返回列表 發帖
CH細聽.音樂推介 第五週

Rk Lw Nw Singer Song
1  4  4  RubberBand 山河故人
2  3  3  林奕匡 難得 ...
CunninG 發表於 2017-2-1 22:15
RubberBand 今年開左個靚頭 愛

CH細聽.音樂推介 第七週

1  1  5  林奕匡 難得一遇(#1 for 2 weeks)
2  R  4 容 ...
CunninG 發表於 2017-2-15 20:05
恭喜曬紫棋上榜
難得一遇個走勢會否太美

CH細聽.音樂推介 第八週

1  3  4  C AllStar 一刻戀上
2  5  2  Nowhere Boys  ...
CunninG 發表於 2017-2-22 21:45
你啊你啊呢 ?

你啊你啊 勇奪 10 分

CH細聽.音樂推介 第十一週

1  3  6  許志安 冥想練習
2  2  3  恭碩良 愛後記
3 ...
CunninG 發表於 2017-3-15 20:03
你啊你啊又唔見左
想知 DYWD 之後佢 D 成績係點樣

CH細聽.音樂推介 第十九週

1  2  5  Supper Moment 說再見了吧
2  9  2  Super G ...
CunninG 發表於 2017-5-10 22:48
陳綺貞呢

睇黎淒美地同就改天真係有機會重上同上到共和
陳柏宇上得咁快

CH細聽不定期資料館

今個星期想分享一個愛將自甘墮落既經歷。

冠軍歌
2008 愛麗絲的第一次、我不需要Tiff ...
CunninG 發表於 2017-5-31 22:26
打錯慕容雪你先係偽長粉

新歌 Waterfall 都係正野

仲諗住霏霏強勢空降冠軍
超級失望

Come With Me 雙周冠加油

陳蕾驚喜奪冠

說好的 re Hide & Seek 呢 ???

硬 C 都上到希望下周輪到熊貓啦

希望呀膠下周都有兩首上榜歌啦

今個禮拜都幾高質

恭喜美浩
第 7 位都好快啵

李榮浩雙周冠 好驚喜
第 4 位 高質 !!!

想著你 04>XX
扣一億分 !!!

小肥加油 要打低小宇同奕匡 !!!

觸景傷城係暫時新一周嘅共和冠軍
雖然最後應該唔係

宋念宇 plug 接 plug