返回列表 發帖
作为fans都觉得冷,何况街客。虽然会去睇,但怕评价影响之后跳楼票
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

rundown都唔无野,最大问题系舞台同d特效,真心好hea,同英皇无得比。之前仲吹到咁大

寰亚真系孤寒到不止一个点,明明系大show,制作每况愈下。
之前梁汉文都有好大块特效同舞台,今次升降机都少。
所谓烟花,我就呵呵,不过依然去支持1231,
怪不得不是巡回,因为除了珠三角,港澳,呢堆歌好难去内内地

寰亞真系好撲街
ericp222 發表於 2017-12-24 10:43

diu都想出埋。不过rundown同概念系好,就舞台差紧d年底大show feel,希望今晚有突破。
   之前微博有人话拍咗片做演唱会mv,睇样好似未用?

唔明點解次次都唔用多D budget去設計下個台,我今次對fran9期望好大架  ...
Jacz 發表於 2017-12-24 10:59

无咩点落广告,舞台制作都咁hea,寰亚好识消费粉丝。买咗1231嘅票,希望到时有惊喜

一定係55段
fifty1205 發表於 2017-12-24 13:23

我坐61段27排,使唔使换一张?惊位置太差,所以

夠歌咩  咁早開
jason567 發表於 2017-12-24 22:14

昨晚29首真系少,无嘉宾起码要佢唱够34首啦,哈

可能好似LB咁每日加一首歌
Jacz 發表於 2017-12-24 22:43

加到1月2号咪成40首埋单,

咬唇,最好的债,唔该

唔知道有无好不容易遇见爱

所以大陸人黎到只係識依幾首-.-
aRh3i 發表於 2017-12-24 23:29

我都系大陆人,不过真粉就唔算特别care,路人粉确实好中意方丈d歌

有冇人31號仲未有飛?又想睇會去買輪椅位?
matthewyky 發表於 2017-12-26 18:53

我想换一张位置好嘅。有无办法

真系好早完,2个半钟搞掂。咁1231可唔可以2个半钟唱30首,再用15分钟搞倒数,再比15分钟2nd encore

知更,ok?

46 段 我地坐係側田既側面側面側過側田

今晚預左的士司機o個part 我應該睇唔到任何野 ...
放空 發表於 2017-12-31 18:55

我64段,前10行,又係好側面?

我坐緊地鐵啦,好緊張

舞台左邊,64 65段氣氛好好,一開始就企曬起身,好high真系

幻想紧托时间,等叱咤最女,虽然机会唔大

第一項租用場地時間只到12點, 零時一分開始就每小時計
aRh3i 發表於 2018-1-2 19:00

所以eason宁愿超1小时,都唔超1分钟,哈哈
   咁上次1231跨年,美千都无罚款?

寰亚咁孤寒,你地记得今晚逼美千唱到1点。。。。

跨年佢事先申請過0000的
kelvinyu188 發表於 2018-1-2 19:32

我知道啊,我系想佢今晚超12点,再唱到1点,哈哈

今晚有嘉宾,好声音学员

我等我在,仲出唔出?

今晚希望佢唱埋我等我在,1001,全部落碟

--Encore--
23 缺憾美
24 當我想起你 (With張志明)
25 張志明- MR.
26 稀客
27 Single (Mix 壹號皇庭)
28 野孩子
29 假如讓我說下去
30 一二三三二一

2nd Encore
31少女的祈禱
32 勇

唐思詠次次都睇?
joshua 發表於 2018-1-3 06:20

佢有睇,微博好似有人讲过

寰亚真系要开,杨千嬅X郑秀文,保底20场全full,又唔使同其他唱片公司倾咁多。

真心想美千下次再开,舞台同效果可以更好。唔好比扑街寰亚搞到咁。

but2010嘅LG算唔算系历年制作最强劲?

L&G邊忽勁? 我覺得AAL打後最垃圾就係L&G
L&G嗰舞台效果連開大都不如
Jacz 發表於 2018-1-7 13:01

咁寰亚(或者讲东亚)真系好垃圾。。
   次次都hea美千演唱会D制作。作为粉丝,真系好心up

sammi开亲都叫做似样少少,美千次次d制作都好随便(最简单系升降台同麦克风,简直完全无包装过)

如果美千25周年演唱会,麻烦制作比D心机啦,完全对唔上一个Diva嘅演唱会制作budget