返回列表 發帖
Side極有限,跳舞得一隻歌排舞,姐係企成晚。
唱會唱其他人既歌,咁我為咩入場睇你唱,
你起碼3 400隻歌開 ...
stephybest 發表於 2017-2-25 01:22

一早話左呢場show side極有限
都唔明開黎做乜, 呢10場搵既$又唔係多

她亦謂揀歌有難度:「因為要諗點樣鋪排令起承轉合好啲,又諗緊係咪全部都係唱Side track,因為又顧 ...
fifty1205 發表於 2017-3-2 15:43

笑死

話明sidetrack演唱會仲諗個啲唱到爛既歌
天后永遠都走唔出"商業化"既包袱
所以祖迷唔洗咁辛苦撲飛,反正平時演唱會都有得聽

不過天后話要3年內生仔
有可能咩

(9/3廣東爆谷)
Joey係訪問度話
1.只係唱side track,完全唔會有平時紅館成日唱既個堆歌
2.每晚揀個樂迷上台 ...
Wing1211 發表於 2017-3-9 21:20

即係會唱紅館間中有唱既歌

#很忘 #上次坐飛機 #蜉蝣 #故弄玄虛 #為你萬歲 #男朋友與歌 #無電才是災難 #深閨 #拍拖

Jeng ...
water:) 發表於 2017-3-15 20:05

有無電真係正喎
Btw唔知有無當年cm最愛圓謊同時不與我

聽講容祖兒想晚晚唔同 Rundown  
其他驚喜應該會陸續有黎喔  ...
616.1314 發表於 2017-3-24 23:52

1314都轉歌啦
呢個應該晚晚唔同既

個演唱會真係好dump本
睇啲舞台佈景簡直完勝
睇黎蛋記開呢16場騷都係蝕大本

原來祖迷咁想自己偶像同詩叔一齊

LOL. THIS IS JY.
賴爽 發表於 2017-3-31 12:16

做左成廿年歌手都仲係咁唔識講野

時不 與蝶
呢場正到癲呀

我都想 但呢度有直必腸 我唔敢亂講嘢 一陣以為我反容就唔好
賴爽 發表於 2017-3-31 22:48

個位祖迷真係世界級

家下我地呢啲老鬼連自己偶像都喪踩

其實根本就係新鮮感, 你換佢唱平時唱開果D(好似隔離台Fiona咁), 一定踩到冇朋友 ...
風見志郎 發表於 2017-4-7 09:18

我又覺得唔關事

就算佢差極都唔會好似picnicseries咁差 後者完全係想永不翻生咁款

好話驚啲人唔黎睇 因為今晚塞車
eggsteven 發表於 2017-4-8 00:28

其實我都不夠自信

尋晚我有點It doesn't matter,點解唔係我抽中啊?
daniel1136 發表於 2017-4-10 00:13

點IDM哥個仲要係我中同

原來祖迷惡到可以連自己偶像fans都鬧一餐
真係未見過啲咁good quality既fans

JF 有人放我就有飛
賴爽 發表於 2017-4-15 19:59

好勁wor 有尾場睇
但洗唔洗食炒價

Encore 差少少想瞓
搞咩呀咁多國語歌
賴爽 發表於 2017-4-16 00:39

好似話今晚多蝗蟲睇喎