返回列表 發帖
我都中意b記
特別中意響西洋菜街3樓特價場執平野 好開心
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

不過而家b記啲衫好123456
啲款好似為同胞們而設咁\0/
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

@j_ _ _ _ _ g
其實佢好識襯衫喔
bagfgfcde 發表於 2015-2-26 00:01

U打少左條底線喔

醉愛黑白灰
lm學野睇下dim著岩我

利申 : 無胸肌 26吋腰
jose 發表於 2015-2-25 23:42

頂你咩26吋腰 讓世界豔羨喔

你地開POST D名有番D創意啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-26 00:51

That's called unity!!!!!!!!

Ps 吳雨霏後援會 會員募集中 有意請pm

我中意gu 有冇人都鍾意
好襯 又夠平 買親啲3fu鞋每件都唔過一舊水
質地可能冇咁好但真係抵著到爆 仲要而家啲yen平到cmg
下次去日本又再買過先

我去過台灣 GU
價錢唔係好似日本咁平
而且都幾貴下

UNIQLO 初初 D 衫都買得落
而家整下整下出 D  ...
Our_Souvenir 發表於 2015-3-2 10:42

Same!!!!
以前響uniqlo都叫買到下野
反而而家一件都買唔落 啲款唔得 價錢又唔係平
去到日本uniqlo又買到worr
上年summer去買啲chino短褲好似一舊水多啲
但返到黎香港要百五蚊至有一條x_x

終於明白點解我會咁抗拒著短袖襯衫
原來係因為手擘太幼
harryharry 發表於 2016-4-23 20:56

X2!!!

行開啲喇
jasonng 發表於 2016-4-25 09:23

WOW

你都好幼喇
jasonng 發表於 2016-4-25 09:46

粗過你

咁又係
隻手幼到我自己都覺得恐怖
jasonng 發表於 2016-4-25 09:50

原來你講緊隻手呀? 55 都係既

咁你以為講緊咩
jasonng 發表於 2016-4-25 09:57

其實我都唔係好了解你地講緊咩
#完美示範咩叫搭嗲

其實我兩樣都幼 不過隻手幼已經適應左
kevinlai1621 發表於 2016-4-25 10:12

你ICON 好得人驚 , BLOCKED

咁洗唔洗報驚
   明明個表情話俾你聽好梳乎
kevinlai1621 發表於 2016-4-25 11:25

好似比人 _ 緊咁

歡迎提供各大型潮流品牌衫褲鞋襪大減價資訊

想問下依個世界係咪係無人會接受到 4分袖 同 7分袖 t恤?
只會接受到 長袖 同 短袖 t恤 ...
harryharry 發表於 2016-10-9 00:07

我鍾意7分袖
雖然我屋企好少

死啦我唔識分
kwanie 發表於 2016-10-9 00:52

google it

七分熱到咁lol
kwanie 發表於 2016-10-9 00:53

秋天岩著~

B記季尾清貨online sales好似sell極都仲有咁...

啲褲全部直腳
harryharry 發表於 2016-10-9 01:37

褲就唔買啦 b記啲褲實在太噁心
反而前排$80一件衫個big sale 我買到千幾蚊lol
今日著果條黃色褲而家$50一條 蝕左$30唉

淘寶買貼紙咩
harryharry 發表於 2016-10-9 01:44

諗起下星期又可以瘋狂買衫就好頂癮子

唔好買啲香港已經成日買開嘅衫/類似嘅衫
harryharry 發表於 2016-10-9 01:53

知道 大人

唔會著D 連自己都覺得唔好睇既衫囉
kwanie 發表於 2017-3-29 01:53

Liked