返回列表 發帖
睇黎今年都係組合最激烈
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

訓左冇睇
一陣再入黎睇
我是來呃post的
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

跑馬呀而家
kwanie 發表於 2017-1-14 19:43

我簡單好多
我係Supper由頭帶到尾
Blaster有歌開始就上左第二帶到尾
C AllStar一路穩守第三位帶到尾
小塵年尾天然呆+樂觀式髮力爭第三

Prince’s Singer Choice 音樂熱選男歌手

銀獎

今年佢出左一隻唔錯既專輯 (註: 12月尾出無份候選十大唱片 ...
-Prince- 發表於 2017-1-14 20:34

我真係訓左冇睇
原來未完
咁咪三個post同步

係呀三台同步
kwanie 發表於 2017-1-14 20:37

shaw的嗎

啱啱以為真係NWB
ed8671ed 發表於 2017-1-14 19:07

一陣隔離台比三甲我就會片片呢隊野
一路覺得由佢地把口唱埋D夢想歌好嘔心

願聞其詳
bagfgfcde 發表於 2017-1-14 20:44

有父幹唱夢想
同麥浚龍唱無盡有咩分別

一睇就知非富則貴啦
kwanie 發表於 2017-1-14 20:47

編曲係好聽既
唱下第二d野有共鳴d囉
我唔想睇劉鳴偉係度講話自己生活好枯燥, 要逃離下, 要大步走追尋夢想

恭喜Juno
起呢個年頭仲有人肯dum本做隻真大碟好唔簡單
Wonders 發表於 2017-1-14 20:51

美草8首歌算唔算真大碟

Prince’s Singer Choice 音樂熱選男歌手

金獎

方大同既派台選擇連番失誤
麥浚龍雖然亦未有將最好既派台  ...
-Prince- 發表於 2017-1-14 20:43

方生今年真係派到錯哂...
唔難聽唔悶既都唔plug

今年啲歌手興派錯歌
Eg 遭移
bagfgfcde 發表於 2017-1-14 21:07

覺得美祖派得好好

三甲除左hebe換ellen 都係估得到既結果:P
雖然冠過4次勞小姐 不過都係你同bag先係真勞粉
上得三隻歌既單位 ...
akk 發表於 2017-1-14 21:06

做咩影射楊千嬅女金同許廷鏗男銅

公佈埋分數啦

男歌手
麥浚龍         282
周國賢         264
李榮浩         262
林海峰         240
方 ...
-Prince- 發表於 2017-1-14 21:36

原來美祖有女歌手第五
算係幾唔錯