返回列表 發帖
痴線, 事情都未發生就先入為主咩如果做左議員就一定會推港獨
剩係呢個point都夠理選舉呈請/司法覆核

講真, ...
kevinlai1621 發表於 2016-8-2 23:56

「我認為」就得,玩_哂
全部都狗官黎
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

乜都唔講, 引隻野入黎再慢慢_ 佢
呢D 話題無佢點成事
kwanie 發表於 2016-8-3 01:33

守住關鍵一席,支持醫委會引入更多港共委任成員!
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

香港只有兩條路: 大陸化 VS 港獨
想行邊條路, 大家自己揀, 係一定無中間路線架喇
BTW DQ左5條友擺明係試緊 ...
Lewis 發表於 2016-8-3 13:08

香港果然係中國一部分

有分別麼。
kwanie 發表於 2016-8-3 15:03

99年已經釋左

上屆民主派就靠直選多了一席,保持三分之一決選權,最終否決網絡23倏。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2016-8-3 19:15

雖然唔知咩係決選權,
不過網23係拉布拉死左,唔係投票否決左
831政改方案就係投票否決

聽日要去金鐘呀!!
死賤人梁振英林奠!!

去金鐘做咩?
去抗議嗎?
matthew1990 發表於 2016-8-5 00:16

浩天集會呀
冇事架, 講明和理非

輕輕一推
今晚要去金鐘呀!

咩呀,,,去金鐘捉夢夢呀
艾石仔 發表於 2016-8-5 12:11

咩都好啦

推推推
金鐘金鐘金鐘

睇下你地氣急敗壞既樣,想笑死人咩。
kissk 發表於 2016-8-7 13:13

黃絲笑得出未

港島東人表示四眼仔支持四眼仔
賴爽 發表於 2016-8-3 21:38

我都係四眼仔wor
請支持我

痴線, 事情都未發生就先入為主咩如果做左議員就一定會推港獨
剩係呢個point都夠理選舉呈請/司法覆核

講真, ...
kevinlai1621 發表於 2016-8-2 23:56

可惜最尾本土派比雷動雷死左
人地雷動一雷, 就即刻幾萬幾萬票倒落民主黨