返回列表 發帖
講過好多次復原係局住plug -_-"
因為當時耳仔出事得返復原係完成
fifty1205 發表於 2014-1-5 01:50

但佢可以拿拿林錄左contagious 先

失蹤人口仲有宮若梅個remix版
-Prince- 發表於 2014-1-5 09:12

9成第二版收錄

[活動] 薛凱琪x新都城中心簽唱會 Tenacious (12/01)
日期: 01月 12日 地點:新都城中心 時間: 下午 1:30集 ...
fifty1205 發表於 2014-1-5 22:27

太陽幾好... 唔洗逼人地起個度買夠幾多$野至可以簽名
不過我有野做去唔到

要啊  買滿800
SamWaiHung 發表於 2014-1-8 10:25

[活動] 薛凱琪x新都城中心簽唱會 Tenacious (12/01)
日期: 01月 12日 地點:新都城中心 時間: 下午 1:30集合
報名索取簽名證 請EMAIL到 CLUB.FILEE@GMAIL.COM
抬頭: 報名索取 薛凯琪x新都城中心簽唱會 簽名證
內容: 姓名: 電話: FANCLUB 會員: YES OR NO

想同@薛凯琪 作近距離接觸? [太開心] 即日起去MCP新都城中心以電子貨幣消費滿HK$800, 就有機會換領 ...
SamWaiHung 發表於 2014-1-8 15:31

但我諗佢俾得你contact佢應該都得

Fifi自己話第一日已經賣出九成,雪地版亦已經售罄
加印只有草頭版
fifty1205 發表於 2014-1-8 21:55

下=_= 剩係再出草頭版有鬼用... 咁出3個封面做乜

歌迷會仲有大量飛,快d報名la
fifty1205 發表於 2014-1-8 21:04

你係咪歌迷會既人??
其實我有D想入LOL

今周唱片商會榜已out出十大!
Qwerty 發表於 2014-1-10 14:33

呢個榜係咪成績最差?lol

其實之前唔系話九首歌九個mv咩?
electric 發表於 2014-1-10 16:03

Second version la

今日簽名會 :)
calvink 發表於 2014-1-12 02:03

有野做去唔到真係想嗌救命...

新都城唔俾合照唔俾署名,超衰格
排咁耐得個簽名
fifty1205 發表於 2014-1-12 16:27

下!!!好彩我無去!!!

最新消息:
美長話唔會加推新封面
而雪地版將會加印

說好的2nd version 9mv+ live dvd + 背版呢 ...
l00540 發表於 2014-1-12 16:45

一定會出第二版
新封面應該係指第一版

我攞咗三個封面去簽又成功合照
plzcheckin 發表於 2014-1-12 18:17

又話無得合照?
多人得好誇張

有d人秒速影到,台上個幾個工作人員簽完碟即趕你走
不過真係好多人,逼死 ...
fifty1205 發表於 2014-1-12 18:38

唉
如果無嘢做我一定去

Fi話雪地版首批五千張已經賣哂要加印
所以商會榜肯定有調整三版本總銷量
個班話Fi銷量差的請收聲唔該 ...
fifty1205 發表於 2014-1-12 18:43

算啦
到時啲人話fi講大話

FansClub無派牌,因為今次現場太多人,百幾個FC人被人逼左去邊派隊
fifty1205 發表於 2014-1-12 19:49

見到現場咁多人就知銷量無問題

喊出黎 唔叫人幫你拎去簽?lol
calvink 發表於 2014-1-12 23:06

無啦 我都唔知邊個會去
我仲要買曬3隻封面.. 唉

smile之前仲見到減到55,不過都係好少貨,read me仲揾到賣85
joshua 發表於 2014-1-16 18:49

想買smile lol 邊度有
Read me出個陣我買好似$69

都想快啲出第二版
希望入面有第二啲相

薛凱琪(Fiona)新碟推出後大賣加印,公司噚日幫佢搞咗個簽唱會,有粉絲送上人形BB公仔,寓意快成家立室, ...
joey2009 發表於 2014-1-16 22:18

Stephy其實無可能過Fiona
但佢啲歌就肯定易hit,好似05-07咁

Hong Kong Records OUT
cchow2 發表於 2014-1-17 00:18

I am so angry

點解明明賣得唔差但D銷量榜出局得咁快

做乜要調整你啊,收爹啦你
bennyaaaaa 發表於 2014-2-2 16:19

入人主場叫人收爹
死番出去無人歡迎你呀