返回列表 發帖
撞左14首冠軍歌
其中一首係兩週冠軍!
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

點解閃光會變左烏托邦xddd

Anyway MV 項目如果我選,都會揀說再見了吧、突然一生人,但全年最sharp一定係 ...
powerful 發表於 2017-12-24 01:46

一刻戀上都變左難得一遇
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

原來開始緊
支持和每天講再見

支持兩週冠歌曲

我年頭諗住156分點都有歌可以過到佢
(因為歷年最低紀錄係163)
點知.....
CunninG 發表於 2018-1-1 15:50

我都係
3AM領先左半年
好彩有和每天講再見出現

Phil第2次上台了 仲要係拎大獎
nicholashin 發表於 2018-1-1 15:52

唔知破唔破到我 個5次紀錄呢~

準備歡迎gin lee

Gin Lee好勁

GIN 好慘 白果
616.1314 發表於 2018-1-1 17:53

唔緊要 有我係度

陳伯成場都比個師弟壓住
JasOh103 發表於 2018-1-1 18:29

我諗左yum野

原來仲update緊
又幾好睇
支持