返回列表 發帖
又多個搶分區
可惜我好outdate 地仲用緊s2, 好想換機但無錢
kevinlai1621 發表於 2015-3-3 15:01

我都係, 部S2用左兩年半, 之前舊電壞左都係粗粗地換過舊電就算

==============

頂部IPAD MINI乜鬼事, 連續兩日一開機就話冇晒電, 明明對上一次拎出黎睇仲有4X%電
唔好壞呀PIECEEEEEEEEE, 冇錢換呀~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我唔想用mac book
hehemamama 發表於 2015-3-4 11:02

典解a???
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

硬係覺得samsung手機影相質素好似差啲
rubylovessss 發表於 2015-3-15 15:02

係呀所以我真係好羨慕啲人用iphone!!!!!!
求其影張相都可以影好靚!!!!!/.\
呢排部note2用左一陣 淨返6x%電就會自動cut 3g之後自動關機
有冇人g咩事??

ps 用左年半 ...
jose 發表於 2015-3-12 17:40

試下換過舊電? (其實note2有冇得換電garr??

係喺itunes入歌入相嘅時候要搞好耐 usb插入去電腦之後搞亂晒啲嘢出唔番去
Samsung usb入歌真係好快 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-15 20:03

講起USB入歌就扯火
我部三叔sense極都sense唔到條usb線
就算sense到 入入下歌都可以無啦啦自動中斷連線

如果有人可以送部IPOD比我就好啦!!!!
咁我就可以放晒啲歌落IPOD度,
電話就用黎打電話同影相 DL APPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

要換手機 有無人有iPhone以外既介紹
我主要用黎聽歌、覆whatsapp、上網同輕量打機咁啦  ...
nicholashin 發表於 2016-7-10 17:21

點解唔買IPHONE
(我講左買IPHONE講左好耐但都未買LOL

7+定7 (128GB) 定平入賤價 SE (64GB) 好...
價錢講緊接近差成一倍LOL