 ...
kevinlai1621 發表於 2021-1-2 23:55
恭喜困局拎劇集歌金獎 ! 佢值得 !!! 另外估唔到孫盛希都拎到獎