返回列表 發帖
條裙長到
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

希望Kelly都會搵唔同音樂人合作下
masterdragon 發表於 2022-7-17 22:57

Kelly:一個人牽掛時掛~
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

你哋搵到紅館嘅最佳位置未呀?
ricnature 發表於 2022-7-18 23:41

有幸兒風格...

一加一等於咩呀?一加一等於雙雙
唱完和每天講再見之後,我都要同大家講再見

大家係咪唔記得咗薰衣草

浸浴前
lemontea1069 發表於 2022-7-19 00:40

從回憶上路 從淚水變滴露

因為首首都精選
MCmatt 發表於 2022-7-19 07:43

想聽多次傻男

應該唔會搵mark lui啦掛
stephybest 發表於 2022-7-19 08:23

但mark同佢嘅合作都幾好聽

嘩 記得當年冰室同愛 我係咁loop
MCmatt 發表於 2022-7-20 06:38

我要臨走前吻我

仲有愛一個人(會唔會請克勤呢)、別來無恙、情毒、情人戰都唔錯

突然間想睇多次跳shake shake {:1_9 ...
MCmatt 發表於 2022-7-20 07:46

情人戰!呢首好少聽

好聽喎  雖然唔係大熱歌
MCmatt 發表於 2022-7-20 16:57

好聽呀
純粹少聽個隻碟都少聽