返回列表 發帖
有水抽
有得睇人靚抽
有花生食
有得睇人髮力
以前見到好多噴圖
睇人d噴榜
可以改明星花名
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

好懷念呢個TERM
Nathan 發表於 2014-7-24 23:33

lanb全身髮力
chob
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

我想問好耐
而家個燈神是咪以前果個ij_ 黎
Kyle_ 發表於 2014-7-24 23:34

有咩可能唔係
仲有ksw3013定唔知咩, 仲有個肛若能fan

會唔會比人ban/lock post架
btw 以前真係好多呢D圖..
海彥 發表於 2014-7-24 23:38

縮到咁細都lock?

我開始玩個排呢幾位當紅 將就下

鄭傭先全身髮力lor
-Prince- 發表於 2014-7-24 23:44

best______________, 仲有TEN~
呢d先算得上經典~~
kenny1102 發表於 2014-7-24 23:47

以前有個嬅粉叫madison 成日入客祖兒post玩 同埋成日轉chob icon
愛笑最近終於返左黎 以為以後都見佢唔到
仲有fiona886都力撐嬅嬸

而家得番joey2009同我等我在 忠嬅民國可以話係土崩瓦解

真係唔記得呢條友
艾石仔 發表於 2014-7-24 23:50

我不能排除這個可能性!

樓梯轉角bb呢
艾石仔 發表於 2014-7-24 23:53

佢好似係頸粉

永遠懷念madison  打手印大牙肉戴cap帽的美祖
jose 發表於 2014-7-24 23:56

佢用過呢張做icon

艾辛圖都好似用過

有冇人可以列晒當時兩大陣營既主力武將??
我指係嬅vs祖果兩批...
海彥 發表於 2014-7-24 23:58

water係嬅
但water: )係祖迷

自從千嬅結婚唔玩之後, 千嬅fans都潛哂咁滯

fiona886去左邊
艾石仔 發表於 2014-7-24 23:59

之後好似叫過funny886
跟住就

我都有上去睇過
好靜
海彥 發表於 2014-7-25 00:08

cafe

你...係咪我地之前msn group中其中一個 @@
Nicholas 發表於 2014-7-25 00:07

邊個group先
我唔係個個都入過

我當年係嬅派

以前佢成日發放最新消息

而家就一齊留言啦
cm真係好特別
我都特燈開返 ...
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:05

獨特 性?

但千千CAFE,仲有D人每日UPDATE NEWS AP 圖 果D,
其實無汁已經好好  
一到演唱會,D人又會出番黎架 ...
Nathan 發表於 2014-7-25 00:10

應該會變到類似leon個forum咁

leon forum有咩睇  
其實仲有andylau.com, 果陣佢個網好威威
艾石仔 發表於 2014-7-25 00:12

就係無乜野睇 係有時有新聞先有幾個人覆咁樣
內容大致都係支持leon同amusic, 雜誌亂寫amusic咁

fiona886 d消息同新聞稿我懷疑係佢自己打

當年我都係咁既原因黎

得返哩到可以知道千 ...
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:15

無喇, 而家冇咩人短打新歌了
不如玩下 係只音開post短打, 又可以順道抽水

除左嬅粉容粉~同埋係人都知KWS係勤粉之外~以前仲有冇D出名歌手粉係大家仲記得~我ONLY記得一班基迷~

仲有 ...
kenny1102 發表於 2014-7-25 00:28

基迷話有隻唔知咩歌(好似係once upon a time定再早d?)好大氣噶
12年鷹記棄基保祖, 但矛頭反而直指是誰令青菁也變

我仲記得好勝fans得幾位, 次次開好勝post都得佢地幾個入 其中一個係哥頓0807, 其他唔記得了

愛笑真係好正
千嬅fans仲有占美jim(?) 誠 仲有個用夏天的故事做icon

波士高係咩粉?
傻得以前寫千嬅d文好正

◎『 只有好音樂 』
└ 給會員分享自己寫作的碟評/歌評/詞評/曲評..等 (主題集中討論樂壇幕後創作)

hinz 10A Perkins 果個好似 :$
Nicholas 發表於 2014-7-25 00:37

好似有
雨霏18禁成人交友區果個???

kelly gigi fans 關智bun fans
一線係得hocc 同 eason fans 無咩印象 作風好低調
jose 發表於 2014-7-25 00:32

vian

zk咪愛何cc 仲有who呢 唔記得了
佢個陣唔多死忠 不過我突然醒起我係響hocc個菇校度見到轉載airplay而入左cm

hinz 發表於 2014-7-25 00:34

菇校都無哂影啦
   仲有天使藍都係菇粉
艾石仔 發表於 2014-7-25 00:43

好耐冇去過菇校了同學

救命啊,估唔到哩個post咁多人出返黎
好多cm既集體回憶
仲要聽返06-09年果排d歌
真係好似 ...
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:42

我成日出文架 不過一篇篇 有d我覺得寫得唔錯 有d就唔係幾得

lol okok...
    但係吾知幾年前見到你個名 :$ 想識你好耐 :$:$:$:$:$:$:$
Nicholas 發表於 2014-7-25 00:48

唔好ot喇你哩到係比大家講下對cm既感覺
(順便懷舊下)

我返黎都好少入果區,未認到哂d ...
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:50

邊度powerful

果時係咪有位會員叫傻得...??
成日見佢寫野架啵
海彥 發表於 2014-7-25 00:51

係, 鍾意千嬅的, 而且寫得好
damon都鍾意千嬅

其實講真... 我都吾知... 我有女的,,, 但我會call我好熟既男仔fd18次 call 醒佢淨係出來食下煙 食下 ...
Nicholas 發表於 2014-7-25 00:52

兄弟係咁架啦 係旁人眼中可以曖昧到唔信 尤其而家腐魂深種每個人心入面既時候
有d野係女仔好難同你一齊做 食煙飲酒睇波 係同男仔friend一齊先岩feel
有咁好既fd比你召喚咪幾好

係啊你講我就記得
佢d 文都好正
記得佢寫過千嬅07年concert

佢既......文字好powerful ...
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:53

我印象最深係佢寫unlimited 好正

John少好受歡迎
艾石仔 發表於 2014-7-25 00:51

最受歡迎男歌星

哩篇上網仲搵得返我幾年前搵返哩隻碟既碟評見過
Kyle_ 發表於 2014-7-25 00:57

AAL 美傻blog
我記得傻得仲幾鍾意stephy

都係架... 有乜事佢都出到來... 佢又住我附近...
    呢排又悶... 又暑假 :$
    先係咁上cm :D 但 ...
Nicholas 發表於 2014-7-25 00:59

想同女扑野咪得

Stephy d歌其實幾好聽早排搵左好多耐搵得返佢05-09 年果幾隻碟d歌
Kyle_ 發表於 2014-7-25 01:02

我記得個陣dating stephy被譽為用封面講出美麗音風光背後的辛酸

lao細...hello

lao細...你想典?

lao細...你好powerful哦

說好的歌手post幾時有番sosad
不過我諗而家咁都好難有
hinz 發表於 2014-7-25 01:11

開完都冇兩三版就收得皮

係啊, 我咁多年黎都係聽廣東歌多台灣歌都有,但好少
西洋音樂就係0
Kyle_ 發表於 2014-7-25 01:12

香港歌 95%
台灣 4%
其他 1%
大概是咁 偏聽嚴重, 所以生我的命抄歌係好耐之後有人寫文先發現

d人話炒歌,我都係最尾果批先知john 哥哥係cm玩左幾耐啊
Kyle_ 發表於 2014-7-25 01:18

我開始玩個陣係華麗蟹后力追, 嘆息橋被停播, 何cc女金勢危個段時間
之後追post上返05年禁色圓滿點輸比天之嬌女好事多為赤地雪既慘況

TVB 之前話 真音樂 真態度 真係唔知真去邊
chanchan0909 發表於 2014-7-25 13:06

憎音樂 真態度

我覺得出面啲人講樂壇已死都唔係無道理既
做做下戲走去唱歌又唔係好聽 基本唱功都無又走去單飛
好彩呢堆人 ...
jose 發表於 2014-7-25 12:13

??? 講清楚好喎

想係屋企睇歌手live
但音樂節目少到爆
下下都要上mytv/utube睇
更何況我唔係首首識

點解tvb連宣傳既機 ...
海彥 發表於 2014-7-25 13:53

唔好話cctvb
電台都越來越少音樂節目
而家基本上得返vani同叱吒樂壇

以前大部分冠軍歌都過100次, 而家大部分都唔過100次